Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΑΙΚΟ: "ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΛΕΙΨΩ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ..."

ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΩ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ 

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή από τον 
Παναγιώτη Αλεξόπουλο

Μπάμπη Στάικο εγώ δεν θα "γλείψω" με αυτά που θα σου γράψω γιατί είναι πικρές αλήθειες που εσύ δεν βλέπεις....


Από την δεκαετία του 1980 μια ομάδα Ελλήνων Πατριωτών, εδώ στην Περικλέους Πολιτεία προσπαθεί για την ανέργεση ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ του Έλληνα Βασιλέα ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.. 
Μόνοι μας μέσα στην Καταιγίδα με χιλιά δες ΛΥΚΟΥΣ και βρωμερά ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ Δίνουμε ΌΡΚΟ ΤΙΜΗΣ στα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ της ΦΥΛΗΣ μας ότι μια μέρα, κάτω από τον Έναστρο Ουρανό της Αττικής Γης και κοντά στους πρόποδες του Υμηττού θα τιμήσουμε τον Μέγιστο των Ελλήνων, με έναν ΑΝΔΡΙΑΝΔΑ για να μας θυμίζει το Μεγαλείο της Ελλάδος, μιας Παλιάς Ενδοξης Εποχής. 
Εσύ Μπάμπη Στάικο πριν σπό λίγα χρόνια έκανες πίσω ..... τότε που έλεγες ότι ήθελες να βοηθήσεις στην ανέργεση Ανδριάντα του Μεγάλου Έλληνα Στρατηλάτη. Φοβήθηκες μερικούς δειλούς που μισούν τον Πολιτισμό αυτής της χώρας και απειλούν να γκρεμίσουν τα ΛΕΥΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ του Παρθενώνα. Σήμερα στην Πατρίδα μας, οι ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ του ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ θα Ξεθάψουν και τα κόκκαλα των ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ / ΜΑΡΑΘΟΝΟΜΑΧΩΝ από το Ιερό Νεκροταφείο στον Κεραμεικό για να φτιάξουν τζαμί. Οι μεγάλοι άντρες έμειναν στο ΠΑΝΘΕΟ της Ιστορίας σπό πράξεις Ανδρείας, Τιμής και από τα Μεγάλα Έργα τoυς σε Δύσκολους και Σκοτεινούς καιρούς. 
ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΩ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ. 
ΑΡΚΑΔΑΣ.

15 σχόλια:

  1. Καταπληκτικός όπως πάντα είσαι ο μόνος που έχεις ψυχή στην περιοχή μας και Τιμάς τις Ιερές Παραδόσεις των Ελλήνων χωρίς να φοβάσαι κανένα . ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΆΣΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. DWSTE DOULEIA STON KOSMAKH POU PEINAEI REEE ME TA AGALMATA DEN XORTAINEI TO STOMAXI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς Πατρίδα είσαι ένα ΜΗΔΕΝΙΚΟ . Χωρίς Ιστορία Πολιτισμό και Παρσδόσεις μια ζωή θα τρως τα σποφσγια των ισχυρών της Γης . Χωρίς Αξιοπρέπεια και Τιμή θα γλύφεις κατουρημένες ποδιές σαν τον ΑΛΗΤΑΡΑ του ΣΥΡΙΖΑ για να σου δώσουν ψίχουλα μέχρι να σε λιώσουν . Ποιός από εσάς τα θλιβερά κομματόσκυλα έχει το θάρρος να γράψει επώνυμα δυό λόγισ για τα χάλια της Πατρίδος μας . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

      Διαγραφή
  4. ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ . ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ . ΜΑΖΙ ΣΟΥ .Γ.Π ΑΝΩ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην σκύβεις το κεφάλι σου ΟΡΕ ΡΑΓΙΑ γιατί θα σου το κόψουν οι συριζαίοι και θα σου πάρουν και το σπίτι αφού σου βιάσουν τα παιδιά πρώτα οι ανώμαλοι της αριστεράς . Και την Ακρόπολη τέμενος θα την κάνουν και εσύ γονατιστός θα κλαις την μοίρα σου κάθε μέρα . Γιουσουφάκι θα σε κάνουν σε κανένα τούρκικο χαρέμι . ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑΤΗΛΑΤΗ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από χθες που ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης έχουν κάνει την βουλή ΜΠ&$#&Ο οι φλώροι της αριστεράς γι αυτό δεν θέλουν Αγάλματα και Ανδριάντες γιατί ξυπνάνε Μνήμες και δεν το θέλουν αυτό . Θέλουν την νεολαία μσστουρωμένη κσι τους Νεοέλληνες σκυφτούς για το χαράτσι χωρίς αντίσταση στα ελεεινά τους σχέδια διάλυσης της Πατρίδος μας . Συγχαρητήρια για το άρθρο
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΑΣΤΗΣΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διάβασα το άρθρο σου και ένιωσα συγκίνηση μεγάλη . Ο εχθρός είναι εντός των τειχών . Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα . Βρίζουν και συκοφαντούν την ιστορία μας όλοι αυτοί οι ανθέλληνες . Πρέπει όλοι να αντισταθούμε . Συγχαρητήρια για το πατριωτικό σου άρθρο . Δημήτριος Κ. ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Α΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΉΤΑΝ Απλώς ΈΝΑς ΣΤΡΑΤΗΛΆΤΗς...ΉΤΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΆΤΩΡΑς !!!
    Αιώνια η Δόξα του, αιώνια και τα έργα του.
    Ούτε για ''πορδή'' δεν θα τον είχε τον τσιπράκο τότε ο Μέγας Αλέξανδρος και οι σπαρτιάτες του Λεωνίδα θα τον είχαν πετάξει στα σκυλιά του Καιάδα τον τσιπράκο.
    Καλές γιορτές, φίλε Παναγιώτη.
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κσλλές γιορτές φίλε μου και κσλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες Πατριώτες . Η συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ σύντομα θα πληρώσει τα εγκλήματα της εναντίον του Ελληνικού Γένους . ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άρχισαν τα όργια μέσα στην βουλή οι ξεφτίλες συριζαίοι μόλις ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης . Και τον Παρθενώνα θα γκρεμίσουν τα καθάρματα εάν τους αφήσουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ κε Αλεξόπουλε
    Διάβασα το άρθρο σας και συμφωνώ σε όλα συγχαίροντάς σας ταυτόχρονα. Στη γενικότερη απαξίωση όλων των θεσμών και των αξιών που διέπουν το Ελληνικό έθνος η επιστροφή σε ιστορικά και παγκόσμια πρότυπα όπως Αλέξανδρος που αποτελεί παγκόσμιο και μοναδικό φαινόμενο είναι ίσως επιβεβλημένη. όντως εκείνη την περίοδο υποχώρησα και πήρα πίσω την προσφορά του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου λόγω των εξαιρετικά ισχυρών αντιδράσεων ακόμα και από ομάδες ανθρώπων εκτός Δήμου. Για να προστατεύσω την ομόνοια και την ειρήνη μεταξύ των δημοτών ανέστειλα την δωρεά. Δεν την ακύρωσα όμως . Είμαι ξακάθαρος και ανοιχτός σε κάθε συζήτηση επαναφοράς του θέματος αρκεί να μου ζητηθεί.Αν η νέα Δημοτική αρχή μετά από ενδεχόμενες πιέσεις δημοτών επαναφέρει το θέμα εγώ είμαι πρόθυμος και το δηλώνω δημόσια να προσφέρω τον έφιππο ανδριάντα του μεγάλου στρατηλάτη. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε σας και την οικογένειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε Αλεξόπουλε συγχαρητήρια για το άρθρο σας . Είναι γνωστό σε όλους μας οι προσπάθεια σας για την κατασκευή Ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Δήμο μας . Και η στάση του Στάικου αξια συγχαρητηρίων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή