Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! ΣΚΟΠΙΜΑ ΗΠΑ-ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Εκπληκτική η αποκάλυψη η οποία δείχνει πώς συντελείται το έγκλημα σε βάρος των κρατών της ν. Ευρώπης και δη της Ελλάδος...

Ο πολιτευτής με την Ελληνική Αυγή στην Κρήτη, Γιώργος Σπυρόπουλος, έκανε την μεγάλη αποκάλυψη στην εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Στέφανου Χίου: "Πιάστηκε" καράβι των ΗΑΕ ανοιχτά της Κρήτης το οποίο ήταν γεμάτο ... άκουσον-άκουσον... με ΕΙΔΙΚΑ ΕΞΕΛΙΓΜΈΝΑ ΌΠΛΑ ΤΗΣ ΗΠΑ και ΤΗΣ ΑΓΓΛΊΑΣ, ΠΡΟΟΡΙΣΜΈΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΎΗ. Επρόκειτο για τεθωρακισμένα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας.


Ο κ. Σπυρόπουλος επισήμανε μάλιστα ότι, μέσα στην κατοχή του πληρώματος του καραβιού αυτού,  ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ούτε ένα παραστατικό που να καταδεικνύει ότι αυτά τα όπλα προορίζονταν για τις κυβερνητικές αρχές της Λιβύης – διότι προορίζονται για τους....ΤΖΙΧΑΝΤΙΤΣΈΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΆΝΟΜΑ ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΛΙΒΎΝ...Ε.!!!  
Η Ελληνική Αυγή ενημερώθηκε αμέσως για όλα αυτά από τις Ελληνικές λιμενικές αρχές οι οποίες ανέφεραν επίσης ότι αυτά τα όπλα, κλτ. τα είχαν καλά κρυμμένα μέσα σε κιβώτια για να μην φαίνονται καθόλου.  Το εν λόγω καράβι έλπεε ΧΩΡΙΣ ειδική ηλεκτρονική δορυφορικη σήμανση.


ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΑΥΤΌ;;;  Αν όχι, τότε καλό θα ήταν να διαβάσετε πρώτα ένα άρθρο που έγραψα για την ISIS πριν 2 μήνες για να ανοίξουν τα μάτια σας.  Δείτε το παρακάτω.

http://300sploggers.blogspot.com/2015/02/isis-just-one-other-aspect-of-israeli.html  

Επίσης, δείτε το κομμάτι της εκπομπής ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο οποίο αναφέρεται σε όλα αυτά ο κ. Σπυρόπουλος ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου