Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΣΟΚ:ΙΔΟΥ ΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΦΟΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚ! ΒΙΝΤΕΟ!


του κ. Gorden Duff, Ανώτερος Συντάκτης της Veterans TodayΜετάφραση του Ιωαν. Κουντούρη
***Tο Ιράκ αποδεικνύει πώς η Αμερική υποβοηθάει την ISIS, ακόμη και με δημιουργία ενέδρων "Black Ops" (κρυφών ενεργειών) εναντίον του ιρακινού στρατού....



Αυτό το βίντεο (στα αραβικά με υπότιτλους) εδώ δείχνει έναν αιχμάλωτο της τρομοκρατικής οργάνωσης της ISIS να περιγράφει πώς προμηθεύει πάλι την ISIS με τα τρόφιμα και τα όπλα η Αμερική.


Λογαριασμός «Twitter» του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει κατηγορήσει σήμερα τη Συρία για τη χρήση αεροπορικών επιδρομών, για να υποστηρίξει τις κινήσεις της ISIS ενάντια σε άλλες ομαδες "ανταρτών" γύρω από την πόλη Χαλέπι.  Πάνω από 200.000 Σύριοι έχουν σκοτωθεί από την ISIS κατά τη διάρκεια της διαμάχης που διαρκεί σχεδόν 4 χρόνια τώρα, συμπεριλαμβανομένων 35.000 Συρίων στρατιωτικών, οι οποίοι έχασαν τις ζωές τους πολεμώντας κατά κύριο λόγο τις δυνάμεις της ISIS και του Al Nusra.

Αλλά υπάρχουν και άλλες σημαντικές ιστορίες που δεν θα μεταφέρει ο δυτικός Τύπος, εκείνες που περιγράφουν τον ανεφοδιασμό της ISIS από την Τουρκία και τις ΗΠΑ. Η πρώτη μας ματιά σε αυτό θα είναι η ιστορία του γιου ενος υψηλόβαθμου σύμβουλου του Ερντογάν, ένας λοχαγός των μυστικών πληροφοριών της Τουρκίας, ένας πιλότος ονόματι Majeed Καμάλ. Την περασμένη εβδομάδα, o Καμάλ ήταν με τον Αλ Nusra στο Χαλέπι, σήμερα είναι στη Raqaa με την ISIS. 

Αυτή είναι η φωτογραφία του, αποκλειστικά για την Veterans Today από πηγές πληροφοριών της επί τόπου στο εσωτερικό της Συρίας:

Ο Τούρκος λοχαγός των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, Majeed Kamal, με την ISIS μέσ' στην Συρία (αποκλειστική φώτο της Veterans Today )


Ο λοχαγός Majeed Kamal παραδίδει τακτικά στη Συρία αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι ιατρικός εξοπλισμός. Ωστόσο, αυτό που παραδίδει ο ιδίος στην πραγματικότηα είναι στρατιωτικός εξοπλισμός, πύραυλοι, όλμους και πυρομαχικά, γιατί η πραγματική δουλειά του είναι να μεταφέρει υλικοτεχνικό ανεφοδιασμό στις μονάδες της ISIS που λειτουργούν ενάντια στις δυνάμεις του Συρίων και των Κούρδων. 

Η παρακάτω φωτογραφία είναι του λοχαγού Majeed Kamal δίπλα σε αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών της Αλ Nusra.



**Διαβάστε περισσότερο εδώ**


πηγή: 300sploggers.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου