Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΠΑΤΕΡΑΣ-ΤΕΡΑΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΒΙΑΖΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ!!! ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ...

Δεν το χωρά ο νους. Βίαζε τις κόρες του από 10 και 12 χρονών αντίστοιχα. Έβλεπε ταινίες πορνό και μετά βιντεοσκοπούσε τον ευατό...

του να βιάζει τα δύο από τα τρία παιδιά του. Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια ζούσαν τον εφιάλτη τα δύο κορίτσια, τα οποία έπεσαν θύματα κατά συρροή βιασμών από τον ίδιο τους τον πατέρα στη Λέσβο.
Από το 2012, ο πατέρας –στρατιωτικός στο επάγγελμα- βίαζε τις κόρες του μέσα στο σπίτι τους στη Λέσβο. Ο 54χρονος συνταξιούχος στρατιωτικός, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βιντεοσκοπούσε τις φρικιαστικές πράξεις του και κρατούσε αρχείο.
«Βρήκαμε ένα μεγάλο αρχείο με ασελγείς πράξεις κατά των παιδιών με δράστη τον πατέρα. Μία από τις διαστροφές του ήταν να παρακολουθεί πορνό ταινίες πριν κακοποιήσει σεξουαλικά τα παιδιά του. Ανάμεσα στο βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο βρέθηκαν δεκάδες βίντεο με ερωτικές ταινίες. Η Αστυνομία είχε πολύ καιρό να εξιχνιάσει υπόθεση βιασμού παιδιών από τον ίδιο τους τον πατέρα. Ακόμα και εμείς οι αστυνομικοί είμαστε σοκαρισμένοι», δηλώνει  αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
Η καταγγελία έγινε στις Αρχές μόλις την Τρίτη. Η μητέρα των παιδιών είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα όσα ζούσαν οι δύο κόρες της, που σήμερα είναι 14 και 16 ετών. Όταν κατάλαβε τι συμβαίνει –όπως είπε- ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία που συνέλαβε την Τρίτη τον δράστη. Ο 54χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για κακουργήματα για βιασμό ανηλίκων. Τα παιδιά παρακολουθούνται από ψυχολόγους.
thetoc.gr (τίτλος: τροποποιημένος)

1 σχόλιο:

  1. Εάν λειτουργούσε ένας νόμος όπως έπρεπε π.χ. να του το έκοβαν δημόσια και αργά, αργά, θα σου έλεγα αν θα τόλμαγε κανείς να ξανακάνει κάτι τέτοιο. Αλλά τέτοιοι νόμοι δεν συμφέρουν την σημερινή προοδευτική κοινωνία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή