Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ο AΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΙΛΗΣ ΠΕΤΑΞΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ: "ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ"! ΑΝΤΕ "ΠΝΙΞΟΥ" ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!

Έχει το θράσος να μιλάει και για τα αρχαία ελληνικά. ο αγράμματος ο οποίος ενώ χρησιμοποιεί τη λέξη "αστυνομία" (αρχαία ελληνική λέξη από το "άστυ"), ενώ χρησιμοποιεί τη λέξη "κωμόπολη" (από την αρχαία λέξη "κώμη"=μικρή πόλη), λέει ότι είναι "παρπα΄φύσιν η διδασκαλία της αρχαίας ελληνικής γλώσσας"! Ακόμη και η λέξη "παρά φύσιν" προέρχεται από τα αρχαία ελληνικά ρε παιδοβούβαλε! 
Ιδού τι είπε ο αγράμματος Φίλης (διαβάζουμε από το pronews.gr)
Η πιο πλούσια γλώσσα του κόσμου, στην οποία βασίστηκαν οι γλώσσες...

πολλών λαών δέχεται επιθέσεις από τους ίδιους τους Έλληνες. Από τον ίδιο τον υπουργό Παιδείας.
Ο κ. Νίκος Φίλης, μετά τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν περί «εθνοκάθαρσης» για τη γενοκτονία των Ποντίων και άλλα τέτοια ανιστόρητα που λέει κατά καιρούς, αυτή τη φορά έδωσε την καινοφανή θεωρία του για την διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών αλλά και των νέων ελληνικών.
Τα αρχαία ελληνικά διδάσκονται σε όλο τον κόσμο, στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του πλανήτη μαθαίνουν για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, για τον Όμηρο, για τους Αρχαίους τραγωδούς, για τη σπουδαιότητα της ελληνικής γλώσσας που είναι η βάση για πολλές γλώσσες σε όλη την υφήλιο.
Την ίδια ώρα ο προκλητικός υπουργός Παιδείας προτείνει την κατάργηση στα ελληνικά σχολεία των Αρχαίων ελληνικών από την Α' Γυμνασίου, αμφισβητώντας τη σημαντικότητα του μαθήματος.
Αλήθεια, ο κ. Φίλης δεν γνωρίζει ότι για να μάθεις σωστά ελληνικά πρέπει να μάθεις γραμματική; Δεν γνωρίζει ο κ. Φίλης ότι η γραμματική συνεπάγεται γνώση των αρχαίων γιατί από εκεί πηγάζουν τα πάντα;

Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. Άντε Γ............ ΡΕ ΧΟΝΤΡΟ ΜΠΑΛΑΚΑ ΒΟΛΕΥΤΗ του ΣΦΥΡΙΖΑ και της μάσας . Άι στο ΔΙΑΟΛΟ ρε ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ ΒΡΟΜΟ κομμουνιστή ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕ της ΤΡΟΙΚΑ των ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ και των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή