Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΧΡΕΩΣΤΕΣ!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ'ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ 
ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 
Το σατανικό σχέδιο είναι σε πλήρη εφαρμογή. Σε λίγο διάστημα η χώρα θα ζήσει εικόνες παρόμοιες με αυτές στην Ισπανία και την Πορτογαλία που η αστυνομία εισβάλει στα σπίτια τους, τους πετάει έξω και τα βγάζει σε πλειστηριασμό! 
Η κατάσχεση της πρώτης κατοικίας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη...


αλλά όχι μόνον αυτό: το σχέδιο είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε οι χρεώστες και το σπίτι τους να χάσουν και να εξακολουθούν να χρωστάνε στην τράπεζα ένα...σκασμό λεφτά!
Ο Γιώργος Λεχουρίτης εξήγησε χθες το απόγευμα στο AΡΤ Channel πώς θα γίνει αυτό. Όπως είπε λοιπόν, αν πριν από αρκετά χρόνια κάποιος είχε πάρει δάνειο 150 χιλιάδες ευρώ για να αγοράσει ένα σπίτι και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να αποπληρώσει τα 50.000 ευρώ, θα έρθει η τράπεζα, και το σπίτι του να του το πάρει για 50.000 ευρώ, και να εξακολουθεί να οφείλει ένα τεράστιο ποσό (50.000 ευρώ) στην τράπεζα. 
Με άλλα λόγια, η Τράπεζα, που πριν από χρόνια είχε υπερτιμολογήσει την αξία του ακινήτου (150.000 ευρώ-δολίως), σήμερα την εκτιμά υποτιμημένη-ξεφτιλισμένη, όπως την κατάντησε η κρίση. Κι έτσι, το ίδιο σπίτι που προ 8ετίας έκανε 150.000 ευρώ, σήμερα η τράπεζα θα το κατάσχει για 50.000 ευρώ, με αποτέλεσμα ο χρεώστης να παραμένει χρεώστης. Και αν δεν έχει κάποιο οικόπεδο ή άλλο σπίτι να το βγάλει στο σφυρί για να πληρώσει την τράπεζα, θα καταλήξει ή στην φυλακή ή θα..αυτοκτονήσει! 
Αυτή είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ! Αριστερή πολιτική...

6 σχόλια:

  1. Και θα τα παραδώσει στο τσάμπα στους λαθρομετανάστες ο πρωθυπουργός των λαθρομεταναστών και πιόνι των ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ Αλέξης Τσίπρας που πολέμα με μίσος όλους τους Έλληνες μαζί με την σιχαμερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

    ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ! ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, πώς θα γίνει αυτό; Θα το πάρει η Τράπεζα, θα το δώσει στον Τσίπρα, κι' ο Τσίπρας θα το δώσει στους λαθρομετανάστες ; Πάντως, αν γίνει έτσι, ωραίο κόλπο !!! :-) :-)

      Διαγραφή
  2. Είναι ωραίο το κόλπο του Τσίπρα αυτό γιατί θέλει την εξόντωση όλων των Ελλήνων και θα τους αντικαταστήσει με λαθρομετανάστες που θα έχουν πάρει τα περιουσιακά στοιχεία όλων των Ελλήνων μέσω τραπεζών και με εντολή Τσίπρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σώθηκα, φιλάρα. Επιτέλους θ' αποκτήσω σπίτι ! Λαθρομετανάστης είμαι !!! :-)

      Διαγραφή
    2. ΤΥΧΕΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ! ΣΕ ΒΟΛΕΨΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!
      ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

      Διαγραφή
  3. ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή