Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΔ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΥΚΗ! Ο ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ.... ΑΛΛΟΝ ΑΕΡΑ

Η ΝΔ πραγματοποίησε εκδήλωση στο Halandri Tennis Club χθες 3 Ιουνίου. Πολύς κόσμος, με τα πηγαδάκια να λένε ότι "ο Νίκος Κουκής ως...
 νέος που είναι θέλει να φέρει και θα φέρει άλλον αέρα στην τοπική ΝΔ. Θα της δώσει νέα ώθηση και θα φέρει περισσότερο κόσμο στους κόλποης της"! 
Κοίτα γέλιο ξεκαρδιστικό του Δένδια, αγκαλιάζοντας τον Ξύδη! Φαίνεται όλα πάνε καλά γι' αυτόν....
Όχι, όμως, όπως λένε οι πληροφορίες μας, χαίρεται διότι Πρόεδρος της Τοπικής ΝΔ είναι ο Νίκος Κουκής

Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση, με τα χαμόγελα αισιοδοξίας να δίνουν και να παίρνουν....

10 σχόλια:

 1. Πάλι ο ανύπαρκτος κοντορεβιθούλης... "πρώτη μούρη στο καβούρι";;;
  Ρε τον ανθυποτίποτα, όπου δει φως...τσούπ και μπουκάρει!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο κοντορεβιθούλης που με τις..."γνωστές τακτικές & πρακτικές" κατάφερε να επιπλεύσει ως άλλος φελλός για πολλά χρόνια...
  Τώρα είναι "προστατευόμενο είδος"(χαχαχα) και τον καλούν για να κάνει τον...κλόουν!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτός μόνο για "τακτικές και πρακτικές" ήταν άξιος .
  Καλά να πάθει για τα υπόλοιπα ...
  Τι έφταιγαν όμως οι άλλοι,να "πληρώσουν" την κακία του και το μίσος του;
  Μιλάμε για μίσος "μεγατόνων" ,που τον "στράβωσε" και δεν είδε ,ή δεν ήθελε να δει το κακό που έκανε και συνεχίζει να γίνεται ,για να ικανοποιήσει "το εγώ του".
  Θα μείνει στην ιστορία του δήμου ως ο άνθρωπος των "πρακτικών και τακτικών"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κύριε Βραχιολίδη ήταν πράγματι μια μεγάλη εκδήλωση με πολύ κόσμο που ξάφνιασε πολλούς . Ήμουν στην εκδήλωση αν και δεν είμαι μέλος της τοπικής της ΝΔ . Ο κόσμος προσήλθε μαζικά και γέμισε τον χώρο στο τένις Χαλανδρίου γιατί τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου δούλεψαν πολύ κάτι που ο Κουκής ΑΓΝΟΗΣΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ . Ο Κουκής αγνόησε τα μέλη του Τοπικού Συμβπυλίου και τα υποβάθμισε κάνοντας προβολή μόνο για τον ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥ . Τον κόσμο τον έφεραν και οι επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων τους οποίους ο Κουκής τους έγραψε κανονικά . Ο ΑΛΑΖΟΝΑΣ Κουκής έχει την εντύπωση ότι θα γίνει Δήμαρχος , τρομάρα του , αγνόησε τους περισσότερους και έκανε Δημόσιες Σχέσεις με ισχυρούς παράγοντες . Με λίγα λόγια τον απλό κόσμο τον έγραψε κανονικά γιατί θέλει να αναδείξει τον ΕΑΥΤΟΥΛΗ του και μόνο . Και εμείς γραμένο τον έχουμε .

   Διαγραφή
  2. ΑΓΝΟΗΣΕ και ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην πόλη και στη ΝΔ αλλά και ανθρώπους που τον στήριξαν.

   Διαγραφή
 4. Όσοι ψήφισαν Κουκή θα το μετανιώσουν και όσοι δεν τον ψήφισαν ας σκεφτούν γιατί δεν υπήρξε και δεύτερος υποψήφιος πρόεδρος . Τώρα ο Κουκής θα κάνει ότι θέλει και δεν θα δίνει λογαριασμό σε κανέναν . Νομίζει ότι η τοπική είναι τσιφλίκι του . Αυτός είναι ικανός με την συμπεριφορά του να τους στρέψει όλους εναντίον του .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αφήστε τον Κουκή, ασχοληθείτε με το άλλο το "πράγμα", τον κοντορεβιθούλη, που "ψοφάει" για δημοσιότητα ο σουρικλεμές, ο σαρδανάπαλος... !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ενα με τον Κουκή είναι ο κοντορεβυθούλης και μάλλον εκμεταλλεύεται τον Κουκή που δεν είναι πολύ έξυπνος.

   Διαγραφή
 6. Ο Κουκής ήθελε να βγει από την αφάνεια.Σε τοπικό επίπεδο το κατάφερε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή