Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΣΚΥΨΤΕ...ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ: ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ, ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ...ΣΕΝΤ!

Αφού ξανα-άνοιξαν την πόρτα στην τρόικα την οποία έκαναν τεταρτόικα, τώρα αρχίζει το μεγάλο ξέσκισμα του λαού! Ο..."έντιμος συμβιβασμός" λέγεται το πορνό που θα βλέπουμε αν και θα πρόκειται για το πιο σκληρό ξέσκισμα του κοσμάκη! Σύμφωνα με όσα αντο paradrasi.gr ασφυκτικές πιέσεις ασκούν στην κυβέρνηση οι τροϊκανοί στον τομέα των….. 


….εργασιακών, φέρνοντας στο τραπέζι αξιώσεις που η Αθήνα δεν περίμενε να εγερθούν τώρα.
Όπως έγινε γνωστό, απαιτούν να απελευθερωθούν τώρα οι ομαδικές απολύσεις και να τεθούν σημαντικά εμπόδια στην κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων. Ουσιαστικά, ζητούν από την κυβέρνηση Τσίπρα να αποδεχθεί όσα είχε αρνηθεί η κυβέρνηση Σαμαρά.
Το εντυπωσιακό είναι ότι απαιτούν να περιληφθούν όλα αυτά στα προαπαιτούμενα για την υπογραφή του νέου μνημονίου. Δηλαδή, να ψηφιστούν τώρα, πριν καν επιλυθεί το εσωτερικό ζήτημα του Σύριζα. Η κυβέρνηση ήλπιζε και εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα καταφέρει να μεταφερθούν για αργότερα τα καυτά αυτά θέματα…
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου