Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΚ! Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΕΚΘΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ!

Η στιγμή της συνθηκολόγησης του Τσολάκογλου  και της υποταγής της Ελλάδος στους Γερμανούς,. Αυτό τον ρόλο φέρεται να εκθείασε ο επίσημος αγορητής του πανηγυρικού λόγου της 28ης Οκτωβίου στον δήμο Παπάγου-Χολαργού κ. Παραλίκας! 
Μας το είπανε αναγνώστες μας και το επιβεβαιώνουν και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Παπάγου-Χολαργού: ο πανηγυρικός λόγος για την 28η Οκτωβρίου 1940, που έγραψε και εκφώνησε ο κ. Παραλίκας (απόστρατος της χωροφυλακής), μεταξύ των άλλων εκθείασε και τον....


ρόλο του Τσολάκογλου! Εκτός από τον ρόλο του Μεταξά και του τότε βασιλέα, ο κ. Παραλίκας έδωσε τα εύσημα στον Τσολάκογλου επειδή συνθηκολόγησε με τους Γερμανούς και παρέδωσε τα όπλα στις κατοχικές δυνάμεις, διότι όπως είπε, "οι φαντάροι μπόρεσαν να γυρίσουν σπίτια τους και να τους αγκαλιάσουν οι μάνες τους"!!! 
Όσοι άκουσαν τον απόστρατο της χωροφυλακής, δεν πίστευαν στ' αυτιά τους! 'Εμειναν εμβρόντητοι και κοιτούσαν ο ένας τον άλλον, για το αν πράγματι ειπώθηκαν αυτά στον πανηγυρικό λόγο για την εποποιία του 1940! Και όμως ειπώθηκαν! 
Ο πανηγυρικός λόγος τον οποίο εκφώνησε ένας υπέργηρος κάτοικος, εκφωνήθηκε κατόπιν υποδείξεως του Δήμου Παπάγου-Χολαργού! Και το ερώτημα είναι: η Δημοτική Αρχή δίνει σε όποιον να'ναι να εκφωνήσει πανηγυρικό λόγο, χωρίς να έχει ιδέα τι θα πει και θα γράψει; 
Ρωτήσαμε την κα Δημητριάδου, δημοτική σύμβουλο της Δημοτικής Αρχής να μας επιβεβαιώσει αν άκουσε τον κ. Παραλίκα να λέει αυτά τα εξωφρενικά υπέρ του δοσίλογου Τσολάκογλου! Η κα Δημηγτριάδου μάς είπε ότι πράγματι άκουσε να αναφέρεται το όνομα του Τσολάκογλου, "αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες να ρωτήσετε τον ίδιο τον κ. Παραλίκα"
Όχι αγαπητή κα Δημητριάδου, εμείς δεν θα ρωτήσουμε τον κ. Παραλίκα. Το θέμα είναι εξόχως σοβαρό και περιμένουμε από σας να μας κοινοποιήσετε όλο τον πανηγυρικό λόγο του κ. Παραλίκα. Να τον δημοσιεύσουμε για να μάθει ακριβώς όλος ο κόσμος τι εξωφρενικά είπε υπέρ του Τσολάκογλου! Του δοσίλογου Τσολάκογλου! 
Ο Δήμος δεν οφείλει να γνωρίζει τι λόγος εκφωνείτε και μάλιστα εντός της Εκκλησίας; Μπορεί δηλαδή να εκφωνηθεί ένας προβοκατόρικος λόγος εν αγνοία του Δήμου και απλά να...νίψετε τας χείρας σας λέγοντας απευθυνθείτε στον κ. Παραλίκα; Τον κύριο Παραλίκα ποιος τον επέλεξε να εκφωνήσει αυτό τον λόγο; Δεν ήταν επιλογή της Δημοτικής Αρχής; Περιμένουμε λοιπόν από εσάς αγαπητή κυρία Δημητριάδου να μας δώσετε τον λόγο του κ. Παραλίκα! 
Άκου, να εκθειάζεται δημόσια η προδοτική συνθηκολόγηση Τσολάκογλου! 
Να το θυμάστε, αυτός ο κ. Παραλίκας έχει ψηφίσει σίγουρα ένα από τα προδοτικά μνημονιακά κόμματα! Θα διακορεύσουμε τελείως την ιστορία για να δικαιολογήσουμε και τους σημερινούς προδότες ως πατριώτες που σώζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες γιατί...παραμένουμε στο ευρώ! 

2 σχόλια:

  1. Η κυρία...πώς την είπατε;; χα χα χα ...χου χιχι χαχα...!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mάλλον ο κύριος αυτός ψήφισε στις δημοτικές εκλογές την σημερινή δημοτική αρχή.Αν μάλιστα είναι και μέλος του ΚΑΠΗ εξηγείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή