Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ! ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΒΙΝΤΕΟ.

Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στην ομιλία του για την ψήφιση του μνημονιακού πολυνομοσχεδίου τόνισε ότι με το τέταρτο και καταστροφικό Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ υποτάσσεται οριστικά και αμετάκλητα η Ελλάδα στις ξένες δυνάμεις.

Αυτό το ξεπούλημα της Πατρίδας γίνεται με την σιωπηρή συναίνεση της...

Νέας δημοκρατίας κατόπιν εντολής της Μέρκελ.

Τέλος, αποκάλυψε στην Ολομέλεια την σκανδαλώδη τροπολογία που κατατέθηκε από το κόμμα των ΑΝΕΛ, με την οποία παρέχεται αστική και ποινική ασυλία στους τραπεζίτες.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο 193 παρ. 7 εισάγεται τροπολογία με την οποία: "Αποφάσεις που ελήφθησαν στο πλαίσιο αναδιαρθρώσεων ή δάνεια που χορηγήθηκαν από στελέχη τραπεζών ή κρατικούς λειτουργούς με καλή πίστη προς το συμφέρον του πιστωτή και σε συμμόρφωση με τις διαδικασίες που εφαρμόζονται και αντικειμενικά κριτήρια, θεωρούνται νόμιμες όσον αφορά την αστική και ποινική ευθύνη".

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής προειδοποίησε πως η αποδοχή μιας τέτοιας τροπολογίας ισοδυναμεί με αίτιον πολέμου για το εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου