Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟΥ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΗ! ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΥΠΕΘΑ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
23/05/2006-23/05/2016
Δέκα χρόνια πριν….
Κατάρριψη ελληνικού αεροσκάφους F-16,ο σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης πέφτει εν ώρα καθήκοντος , στην προσπάθειά του να αναχαιτίσει...
το τουρκικό φωτογραφικό RF- 14 το οποίο εκτελούσε πτήση στον εναέριο χώρο της Κρήτης.
Η κατάσταση από το Γ.Ε.Σ. κρίθηκε εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς στην περιοχή έπλεε και τουρκική φρεγάτα. Ο σχηματισμός των τεσσάρων F-16 στόχευε στη απώθηση των Τούρκων και καταγραφή των οπλικών τους συστημάτων. 
Ο Τούρκος πιλότος, με επικίνδυνο ελιγμό εμβολίζει το ελληνικό αερομαχητικό. Ο σμηναγός Ηλιάκης χάνει τη ζωή του, ήταν μόνο 36 ετών και πατέρας δύο παιδιών, ενώ ο Τούρκος διασώζεται χρησιμοποιώντας το κάθισμα εκτίναξης και περισυλλέγεται από ελληνικό δεξαμενόπλοιο που έπλεε στην περιοχή. Αρνούμενος να παραδοθεί στην ομάδα Ελλήνων προβάλει αντίσταση με την προέκταση όπλου. Τελικά πραγματοποιείται η σύλληψη του Τούρκου ως υπεύθυνου της πρόκλησης επεισοδίου με θύμα Ελληνα πιλότο.
Δύο ώρες μετά, η απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας ήταν εντολή για παράδοση τούρκου πιλότου στο τουρκικό πλήρωμα διάσωσης, με τρόπο όμως ώστε να φανεί ότι η παράδοση έγινε από την ελληνική προς τη τουρκική πλευρά. Η παράδοση να καταγραφεί από κάμερα”.
Το γεγονός αυτό πέρασε στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων και ουδείς
ασχολήθηκε έκτοτε. 
Το κόμμα Ελληνικό Όραμα, με γνώμονα την εθνική
αξιοπρέπεια, την ακεραιότητα της Πατρίδας θέτει τα εξής ερωτήματα:

1) Γιατί το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας απέκρυψε ένα τόσο σοβαρό γεγονός και απέφυγε να το καταγγείλει στα υπερεθνικά όργανα στα οποία είμαστε μέλη (ΝΑΤΟ, Ε.Ε.);

2) Γιατί διατηρούμε μια παθητική τάση στις τουρκικές προκλήσεις θρηνώντας ως θύματα αξιόλογα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων;
 
3) Η πολιτική ηγεσία της τότε περιόδου και αυτές που ακολούθησαν γιατί
αγνόησαν το καταγεγραμμένο περιστατικό στα Βιβλία Συμβάντων και το
παραποίησαν αποκρύπτοντας την προκλητική στάση των Τούρκων;

4) Γιατί η σημερινή ηγεσά του ΥΠΕΘΑ δεν ανοίγει τον φάκελο «ΗΛΙΆΚΗ»; Επειδή το συγκεκριμένο γεγονός διαδραματιστηκε την περιοδο της κυβέρνησης του κ.Καραμανλή;

Καταγγέλλουμε τους πολιτικούς κυβερνώντες και μη για Ανθελληνική Εξωτερική Πολιτική που υποκλίνεται στην τουρκική αλαζονεία.
Υποτάσσονται με ασυνειδησία στην τουρκική εμμονή για ηγεμονική κυριαρχία, καταδεικνύοντας την αδυναμία τους να αντισταθούν, ως όφειλε μια χώρα μέλος της Ε.Ε., σε σχέδια που επιβουλεύονται την σταθερότητα Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Ελληνίδες και Ελληνες, το κόμμα Ελληνικό Οραμα δηλώνει ανήσυχο για τις πολιτικές εξελίξεις τόσο στο εσωτερικό της Χώρας όσο και στην περιφερειακή ανάπτυξη δυνάμεων που δρουν με στόχο την εξόντωση του Ελληνικού Λαού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου