Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ! Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΛΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...

Αυτή την ώρα μεταδίδεται από το κανάλι STAR, ενώ προβάλλεται και από τον ιστότοπό του. 
Οι εργασίες της Επιτροπής υπό τον καθηγητή Αντώνη Λιάκο ολοκληρώθηκαν για τις αλλαγές στην Παιδεία, που αφορούν σε...

δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια αλλά και στο σύστημα εισόδου στα Ανώτατα Ιδρύματα.
Ανάμεσα στις προτάσεις της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν -υπό όρους- κατεύθυνση, να αποκτούν πτυχίο από συνδυασμούς επιστημών και να κερδίζουν πρωτεύουσα και δευτερεύουσα ειδικότητα.
Ταυτόχρονα υπάρχει πρόταση για αλλαγή της διδακτικής διαδικασίας και στη μέση εκπαίδευση, ενώ προτείνεται το γυμνάσιο να γίνει τετραετές και το λύκειο διετές.
Η Επιτροπή Εθνικού Διαλόγου εισηγείται επίσης να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις, ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός και η υποχρεωτική προσευχή.
Το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ-ΤΕΙ
Η  πρόταση προβλέπει την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω ενός συγκεκριμένου συντελεστή κατάταξης των υποψηφίων, επί του γενικού βαθμού πρόσβασης ή άλλων κριτηρίων επίδοσης.

Από τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί το Νέο Λύκειο, ο συντελεστής βαρύτητας μπορεί να εφαρμοστεί επί του Εθνικού Απολυτηρίου και έτσι να καταργηθούν οι πανελλήνιες εξετάσεις!

Έτσι, βασική πρόβλεψη της πρότασης εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της επιτροπής Λιάκου είναι η εφαρμογή συντελεστή βαρύτητας ανά επιλογή και πλήθος επιλογών του υποψηφίου.
ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα περάσει. Οφείλουν να φυλάττουν πίστη στην Πατρίδα και την Ορθοδοξία. Σε αυτό έχουν ορκιστεί και αυτό επιτάσσει το Σύνταγμα της Ελλάδος. Στο προοίμιο του Συντάγματος γίνεται επίκληση «εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος»!!!
Αρκετά αντισυνταγματικά μέχρι τώρα πέρασαν. Φτάνει πια ΑΘΕΟΙ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


2 σχόλια:

  1. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΒΙΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ,ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Ελλάς Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών. Έγινε επίσημα πλέον η δημοσίευση των προφητικών ποιημάτων της γερόντισσας της Αττικής στο διαδίκτυο. Για την πιστοποίηση της γνησιότητας των ποιημάτων μπορείτε να μεταβείτε εδώ:http://www.immorfou.org.cy/component/...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ
    ΙΔΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    2. H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή