Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στη Νότια Αφρική έζησε μία τρομακτική περιπέτεια, καθώς, ενώ...


βρισκόταν σε ένα σαφάρι, έτρεχε να σωθεί από τους χαυλιόδοντες ελέφαντα. Ο αστέρας του Χόλιγουντ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας έκανε ο ίίδιος γνωστά τα όσα του συνέβησα..

ανεβάζοντας στα social media βίντεο με την εμπειρία που βίωσε.

Στο βίντεο φαίνεται ένας ελέφαντας να χτυπάει με τους χαυλιόδοντές του το καπό ενός ανοικτού τζιπ 4X4, στο οποίο επέβαινε ο ηθοποιός.

«Θα μας επιτεθεί», ακούγεται μια φωνή από το εσωτερικό του οχήματος. Το τεράστιο ζώο, τελικά,  οπισθοχωρεί και κατόπιν δείχνει να παρακάμπτει το τζιπ. Όπως εξήγησε ο εξανγός με ανακούφιση:  «Ήταν απλά περίεργος»

«Καλύτερα κι από ταινία», έγραψε στο Instagram ο «Εξολοθρευτής», ο οποίος επισκέπτεται τη Νότια Αφρική για να παραστεί σε ένα ετήσιο συνέδριο για τη φυσική κατάσταση, και παραδέχτηκε πως: «ορισμένοι από εμάς τα κάναμε πάνω μας».

Παρά την επίθεση που δέχθηκε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ απηύθυνε έκκληση  για την προστασία των ελεφάντων, δηλώντας «απόλυτα εντυπωσιασμένος από αυτά τα υπέροχα ζώα».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο, πάνω από 30.000 ελέφαντες σκοτώνονται από λαθροθήρες στην Αφρική.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου