Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΑΪΚΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

έγινε δημοπράτηση του γηπέδου beach volley και μετά από 8 χρόνια που κατασκευάστηκε δίνεται επιτέλους σε αγωνιστική χρήση
αποκλειστικότητα της εφημερίδας "Αντίλογος Χολαργού", 
του Κώστα Δεληγιάννη
Δημοπρατήθηκε και θα λειτουρ­γήσει από φέτος το γήπεδο beach-volley στου Παπάγου...


Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Μπάμπης Στάικος υπήρξε μέγας ευεργέτης του τ. Δήμου Παπάγου, αφού οι δωρεές του, που κατά τον κ. Ξύδη ξεπερνούν τα 800.000 ευρώ, εξυπηρετούν χιλιάδες δημότες του δήμου μας. Τα Δημο­τικά ιατρεία Παπάγου που κάθε χρόνο επισκέπτονται περισσότε­ροι από 6.000 πολίτες για να τύχουν ιατρικής περίθαλψης, κόστισαν, κατά τον κ. Σταθογιάννη, 200.000 ευρώ, και είναι έργο Στάικου. Το κηποθέατρο Παπάγου που κάθε Αύγουστο διεξάγεται το φημισμένο, φεστιβάλ, ανακαινί­στηκε και εκσυγχρονίστηκε και αυτό από τον κ. Στάικο.
Άλλωστε σε όλα τα έργα υπάρ­χουν οι αντίστοιχες αναμνηστικές πλάκες που πιστοποιούν τις δωρε­ές του συμπολίτη μας αρχιτέκτο­να.
Τώρα μία ακόμα προσφορά του στη νεολαία της πόλης, το γήπεδο beach-volley που βρίσκεται πίσω από τον θερινό κινηματογράφο στου Παπάγου επιτέλους μετά από 8 χρόνια απραξίας αξιοποιεί­ται και θα παραδοθεί πολύ σύντο­μα σε χρήση.
Να θυμίσουμε ότι το γήπεδο αυτό που κόστισε 80.000 ευρώ στον δωρητή και κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τον εργολάβο κ. Λάζαρο Παϊτέρη, είναι από τα τρία αντίστοιχα γήπεδα που υπάρχουν σε όλους τους δήμους της Αττικής και κατά τους ειδικούς είναι το καλύτερο και πιο άρτιο σε τεχνικές προδιαγραφές αφού διαθέτει εξέ­δρα, φωτισμό για νυχτερινούς αγώνες και ειδική άμμο η οποία μεταφέρθηκε από πολύ μακριά, για να πληροί τους όρους που απαιτεί το άθλημα.
Έγινε λοιπόν τη Μ. Τετάρτη η δημοπρασία από την ΔΟΠΑΠ και μπράβο στον πρόεδρο κ. Μιχάλη Τρίκα που έπιασε το νόημα της χρησιμότητας του γηπέδου και ο οποίος διαγωνισμός κατακυρώθη­κε στον διεθνή άσσο της εθνικής και του Ολυμπιακού κ. Ταμπουρατζή. Ο μειοδότης πρόσφερε μηνι­αίο ενοίκιο 630 ευρώ, αλλά ταυτό­χρονα ανέλαβε και την υποχρέω­ση να το ανακαινίσει, αφού για 8 ολόκληρα χρόνια είχε εγκαταλει­φθεί και όπως ο ίδιος δήλωσε, επι­θυμία και δέσμευση του είναι να το καταστήσει το κορυφαίο γήπε­δο beach-volley των Βαλκανίων. Βεβαίως ο Δήμος έβαλε τον όρο ότι οι δημότες θα μπορούν 4-5 ώρες την ημέρα να το επισκέπτο­νται και να αθλούνται, όσοι eξ αυτών είναι λάτρεις του συγκεκρι­μένου σπορ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου