Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ...ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ 
για τα αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα


Τρομερή ανακάλυψη έρχεται να κάνει τους Έλληνες ακόμα πιο περήφανους για την καταγωγή και την ιστορία που κουβαλάμε σαν λαός...

Έχει γίνει γνωστό ότι βρέθηκαν 400.000 κομμάτια από παπύρους που έχουν γραφτεί από τους αρχαίους Έλληνες από μια ομάδα επιστημόνων του παν/μίου της Οξφόρδης.
Τώρα πια, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανική εφημερίδα Independent, μπορούν και να διαβαστούν χάρη σε μια σύγχρονη μέθοδο που χρησιμοποιεί υπέρυθρο φως με τεχνικές ανάλογες με την επισκόπηση από δορυφόρους.

Άγγλοι επιστήμονες καλωσόρισαν την ανακάλυψη με ενθουσιασμό και δήλωσαν μεταξύ άλλων: 

«Είναι τα πιο φανταστικά νέα.
Υπάρχουν δύο πράγματα εδώ. Το πρώτο είναι πόσο φοβερά επηρέαζαν τις επιστήμες και τις τέχνες οι Έλληνες. Το δεύτερο είναι πόσο λίγα από τα γραπτά τους σώζονται».
Ανάμεσα στα κείμενα αυτά, υπάρχουν έργα κλασσικών όπως ο Σοφοκλής, ο Ευριπίδης και ο Ησίοδος, ενώ, ήδη με την τεχνική αυτή έχουν καταφέρει να διαβάσουν τμήματα της τραγωδίας «Επίγονοι» του Σοφοκλή, άγνωστο κείμενο του Ευριπίδη αλλά ένα επικό ποίημα του Αρχίλοχου, ενός διαδόχου του 7ου αι. του Ομήρου, που περιγράφει γεγονότα που οδήγησαν στον Τρωικό πόλεμο.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/05/blog-post_843.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου