Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΣΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ!!!

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ!
Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ;

Νέα δημοσκόπηση, την οποία δημοσίευσε το Athensmagazine.gr, διαμορφώνει το κλίμα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για ενδεχόμενες νέες εκλογές....


Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, πρόκειται για κυλιόμενες δημοσκοπήσεις με ταυτόχρονη έρευνα για το πως αλλάζουν οι καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων.

Οσο αφορά το πολιτικό σκέλος της έρευνας, έχει δοθεί εντολή να εστιάσει στην αξιοπιστία 4 προσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του Παναγιώτη Λαφαζάνη, του Γιάνη Βαρουφάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η δημοσκόπηση καταγράφει ακόμη τις αντιδράσεις των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στο πρόσωπο του Μειμαράκη αλλά και το πως αντιμετωπίζουν οι ψηφοφόροι των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ την στήριξη από τα συγκεκριμένα κόμματα της κυβέρνησης Τσίπρα στη Βουλή.

Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, που δημοσίευσε το Athensmagazine.gr:

ΣΥΡΙΖΑ 22%
Νέα Δημοκρατία (Μειμαράκης)14%
Κόμμα Βενιζέλου 10%
Αριστερή Πλατφόρμα 8-9%
ΚΚΕ7%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,5%
ΠΟΤΑΜΙ 6%
ΠΑΣΟΚ4%
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 4,5%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ3,5% 


Πηγή: fimes.gr |  Tο διαβάσαμε στο newsone.gr (τίτλος: δικός μας)

2 σχόλια:

  1. ΖΗΥΩ Η 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΖΗΤΩ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ . ΑΓΕΛΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πιο γελοία δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας. Κόμμα Βενιζέλου 10%!!!!!!!!!!...ΚΚΕ 7%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...κόμμα Λεβέντη 4,4%!!!!!!!!!!!!!!...ΑΝΤΑΡ-CIA 3,5%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...και μετά, τα καθεστωτικά σκουπίδια ξύπνησαν και συνέχισαν να πίνουν τη πρέζα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή