Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

ΞΕΦΤΙΛΑ! Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!


 

Κάποτε οι προδότες της Ορθόδοξης πίστης και της πατρίδας μας φοβόντουσαν μην αποκαλυφθούν. Ποτέ δεν αποκάλυπταν αν είναι μασόνοι και αν λειτουργούν ως εντολοδόχοι ξένων. Ως άριστοι θεατρίνοι, εξωτερικά τουλάχιστον, παρίσταναν τους θεοσεβούμενους και τους πατριώτες.

Σήμερα έχουν διεισδύσει ΠΑΝΤΟΥ, σε ΚΑΘΕ εξουσία (πολιτική, δικαστική, αστυνομική, στρατιωτική, εκκλησιαστική),
και έχουν κυριολεκτικά ΑΛΩΣΕΙ ανάμεσα σε άλλα, ιεραρχίες, πατριαρχεία, μητροπόλεις...


Σήμερα βλέπουμε μητροπόλεις να δίνουν ακόμη και αίθουσες τους για εκδηλώσεις των Ρόταρυ (δείτε πχ Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, εδώ)  ή να παρίστανται σε εκδηλώσεις τους μητροπολίτες ή και αρχιεπίσκοποι και να λαμβάνουν από αυτό "βοήθεια"  (πχ εδώεδώεδώεδώ) .


Πριν λίγες μέρες, στις 9/5/2016, στον Βόλο, έγινε η παρασημοφόρηση του μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο. :

"Προσκύνημα (!) στο Άυοσβιτς από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος - Τιμήθηκε στον Βόλο για την αντιρατσιστική του δράση" διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού , δείτε τηνεδώ.


Προηγήθηκε η συμμετοχή του Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου στην πορεία "MARCH OF THE LIVING 2016:"
στο Άουσβιτς, απ όπου και οι παρακάτω ενδιαφέρουσες φωτογραφίες:
Σχόλιο: αν δεν στηρίξεις τον "περιούσιο" λαό, δεν έχεις καμιά προοπτική σήμερα..

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, δείτε τηνεδώ, διαβάσαμε:

"Σε επιβεβαίωση των παραπάνω, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βόλου κ. Σολομών έκανε μία ενδιαφέρουσα παρέμβαση, αναφερόμενος στη φετινή πορεία των Ζώντων στο Άουσβιτς, όπου μεταξύ των επικεφαλής της Πορείας τέθηκε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος-Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.
Η αντιπροσωπεία από τον Βόλο συμμετείχε με πανό στο οποίο αναγραφόταν η φράση: «Αντισημιτισμός=Αντιχριστιανισμός».
Ο Μητροπολίτης τιμής ένεκεν άναψε την πρώτη δάδα στην μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος στο Στρατόπεδο Αουσβιτς - Μπιρκενάου. Το δε μήνυμά του αναγνώστηκε και προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση
."
Και νέοι "τεμενάδες" στον μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο, από το ΚΙΣ, στην επίσημη σελίδα του, εδώ
Πηγή φωτογραφίας (διευκρίνηση: οι διαγραφές στο πανό, ενδεχομένως έγιναν από το ιστολόγιο)
το πανό με το σύνθημα «O Αντισημιτισμός είναι αντιχριστιανισμός», που δημιούργησε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος! ιστοσελίδα ΚΙΣ, εδώ


προσέξτε το σήμα της μητρόπολης Δημητριάδος στην αφίσα με τα εβραϊκα γράμματα και το άστρο του Δαυϊδ..


Σήμερα, Την Τετάρτη 1 Ιουνίου, ανακοινώθηκε η βράβευση (!!!) του Μπουτάρη από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και τους  Αμερικανούς Φίλους του Εβραϊκού Μουσείου στην Ελλάδα.! 

Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση:
"Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016, εξάλλου, ο Δήμαρχος και η αντιπροσωπεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας με εκπροσώπους του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (World Jewish Congress)".

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί "προκύπτουν" τέτοιοι Δήμαρχοι, που αναδεικνύουν "τζαμιά" και "εβραϊκές ταυτότητες" και διοργανώνουν τα "gay pride". Είναι να μην του κάνουν το τραπέζι του κ.Μπουτάρη;

Όπως φαίνεται, στόχος τους είναι η Θεσσαλονίκη (και γενικά η Μακεδονία)  να γίνει "πολυπολιτισμική". Μελλοντικά, δεν αποκλείεται και κάποια απόσχιση, "διαίρει και βασίλευε", όπως έγινε στην Κύπρο, όπως θέλουν να γίνει και στην Θράκη και στην Κρήτη (προσέξτε την ύπαρξη "εκκλησίας της Κρήτης" και αντίστοιχα την επιμονή του  Οικουμενι(στι)κού Πατριαρχείου στις αποκαλούμενες "Νέες Χώρες", αναφερόμενο στη Βόρεια Ελλάδα). 
Όσο πιο εξαρτημένα, υποθηκευμένα, διαλυμένα και εξοντωμένα ηθικά, πνευματικά, εθνικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά είναι ορθόδοξα κράτη όπως η Ελλάδα, τόσο το καλύτερο ..
Η παγκοσμιοποίηση, η Νέα τάξη, ο Οικουμενισμός, η αχρήματη κοινωνία και το ηλεκτρονικό φακέλωμα είναι εδώ για να ισοπεδώσουν τις τελευταίες εστίες αντίστασης. http://opaidagogos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου