Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΕΡΧΟΝΤΑΙ “ΚΡΕΜΑΛΕΣ” ΓΙΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ “ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ”!!!Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Την Κυριακή 22 Μαίου 2016 υπερψηφίσθηκε από 153 δοσίλογους – προδότες Βο(υ)λευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την εφαρμογή της Συμφωνίας ...

Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων. Από 152 Βο(υ)λευτές υπερψηφίστηκε η Αυτόματη Δημοσιονομική Προσαρμογή (κόφτης), την οποία καταψήφισε η Βασιλική Κατριβάνου, η οποία περιχαρής δήλωσε ότι παραμένει στο ΣΥΡΙΖΑ. 
Δηλαδή, σε απλά ελληνικά, εκχώρησαν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας και ξεπούλησαν τη δημόσια περιουσία της, κινητή και ακίνητη για 99 χρόνια στους δανειστές – τοκογλύφους “εταίρους” μας της Ευρωπαϊκής Ένωσης των λήσταρχων.

Υποβόσκει η Επανάσταση.

Μπορεί στη Γαλλία – σε πολλές πόλεις - να “σφάζονται” κυβερνώντες, Αστυνομία και λαός για το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Παρακολουθούμε σκηνές βίας και μάχες σώμα με σώμα. Την ίδια κατάσταση βιώνουν οι Βρυξέλλες. Τα ίδια συμβαίνουν στην Βαρκελώνη.
Στην Πατρίδα μας, των Μνημονίων και του “Κόφτη” δεν “ανοίγει μύτη”. Όλοι αραχτοί στους καναπέδες και τους καφενέδες. Ωσάν να έχει αποδεχθεί ο ελληνικός λαός τον θάνατό του.
Παρά ταύτα, θεωρώ ότι ακόμη υπάρχει Ελπίς. Αυτό το συμπέρασμα το εξάγω από τα ηλεκτρονικά μηνύματα που λαμβάνω από Συνέλληνες, αλλά και από διάφορα Ευαγή Ιδρύματα τα οποία έχουν εξακριβωμένη υψηλή δυναμική.
Για του λόγου το αληθές, θα σας αναφέρω τι ακριβώς έγραφε συγκεκριμένη επιστολή που έλαβα σε επιστολόχαρτο που έφερε σφραγίδα και υπογραφή. Ωστόσο, θα μου επιτρέψετε να μην αναφέρω τον αποστολέα για ευνόητους λόγους:
«Μετά το τελευταίο Πολυνομοσχέδιο, όπου μόνο τον αέρα δεν φορολογούν, τον διαφαινόμενο κίνδυνο από την Τουρκία (το πληγωμένο θηρίο είναι πολύ πιο επικίνδυνο) και την ανυπαρξία Πνευματικών Προσωπικοτήτων και Ανωτάτων Ιδρυμάτων τα οποία είχαν και έχουν με Καταστατική διάταξη, ως κύριο σκοπό τους, την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδος μας και εν γένει των Ελλήνων μέσα και έξω από την Ελλάδα, το …. στρατεύεται, ώστε με Πατριωτικά Ιδρύματα και Πατριώτες, να αντισταθεί με κάθε δυνατότητα, με γνώμονά του τον Όρκο των Αρχαίων Ελλήνων Οπλιτών “την Πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω” και κάνοντας χρήση του ακροτελεύτιου άρθρου 114 του Συντάγματος της Ελλάδος, που αντικαταστάθηκε από το άρθρο 120 και ορίζει ότι “η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται  με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρήσει να το καταλύσει με τη βία”».

Δοσίλογοι και προδότες οι εκάστοτε κυβερνώντες, “επαναστάτες” όταν οι ίδιοι είναι στην αντιπολίτευση.   

Το 1993 στο Συμβούλιο των πολιτικών Αρχηγών, πάρθηκε μια ιστορική απόφαση. Να μη γίνει αποδεκτή η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας καθώς και παράγωγα αυτού, στους γείτονες Σκοπιανούς.
Μια απόφαση που όμως, “βιάσθηκε” από την κυβέρνηση της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή τον Σεπτέμβριο του 2007. Όταν 152 δοσίλογοι – προδότες Βο(υ)λευτές της ΝΔ, μέσω των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και της διαδικασίας παροχής ψήφου εμπιστοσύνης, ψήφισαν στην ελληνική Βουλή τη “Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό (erga omnes) για όλες τις χρήσεις”.
Αξίζει πάντως να αποκαλύψουμε μερικά από τα ονόματα των 152 δοσίλογων – προδοτών που παρέδωσαν το όνομα της Μακεδονίας μας, στους πλαστογράφους γύφτο-Σκοπιανούς:
Προκόπης Παυλόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ντόρα Μπακογιάννη, Βύρων Πολύδωρας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Αργύρης Ντινόπουλος.

Ο Πάνος Καμμένος ψήφισε υπέρ της Σύνθετης Ονομασίας.

Ωστόσο, στην πιο “φανταχτερή” θέση από τους 152, ποιος θα μπορούσε να φαντάζει; Ποιος άλλος από τον “επαναστάτη της μπύρας”. Ο επαγγελματίας επαναστάτης της πολιτικής ζωής του τόπου μας. Ο άνθρωπος που εσχάτως ασπάσθηκε τον Μπολσεβικισμό των “συντρόφων” του στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πρόεδρος των “Εξαρτημένων Ελλήνων”, ο Πάνος Καμμένος.  
Μια στάση που προφανώς είχε “φιλοδώρημα”, αφού σε εκείνη την κυβέρνηση της Σύνθετης Ονομασίας έγινε υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας.
Και όμως, προχθές στη Βουλή ισχυρίσθηκε ότι είναι υπέρμαχος της εθνικής γραμμής, όπως αυτή διαμορφώθηκε στο Συμβούλιο των πολιτικών Αρχηγών τον Απρίλιο του 1993.
Αλήθεια, τι ισχύει; Ο λόγος του ή η υπογραφή του; Μάλλον και τα δυο είναι ανίσχυρα!!!

Υπέρ της Σύνθετης Ονομασίας ψήφισε και ο Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας σημερινός Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, το 2007 ήταν Βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Άρα, ψήφισε υπέρ της “Σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό (erga omnes) για όλες τις χρήσεις”. 
Παρά ταύτα, ο πατέρας του Απόστολου, Γεώργιος Τζιτζικώστας, αυτός ο ευπατρίδης της πολιτικής ζωής του τόπου μας, ήταν αντίθετος της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στους γείτονές μας. Ως υπουργός Μακεδονίας – Θράκης της κυβερνήσεως Μητσοτάκη, διεξήγαγε μεγάλο αγώνα για αυτήν την Εθνική υπόθεση.
Άλλωστε, το καλοκαίρι του 1990 στη Φλόριντα των ΗΠΑ, διεξαγόταν το Παγκόσμιο Συνέδριο Παμμακεδονικών οργανώσεων ΗΠΑ-Καναδά. Σε αυτό το Συνέδριο, προήδρευσε τιμητικώς ο Γεώργιος Τζιτζικώστας. Του Συνεδρίου κυριάρχησε η αναφορά σε ένα ανθελληνικό άρθρο που είχε καταχωρηθεί στο παγκόσμιας εμβέλειας περιοδικό National Geographic, όπου προβάλλονταν πολλά και διάφορα ανιστόρητα, μεταξύ των οποίων και η διεκδίκηση του ονόματος της Μακεδονίας.    
Στο Συνέδριο, ο Γεώργιος Τζιτζικώστας, υποσχέθηκε ότι επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα ενημερώσει την Κυβέρνηση, αλλά θα φροντίσει να αποστείλει οδηγίες και συστάσεις σε όλες τις Μακεδονικές οργανώσεις ανά τον κόσμο, με σκοπό να “βομβαρδίσουν” τη διεύθυνση του εν λόγω περιοδικού για τις ανθελληνικές καταχωρήσεις του.  
Έτσι και έπραξε ως Έλλην και Μακεδών.

Στην κηδεία Γιώργου Τζιτζικώστα ο τέως Βασιλεύς Κωνσταντίνος.

Έγραφε ο καθημερινός Τύπος της εποχής: «Η σορός του πρώην βουλευτή και πρώην υπουργού Μακεδονίας-Θράκης μεταφέρθηκε από την Αθήνα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στα Βράχια Θεσσαλονίκης (ιδιαίτερη πατρίδα του). Στην κηδεία του (Ιούνιος 2000) παρέστη ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος ήταν προσωπικός φίλος του εκλιπόντος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έκπτωτος μονάρχης εξασφάλισε τετράωρη άδεια από το υπουργείο Εσωτερικών ώστε να παρευρεθεί ο ίδιος στην κηδεία».
Ένα ακόμα, σχετικά άγνωστο περιστατικό, είναι πως το 1981, ο Γιώργος Τζιτζικώστας είχε παραβρεθεί στην κηδεία της Φρειδερίκης στο Τατόι, παρά την κομματική απαγόρευση που είχε επιβάλλει στα στελέχη και τους Βουλευτές της ΝΔ ο Γεώργιος Ράλλης.

Τι γύρευες στο Λονδίνο Πάνο;

Θα μου πείτε που ακριβώς “κολλάει” με όλα τα παραπάνω, η αναφορά μου στη αδελφική σχέση που είχε ο ευπατρίδης της πολιτικής Γεώργιος Τζιτζικώστας με την τέως Βασιλική οικογένεια.
Θα σας απαντήσω πως έχει και παραέχει. Γιατί, ο Γεώργιος Τζιτζικώστας ποτέ δεν έκρυψε τη σχέση του με το “Στέμμα”.
Αντίθετα κάποιοι άλλοι που “έκοβαν φλέβες” για το “Παλάτι”, σήμερα εξοβελίζουν τον τέως Βασιλιά, όπως εξοβελίζεται ο διάολος από το λιβάνι. Και ψήφιζαν και ψηφίζουν Μνημόνια, “Κόφτες” και άλλα συναφή.
Και όμως, στο γάμο του τέως Διαδόχου Παύλου με τη Μαρί – Σαντάλ στο Λονδίνο, την 1η Ιουλίου 1995, παραβρέθηκαν τόσο ο “επαναστάτης” Πάνος Καμμένος, όσο ο “υπερ-πατριώτης” Γιώργος Καρατζαφέρης, αλλά και ο Γιώργος Τζιτζικώστας.
Τελικά, αποδεικνύεται ότι οι παντελονάτοι σε αυτή τη χώρα είναι μετρημένοι.            


1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΜΗ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ, ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝΟΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΗΤΕΣ,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή