Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΡΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ, ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ; ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΩ"! ΒΙΝΤΕΟ! "ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΙ ΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"!

Ρε Γιώργο Χριστοφορίδη, εσύ έφτιαξες το ΧΩΝΙ και το ονόμασες "ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ", τίτλος που εξακολουθεί και υπάρχει στην...




 εφημερίδα, παρά το ότι έχει κάνει κωλοτούμπες που μόνο οργή προκαλούν! Αυτό τον πολιτικό εγκληματία βρήκες να στηρίξεις και εξακολουθείς και στηρίζεις; Και μάλιστα τοποθετήθηκες και σε θέση καθαρά κομματική! Ο εγκληματίας Καμμένος, το λέει ο ίδιος ότι είναι τέτοιος. 
Δήλωνε λοιπόν πέρσι ότι όσο είμαι εγώ δεν πρόκειται να ανέβει ο ΦΠΑ στα νησιά, διότι αυτό αποτελεί εγκληματική και αντισυνταγματική απόφαση! Την εγκληματική και αντισυνταγματική απόφαση λοιπόν την πήρε ο Καμμένος ο ίδιος. Πού τσίπα όμως, για να παραιτηθεί; Πάνω απ'όλα το πολιτικό του τομάρι και η καρέκλα! 
Η ιστορία μίλησε, τον Καμμένο τον έχει κατατάξει στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και πρέπει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη για τα εγκλήματά του. Εσύ ρε Γιώργο Χριστοφορίδη, γιατί παραμένεις κοντά του; Θέλεις να καταγραφείς κι εσύ με μελανά χρώματα; Αντιμνημονιακή πολιτική είναι αυτή ή κατέβασμα των παντελονιών στους τοκογλύφους, ξεπούλημα της χώρας και εξόντωση του λαού;

Δείτε το βίντεο με το τι λέει ο Καμμένος και πιο κάτω το ρεπορτάζ από το Πρώτο Θέμα:


Αναλυτικά, ο Πάνος Καμμένος στην τοποθέτησή του σημείωσε: «Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική και είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πω ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή».

Και συνέχισε: «Ξέρετε ότι δύο προτεραιότητες είχα βάλει από την πρώτη στιγμή, συμμετέχοντας στην κυβέρνηση συνεργασίας. Το να τηρηθεί η νομιμότητα και να μην θιχθούν τα σώματα ασφαλείας και η δικαστική εξουσία της χώρας. Δυστυχώς, παρά το ότι έφτασα μέχρι το σημείο της παραίτησης, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα -τουλάχιστον σε αυτή τη φάση- όμως παραμένει πρώτη προτεραιότητα να μπορέσουμε, με τα πρώτα αποτελέσματα της εποχής της ανάπτυξης, να επαναφέρουμε τη συνταγματική διάταξη 101 του Συντάγματος για την ιδιαιτερότητα της νησιωτικότητας».

«Προσπαθήσαμε να πείσουμε αρκετούς στο εξωτερικό ότι τα νησιά μας δεν είναι αυτό που βλέπουν το καλοκαίρι σε ακριβά κέντρα της Μυκόνου ή της Σαντορίνης ή άλλων νησιών που έχουν μεγάλη τουριστική ανάπτυξη» είπε ακόμη.

Εκείνο, ίσως, που... ξέχασε να πει -ή να επαναλάβει, αν προτιμάτε- ήταν το αλήστου μνήμης «ΦΠΑ στα νησιά δεν αλλάζει όσο υπάρχω», που έγραφε στο Twitter τον Ιούνιο του 2015.


ΝΔ: Μονόδρομος πια η παραίτηση Καμμένου
Οι δηλώσεις του κ. Καμμένου προκάλεσαν, όπως ήταν φυσικό, την αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, θέτοντας ζήτημα παραίτησης του υπουργού.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «"Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, είναι μια απόφαση αντισυνταγματική...". Αυτά δήλωσε σήμερα στη Σύρο ο κ. Πάνος Καμμένος. Καταγγέλλει αυτά που ο ίδιος και ο συνεταίρος του κ. Τσίπρας ψήφισαν στη Βουλή, μόλις πριν από δύο ημέρες. Ομολογεί ότι έκαναν "έγκλημα". Ομολογεί ότι νομοθετούν αντισυνταγματικά. Τώρα πια δεν έχει άλλη επιλογή. Οφείλει να παραιτηθεί. Σήμερα».

Μαυρωτάς: Το "για την Ελλάδα ρε γαμώτο" έχει γίνει "για την καρέκλα ρε γαμώτο"
Ο βουλευτής Αττικής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένου για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, έκανε στο περιστύλιο της Βουλής, την ακόλουθη δήλωση: «Έχουμε χάσει το μέτρημα με το πόσες φορές ήταν να παραιτηθεί ο κ. Καμμένος. Και με τη σημερινή του δήλωση για τον ΦΠΑ στα νησιά ομολόγησε ανερυθρίαστα ότι ψήφισαν μια αντισυνταγματική και εγκληματική πράξη. Προφανώς το "για την Ελλάδα ρε γαμώτο" έχει γίνει "για την καρέκλα ρε γαμώτο"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου