Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!!! "ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΕΪΝΤΑΝ..."!


Σχόλιο αναγνώστη μας κάνει λόγο για κανονική αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού με "δήθεν πρόσφυγες" οι οποίοι περιέργως όλοι...

τους έχουν χοντρά πορτοφόλια και είναι εφοδιασμένοι με πανάκριβα κινητά και τάμπλετ! Δεν πρέπει να θεωρείται εκτός πραγματικότητας η πρόβλεψη του αναγνώστη μας ότι θα ζήσουμε καταστάσεις πλατείας Μεϊντάν (Ουκρανία), λόγω αυτής της βίαιης αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού από ισλαμιστές! 
Ο ελληνικός λαός που βλέπει να εξαθλιώνεται, να φεύγει η νεολαία του στο εξωτερικό για δουλειά ή για να σπουδάσει και την ίδια ώρα  η ελληνική πολιτεία ετοιμάζεται να ανοίξει Πανεπιστήμια για τους λαθρομετανάστες. Σημειώνεται ότι σε αυτά τα Πανεπιστήμια θα εισάγονται χωρίς εξετάσεις-κατ' εξαίρεση!!
Δείτε πώς σχολιάζει τα γεγονότα ο αναγνώστης μας:
Theodoros Chloros
Οι ξεφτιλισμένοι μαρξιστομπολσεβίκοι δωσίλογοι, δεν έχουν λίγη τσίπα πάνω τους;
Δημιουργούν στρατιές πρόθυμων ψηφοφόρων, με αντικατάσταση πληθυσμού από ισλαμιστές δήθεν πρόσφυγες. Πού βρίσκουν αυτοί οι δήθεν κατατρεγμένοι τις χιλιάδες ευρώ που πληρώνουν για να έρθουν εδώ;
Πού βρίσκουν τα πανάκριβα κινητά και τάμπλετ;
Πού βρίσκουν τα χρήματα και μόλις πέσει το σκοτάδι, οι "κακόμοιροι" ξοδεύουν δεκάδες ευρώ σε σουβλάκια και πιτόγυρα;
Αυτή η κυβέρνηση, μαζί με τους υποτακτικούς της, της ψευτοδιανόησης και της υποκουλτούρας, θα φύγουν μόνο με αίμα και εφόσον τα διαλύσουν όλα. Θα ζήσουμε καταστάσεις τύπου "Πλατείας Μεϊντάν". Στο ένα στρατόπεδο οι συριζομούρηδες και οι λαθρομετανάστες, και στο άλλο ο Ελληνικός Λαός.

2 σχόλια:

  1. OXI ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!
    ΟΧΙ ΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ-ΚΚΕ!
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΤΡΟΪΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο ένα μεγάλο Εθνικό Πατριωτικό Κίνημα θα διώξει προδότες τροικανούς και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ από την χώρα μας
    Η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι μισ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΗΤΑΤΑΡΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ της βρομο αριστεράς και εχει την στήριξη της δεξιάς της σφαλιάρας . ΖΗΤΩ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΥΑΞΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή