Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ!!! ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ....

Υπογράψτε το αίτημα για την χρήση του αντιρατσιστικού νόμου εναντίον της κυβέρνησης. 
Κανονικά έπρεπε να έχει γίνει αυτεπάγγελτα με τις δηλώσεις του Φίλη για...
τη γενοκτονία των Ποντίων  και με  τις αχρειότητες του Κυρίτση. (όποτε δηλαδή η απάντηση ενός μέρους πολιτών δεν είναι αρεστή στην εξουσία θα διώκονται;;; σοβαρά μιλάμε;;;) Ευκαιρία τώρα να ζητήσουμε από τους υπναλέους της δικαιοσύνης να κάνουν το αυτονόητο.  
Γιατί είναι σημαντικό;
Θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί η αδιαφορία ,ο αποκλεισμός , η απανθρωπιά, έναντι των Ελλήνων αστέγων και ο ρατσισμός της Ελληνικής κυβέρνησης και παντός άλλου υπεύθυνου, εναντίων τους?? Χιλιάδες άστεγοι συμπολίτες μας "απολαμβάνουν", την αδιαφορία και αποκλεισμό από την Ελληνική Κυβέρνηση. Παραμένουν, άστεγοι, χωρίς τροφή, υγειονομική περίθαλψη. Παρότι τώρα υπάρχουν πολλές δομές για τους πρόσφυγες και μετανάστες ( άστεγοι και αυτοί), που τους παρέχονται όλα τα παραπάνω έστω και στοιχειωδώς, οι Έλληνες άστεγοι, αποκλείονται από τις παροχές αυτές, ακριβώς γιατί είναι Έλληνες πολίτες. Και όταν ακόμη κάποιοι από αυτούς πάνε στις δομές (hot spot) και ζητάνε ένα πιάτο φαγητό (όχι στέγη ή περίθαλψη), έστω ένα πιάτο φαγητό, τους αρνούνται, λέγοντας πως αυτά είναι μόνο για τους πρόσφυγες και μετανάστες και όχι για Έλληνες . Το θέμα της υποδοχής, στέγασης και φροντίδας όλων αυτών των χιλιάδων ατόμων που βρέθηκαν στην χώρα μας και πρέπει να βοηθηθούν, έχει πολλαπλό αντίκτυπο στην Ελληνική κοινωνία και οικονομία, στον ΄Ελληνα φορολογούμενο . Και όμως δεν υπάρχει εκεί, χώρος και διάθεση φροντίδας και για τον Έλληνα άστεγο, το οποίο εκδιώκουν από τα hot spot, αν κάνει το "λάθος" και ζητήσει εκεί βοήθεια. Ο προκλητικός αυτός αποκλεισμός, είναι καθαρός ρατσισμός έναντι των Ελλήνων αστέγων.
Ζητώ από την Ελληνική δικαιοσύνη, την εφαρμογή του αντιρατσιστικού νόμου κατά της Ελληνικής κυβέρνησης και παντός υπευθύνου
ο ΝΟΜΟΣ:
Νόμοι 4356/2015 Άρθρο 29
Άρθρο 29.Μετά το άρθρο 361Α του Ποινικού Κώδικα προστίθεται άρθρο 361 Β ως εξής: «Άρθρο 361Β Όποιος προμηθεύει αγαθά ή προσφέρει υπηρεσίες ή αναγγέλλει με δημόσια πρόσκληση την παροχή ή προμήθεια αυτών αποκλείοντας από καταφρόνηση πρόσωπα λόγω των χαρακτηριστικών φυλής, χρώματος, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, γενεαλογικών καταβολών, θρησκείας, αναπηρίας, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) μηνών και με χρηματική ποινή τουλάχιστον χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ. Εάν στην πράξη της προηγούμενης παραγράφου συμμετείχαν δύο (2) ή περισσότεροι επιβάλλεται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) έως είκοσι πέντε χιλιάδων (25.000) ευρώ.»
Πατήστε κλικ στο πιο κάτω link για να υπογράψετε το ψήφισμα:


1 σχόλιο:

  1. Λοιπόν, πολύ ωραία η πρωτοβουλία της Sofia L. από την Ελλάδα η οποία δημιούργησε αυτό το ψήφισμα.
    Είναι εντυπωσιακό όμως το γεγονός ότι, αυτή τη στιγμή το εν λόγω ψήφισμα έχει μόνο 18 ψήφους. Σε αντίθεση, το ψήφισμα για το Νόμπελ Ειρήνης για τους ήρωες του Αιγαίου, αυτή τη στιγμή έχει 673761 ψήφους (δεν ξέρω εάν είναι ενεργό ακόμη, υποθέτω πως δεν είναι, αλλά εν πάση περιπτώσει είχε/έχει πολύ πολύ περισσότερη απήχηση). Τυχαίο; Δεν νομίζω!
    Συν του ότι το στήριξαν διεθνείς προσωπικότητες οι οποίες είναι παγκοσμίως γνωστές για την ευαισθησία τους προς τους καταφρονεμένους αυτού του πλανήτη (είναι όντως ωραίο να σκέφτεσαι τον μετανάστη και τον άστεγο από την χλίδα του σπιτιού σου στο Μπέβερλι Χιλς).

    Και αναρωτιέμαι:
    ποιος αφελής πιστεύει ότι αυτό το ψήφισμα θα πιάσει τον στόχο του;

    Θα το παρακολουθώ, από περιέργεια, να δω πόσοι θα στηρίξουν τον Έλληνα άστεγο!

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή