Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ο ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΑΠΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ...

http://www.tsiapas.gr/forumgr/viewtopic.php?f=2&t=24&start=830

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 5R

από spiros » Δευτ Απρ 18, 2016 11:37 am

2016-04-07 10.56 N 62.65 W 90 5.2 GULF OF PARIA, VENEZUELA
http://static3.emsc.eu/Images/EVID/49/4 ... gional.jpg
21-25 Μαΐου Ιταλία-ΕλλάδαΣτον αναμενόμενο χρόνο και μέγεθος η σεισμική δραστηριότητα όπως στην θεωρία περιγράφεται.

http://www.tsiapas.gr/forumgr/viewtopic.php?f=26&p=4523#p453

Εικόνα

M 5.3 - CRETEGREECE - 2016-05-25

Η Πρόγνωση είχε αναρτηθεί στις: από spiros » Δευτ Απρ 18, 2016 11:37 am
Για τον Ιούνιο υπάρχουν πολλές και ισχυρές αφετηρίες και οι αρμόδιοι...

παρότι ενημερώνονται αδιαφορούν, όπως π.χ. στον σεισμό της Λεκάδας: Πρόγνωση σεισμού Λευκάδας 2015 Η πρόγνωση για τον τελευταίο σεισμό με νεκρούς στην Ελλάδα (17 Νοεμβρίου 2015 Λευκάδα) είχε παρουσιαστεί και σε ειδική ημερίδα που οργάνωσε ο Δήμος Γαλατσίου για την Πρόγνωση των Σεισμών στις 2 Νοεμβρίου 2015, εκεί παρευρίσκονταν και Δημόσιοι Λειτουργοί.
ΦΩΤΟ: Ο συν. Σπ. Χαραλαμπόπουλος (αρμόδιος για τις προγνώσεις) που παρουσιάζει την μέθοδο πρόγνωσης των σεισμών, αναλύοντας την παρακάτω, η οποία επαληθευτικε πλήρως, με το σεισμό που ακολουθησε τις επόμενες μέρες στη Λευκαδα, παρουσία του κ. Πράσινου Ανδρέα, Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής

Με αυτή την θεωρία  http://www.tsiapas.gr/forumgr/viewtopic.php?f=26&p=4523#p4523    μπορείτε να προβλέπετε με ακρίβεια τους σεισμούς χρόνο – μέγεθος – χώρο, τις εκρήξεις ηφαιστείων αλλά και χρονικές περιόδους σεισμικής ηρεμίας - ασεισμικές, να προσδιορίζετε που υπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίων και γαιανθράκων (θέση και ποσότητα) και να ερμηνεύετε όλα τα γεωλογικά και γεωφυσικά φαινόμενα από την εποχή που η Γη ήταν σε διάπυρη κατάσταση μέχρι τώρα. (Δημιουργία – δομή και απόσπαση Σελήνης – αρχική ήπειρος και διάσπαση αυτής κ.ά.)

Με την πρώτη μέθοδο της θεωρίας γνωρίζουμε τον χρόνο, το μέγεθος και με σχετική προσέγγιση το επίκεντρο.
Για τον ακριβέστερο προσδιορισμό του επικέντρου,το πλέον αξιόπιστο πρόδρομο φαινόμενο την αύξηση της θερμοκρασίας του φλοιού, που εντοπίζεται σε ένα κώνο με κορυφή το υπόκεντρο και κέντρο βάσης το επίκεντρο του αναμενόμενου σεισμού. με θερμόμετρα τοποθετημένα σε δημοτικές γεωτρήσεις, που αντλούν συνεχώς απο τις υπόγειες υδροφόρες λεκάνες ανιχνεύεται άμεσα η μεταβολή.


Συνεργασία με την υπηρεσία ύδρευσης των Δήμων,τους τοπικούς επιστημονικούς,πολιτιστικούς συλλόγους για την παρακολούθηση  τυχόν αύξηση θερμοκρασίας η οποία συμβαίνει 1-2 μέρες πριν την εκδήλωση ενός σεισμού,που σημαίνει ότι εγκλωβίστηκε η αναμενόμενη ποσότητα υγρών (κυρίως H2OCO2 και SO2.) η διαφυγή τους ανατολικά θα προκαλέσει σεισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου