Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΜΟΝΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΔΕΙΤΕ...

Κανείς άλλος Πρωθυπουργός δεν κατάφερε αυτό που κατάφερε ο Τσίπρας και μάλιστα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Μέσα σε πεντέμισι μήνες! Ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό για να...


διαπραγματευτεί σκληρά με τους δανειστές, ακόμη και να συγκρουστεί μαζί τους και αυτός συγκρούστηκε με το ίδιο του το κόμμα! Με συνέπεια σε λίγες ημέρες να ανακοινωθεί επίσημα η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ σε δύο (ίσως και 3 κομμάτια)! 
Αυτό το... επίτευγμα δεν έχει ξαναγίνει από συστάσεως του ελληνικού κράτους! Έκανε κωλοτούμπα και τελικά προτίμησε να συγκρουστεί μετωπικά με το ίδιο του το κόμμα παρά με τον Σόιμπλε, τον Ντάϊσελμπλουμ και τα άλλα μαφιόζικα στοιχεία της ΕΕ!

1 σχόλιο:

  1. Αφού έκανε κωλοτούμπες με τους δανειστές ο Τσίπρας κατάφερε:

    Ακόμα να ψηφίζει νομοσχέδια υπέρ των λαθρομεταναστών, να έρθουν ακόμη περισσότεροι λαθρομετνάστες στην Ελλάδα, να διαθέσει πάρανομα έκταση στον Βοτανικό για τους λαθρομετάναστες, εξασφάλισε προνόμια και οικονομικές απολαβές για τους λαθρομετανάστες, έδωσε ελληνική υπηκοότητα και ιθαγένεια για τους λαθρομετανάστες και αντικατέστησε τους Έλληνες με λαθρομετανάστες!

    Η τακτική του είναι:

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΝΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή