Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΦΕΤΩΝ! ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"!

Εδώ και λίγες ώρες αναπαράγεται από τα παπαγαλάκια των ιστολογίων και των καναλιών η είδηση για το δέμα με εκρηκτικό μηχανισμό που στάλθηκε στην πρόεδρο Εφετών, Ισιδώρα Πόγκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το δέμα περιείχε ένα βιβλίο, το εσωτερικό του οποίου ήταν σκαμμένο και μέσα βρισκόταν ο εκρηκτικός μηχανισμός...

με τρεις ναυτικές φωτοβολίδες. Τονίζουμε πως η μεθοδολογία και η συνδεσμολογία είναι σήμα κατατεθέν της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", η οποία είχε στείλει ανάλογο δέμα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, όπου υπήρχε εμπλοκή του Χριστόδουλου Ξηρού.
Υπενθυμίζουμε πως η πρόεδρος Εφετών, Ισιδώρα Πόγκα είναι στοχοποιημένη από την εν λόγω τρομοκρατική οργάνωση. Στις 25 Ιουνίου του 2015 οι "αλληλέγγυοι" είχαν ρίξει μπογιές, φυλλάδια υπέρ του Μαζιώτη και μια φωτοβολίδα στο σπίτι της Πόγκα γιατί είχε απορρίψει την αίτηση αποφυλάκισης της Εύης Στατήρη, συντρόφου του Τσάκαλου, καθώς και της μητέρας του, Αθηνάς Τσάκαλου, αναλαμβάνοντας μάλιστα την ευθύνη και στον γνωστό παρακρατικό ιστότπο indymedia.

1 σχόλιο:

  1. Τα πράγματα πρέπει να μπαίνουν σε τάξη, όπως και μερικοί δημοσιογράφοι που δεν θέλουν ο λαός να μαθαίνει την αλήθεια.
    Η αλήθεια, αργά ή γρήγορα, αποκαλύπτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή