Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΕΣΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΤΟ "ΕΘΝΙΚΗΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ; ΝΤΡΟΠΗ! ΔΕΙΤΕ ΧΑΛΙΑ...

Δείτε εικόνα ντροπής! Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έγινε "Υπουγείο Άμυνας"! Αφαιρέθηκε το "Εθνικής"! Δηλαδή ποια άμυνα υπερασπίζονται εκεί στο Υπουργείο του οποίου προΐσταται ο Πάνος Καμμένος; Δεν...


υπερασπίζονται την Εθνική Άμυνα αλλά την...άμυνα της Ευρώπης; Των παγκοσμιοποιητών και της Νέας Τάξης Πραγμάτων; Ο Πάνος Καμμένος είναι δυνατόν να προέβη σε τέτοια ενέργεια; Έγινε εν αγνοία του αυτό το έγκλημα; Τι λέει ο ίδιος; Επιτέλους, πού θα πάτε αυτό τον λαό; Θα τον ξηλώσετε από όλα τα ιερά και τα όσιά του;

Οργή παντού για την αντεθνική αυτή ενέργεια μέσα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο Γιάννης Παπαζήσης γράφει καθόλα οργισμένος: " ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ;;;;;ΠΟΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ;;;;;;;;"

1 σχόλιο:

  1. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΘΝΙΚΗ! ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΧΑΦΙΕ, ΔΟΣΙΛΟΓΕ, ΠΡΟΔΟΤΗ!

    ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΜΗΝΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ!

    ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΩ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ!!!!!!

    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!!

    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!!

    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!!

    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!!

    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή