Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΚΟΙΤΑ ΕΝΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΝΔΡΑ! Ο ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΡ ΧΕΡΝΤ!

Σχόλιο δικό μας: Δείτε έναν...άνδρα ρε! Ξεφτίλας, Έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του! Δεν μας ενδιαφέρει ο λόγος, γιατί δεν δικαιολογείται κανείς λόγος. Πάρε το καπελάκι σου και φύρε ρε ξεφτίλα. Το ξύλο στη γυναίκα σε καθιστά τιποτένιο. Και τέτοιος είσαι...
Το θέμα από το aixmi.gr:
Η υπόθεση διαζυγίου της 30χρονης Άμπερ Χερντ με τον Τζόνι Ντεπ, 52 ετών, φαίνεται ότι θα έχει συνέχεια.
Το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο μόλις 15 μήνες, ανακοίνωσε σα βόμβα...

το χωρισμό του αλλά φαίνεται ότι ο χωρισμός δεν ήταν και τόσο αρμονικός.
Η 30χρονη πήγε την Παρασκευή σε ένα αμερικανικό δικαστήριο με μελανιές στο πρόσωπο και κατήγγειλε ότι ο 52χρονος Τζόνι Ντεπ την ξυλοκόπησε, λέγοντας μάλιστα πως είναι θύμα επαναλαμβανόμενης ενδοοικογενειακής βίας.
Όπως δημοσιεύει η αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, η Χερντ κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο Ντεπ την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια προσπάθησε να της δώσει χρήματα για να κλείσει το στόμα της και να μην αποκαλύψει ποτέ και σε κανέναν αυτό που συνέβη.
Ωστόσο η ηθοποιός όχι μόνο μίλησε, αλλά φρόντισε να έχει και αποδεικτικά στοιχεία, όπως την φωτογραφία που σύμφωνα με την Χερντ τραβήχτηκε λίγη ώρα μετά την επίθεση. Ιχυρίζεται μάλιστα ότι έχει και βίντεο από την επίθεση.
Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο Τζόνι «έσπασε» πάνω στο πρόσωπό της το iPhone του, όταν την είδε να μιλάει στο τηλέφωνο με μια φίλη της,
«Η Άμπερ ισχυρίζεται ότι κατά την διάρκεια του τσακωμού ο Ντεπ της πετούσε διάφορα αντικείμενα. Η Χερντ λέει ότι εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο με μια φίλη της και μόλις είδε τον σύζυγό της, της είπε να καλέσει τους αστυνομικούς. Η φίλη της κάλεσε την αστυνομία και μέσα σε λίγη ώρα αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού», γράφει το TMZ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντεπ είχε φύγει όταν οι αστυνομικοί πήγαν στην οικία του και έτσι, ζήτησαν απλά από την ηθοποιό να τους πει τι είχε συμβεί. Όμως, της είπαν επίσης ότι αν κατέθετε και επίσημα για την επίθεση που είχε δεχθεί, τότε εκείνοι θα φορούσαν χειροπέδες στον 52χρονο σύζυγό της, αλλά εκείνη αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερα.
 Η 30χρονη ζήτησε να επιβληθούν περιοριστικά μέτρα σε βάρος του Ντεπ, υποστηρίζοντας ότι αποτελεί μια άμεση απειλή για την ίδια καθώς, όπως είπε στο δικαστήριο, την έχει χτυπήσει πολλές φορές. Λίγες ώρες αφότου η Χερντ πήγε στο δικαστήριο, οι δικαστές ανακοίνωσαν ότι ο ηθοποιός πρέπει να μην πλησιάζει το θύμα σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων!
Πάντως, άτομα από το φιλικό περιβάλλον του Ντεπ υποστηρίζουν πως η Χερντ λέει ψέματα και μάλιστα τονίζουν πως με τους ισχυρισμούς της «προσβάλλει τα πραγματικά θύματα της ενδοοικογενειακής βίας».
Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του 52χρονου λένε ακόμη ότι είναι παράξενο το γεγονός ότι η Άμπερ κατέθεσε την αίτηση για το διαζύγιο μια εβδομάδα μετά το θάνατο της μητέρας του ηθοποιού αλλά και το ότι δεν μίλησε στους αστυνομικούς για την επίθεση, που όπως λέει δέχθηκε από τον Ντεπ.
Τέλος, σημειώνουν ότι μία ημέρα μετά την «υποτιθέμενη επίθεση», η Άμπερ «ανέβασε» φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, στις οποίες δεν υπήρχε κάποια ένδειξη ότι ο Τζόνι Ντεπ την είχε χτυπήσει στο πρόσωπο. «Πώς εξαφανίστηκαν οι μελανιές σε λίγες μόνο ώρες», διερωτώνται.
 Εν τω μεταξύ, η ηθοποιός, ζητά διατροφή από τον Τζόνι Ντεπ, του οποίου η προσωπική περιουσία ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια και το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου