Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΩΛΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΩΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ! Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ!!!

Σύνταξη: Χρήστος Μαζάνης

Τη λίστα με τις τιμές στα σκλαβοπάζαρα των τζιχαντιστών επιβεβαίωσε ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έπειτα από περίπου έναν χρόνο που έχει κυκλοφορήσει. 

Ο συγκεκριμένος κατάλογος, ο οποίος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το...



2014, προσφέρεται στους μαχητές, αλλά και σε άνδρες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν κυρίως σκλάβες του σεξ αλλά και παιδιά.

Ήδη από τον περασμένο Απρίλιο, η εντεταλμένη του ΟΗΕ για ζητήματα σεξουαλικής βίας Ζαϊνάμπ Μπανγκούρα, αφού επισκέφθηκε το Ιράκ αλλά και τη Συρία, κατήγγειλε πως πολλά έφηβα κορίτσια που απάγονται από μαχητές του Ισλαμικού Χαλιφάτου πωλούνται στα σκλαβοπάζαρα «όσο ένα πακέτο τσιγάρα». 
Όπως ανέφερε: «Όταν καταλαμβάνουν μια περιοχή, προχωρούν σε απαγωγές, προκειμένου να έχουν νέες γυναίκες. Οι τζιχαντιστές διοργανώνουν σκλαβοπάζαρα για τη λεία τους, κανείς δεν μπορεί να δώσει με ακρίβεια τον αριθμό των κοριτσιών και των γυναικών που έχουν πουληθεί».

Μετά την απαγωγή, κορίτσια και γυναίκες κρατούνται όμηροι σε σπίτια -ακόμα και 100 μπορεί να είναι κάτω από την ίδια στέγη. Οι τζιχαντιστές τις γδύνουν, τις πλένουν και στη συνέχεια τις αναγκάζουν να σταθούν μπροστά σ’ εκείνους που θα αποφασίσουν πόσα χρήματα αξίζουν. Οι τιμές μπορεί να είναι εξευτελιστικές ή να ανέρχονται σε αρκετές εκατοντάδες ή χιλιάδες δολάρια.
Στα σκλαβοπάζαρα των τζιχαντιστών μια γυναίκα 40 ετών πωλείται ακόμα και για 41 δολάριαΗ λίστα δείχνει ότι τα παιδιά ηλικίας από 1 έως 9 ετών πωλούνται στην τιμή των 165 δολαρίων, τα έφηβα κορίτσια στα 124 δολάρια και οι γυναίκες άνω των 20 σε χαμηλότερη τιμή. Μια γυναίκα 40 ετών πωλείται στα 41 δολάρια.

Στον τιμοκατάλογο των τζιχαντιστών περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και γυναίκες οι οποίες είναι χριστιανές και Γιεζίντι.


(Η λίστα- τιμοκατάλογος)

Ο τιμοκατάλογος της φρίκης έχει ως εξής:

-Γιεζίντι ή χριστιανές ηλικίας μεταξύ 40-50 ετών πωλούνται προς 43 αμερικανικά δολάρια η μία.

-Γιεζίντι ή χριστιανές ηλικίας μεταξύ 30-40 ετών πωλούνται προς 75 αμερικανικά δολάρια η μία.

-Γιεζίντι ή χριστιανές ηλικίας μεταξύ 20-30 ετών πωλούνται προς 86 αμερικανικά δολάρια η μία.

-Γιεζίντι ή χριστιανές ηλικίας μεταξύ 10-20 ετών πωλούνται προς 130 αμερικανικά δολάρια η μία.

-Γιεζίντι ή χριστιανές ηλικίας μεταξύ 1-9 ετών πωλούνται προς 172 αμερικανικά δολάρια η μία.


(Στο συγκεκριμένο γράφημα φαίνονται οι ηλικίες των γυναικών με χρώμα μπλε και από αριστερά οι τιμές. Πηγή: ΟΗΕ)

Παράλληλα, επισημαίνεται πως οι πελάτες επιτρέπεται να αγοράσουν μόνο τρεις σκλάβες ο καθένας.



Σύμφωνα με τη Ζαϊνάμπ Μπανγκούρα, ένα κορίτσι μπορεί να αγοραστεί από πέντε ή και έξι άνδρες. 
Επιπλέον, αποκαλύπτει πως «οι τζιχαντιστές υποστηρίζουν ότι η αιχμαλωσία των γυναικών είναι δικαιολογημένη επειδή δεν πιστεύουν στο Ισλάμ. Τα μέλη του Ισλαμικού Χαλιφάτου επιτρέπεται να κάνουν σεξ με τις γυναίκες, ειδικά αν είναι παρθένες. Αν δεν είναι, πρέπει τα γεννητικά τους όργανα να καθαριστούν πριν από τη σεξουαλική τους επαφή».



Το σκλαβοπάζαρο και οι απαγωγές αποτελούν μέρος της στρατηγικής του Ισλαμικού Χαλιφάτου στη διαδικασία στρατολόγησης ξένων μαχητών που ταξιδεύουν στο Ιράκ και στη Συρία για να ενταχθούν στις τάξεις των τζιχαντιστών. Με αυτόν τον τρόπο προσελκύουν τους νέους άνδρες. «Τους τάζουν γυναίκες και παρθένες που περιμένουν να τους παντρευτούν» υποστηρίζει η εντεταλμένη του ΟΗΕ για ζητήματα σεξουαλικής βίας.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου