Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΣΟΚ! ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!!! ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ISIS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ!

Σε συλλήψεις πολλών πιθανών μελών του ISIS έχει ήδη προβεί η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, έπειτα από εφόδους σε κρησφύγετα, κυρίως...


της δυτικής Αττικής! Επιβεβαιώνονται πλήρως όσα από καιρό έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την καθόλου αθώα εισβολή "κατατρεγμένων" λαθρομεταναστών στην ελληνική επικράτεια, το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik κάνει καθαρά λόγο για εισβολή εκπαιδευμένων ανταρτών του ISIS στην Ελλάδα!
Όπως επισημαίνεται στο σχετικό ρεπορτάζ, οι λαθρέμποροι (Τούρκοι, όπως ξέρουμε, στη συντριπτική τους πλειοψηφία) περνούν κρυφά μαχητές του Ισλαμικού κράτους στην Ευρώπη, με βάρκες γεμάτες μετανάστες χωρίς ταυτότητα και τα έσοδα τα χρησιμοποιούν για να στηρίξουν οικονομικά την τρομοκρατία. 
Αυτό επιβεβαίωσε και η υπηρεσία  Eurojust που συντονίζει το δικαστικό έργο στις χώρες της ΕΕ. Δεκάδες χιλιάδες μετανάστες από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή διέσχισαν τη Μεσόγειο από τις αρχές του 2015 και ζητούν άσυλο στην Ευρώπη, αφού πρώτα καταπλεύσουν στην Ιταλία, την Ελλάδα και τη Μάλτα. 

Ο εισαγγελέας
Η αρχιεισαγγελέας και επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της ΕΕ, Βελγίδα Michele Coninsx, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα, ότι έχει πληροφορίες για την εισδοχή μελών του ISIL στην Ευρώπη από τις δικαστικές αρχές χωρών-μελών της ΕΕ και ότι η κατάσταση έχει προκαλέσει συναγερμό. "Δεν τους μετράμε, δεν έχουμε αριθμό, και για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι έχει κανείς", ομολόγησε στους δημοσιογράφους. 
Οι χώρες της νότιας Ευρώπης έχουν επανειλημμένα εκφράσει φόβους ότι ισλαμιστές αντάρτες μπορεί να κρύβονται ανάμεσα στους μετανάστες. Οι ανησυχίες αυτές έχουν ενισχυθεί από τις πρόσφατες ε΄πιτυχίες του ISIL που κερδίζει έδαφος στη Βόρεια Αφρική και ιδιαίτερα σε πολλές παραλιακές πόλεις της Λιβύης, καταλήγει η ανταπόκριση του ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου. 

Ισλαμικό τόξο
Στη δημιουργία Διεθνούς Ισλαμικής Ταξιαρχίας προχώρησαν η Τουρκία και η Ουκρανία (!) με έδρα τη Χερσώνα και απώτερο στόχο την "απελευθέρωση" της Κριμαίας, προκαλώντας, όπως είναι ευνόητο, για δεύτερη φορά μετά την επέμβαση στη Συρία, την οργή της Μόσχας. 
Η απόφαση ελήφθη σε συνάντηση στο ξενοδοχείο Bikent στην Άγκυρα (Τουρκία) την 1η Αυγούστου 2015 του Ουκρανού ΥΠΕΞ, Pavlo Klimkin, και του Τούρκου αναπληρωτή πρωθυπουργού, Nurman Kurtulmu, παράλληλα με το "Β Παγκόσμιο Συνέδριο Τατάρων". 
Ο Μουσταφά Gemilolu, ιστορικός ηγέτης των αντι-Ρώσων Τατάρων και συνεργάτης της CIA στη διάρκεια της προεδρίας Ρήγκαν, ανακοίνωσε εκ μέρους της ουκρανικής κυβέρνησης, τη δημιουργία της Διεθνούς Ισλαμικής Ταξιαρχίας για να αντιταχθεί στις "αποσχιστικές τάσεις των Ρώσων της Κριμαίας" (sic). 

πηγή:Live Info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου