Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΦΙΛΗ! ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΝ! ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ....

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ;;;
Ο αγράμματος πρώην υπουργός του Σαμαρά, δικηγόρος ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ, εγκαλεί τον επίσης αγράμματο υπουργό του Τσίπρα, τον απόφοιτο γυμνασίου ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ, με το επιχείρημα ότι δήθεν οι τράπεζες έδωσαν τις καταθέσεις των πολιτών ως εγγύηση για τη λήψη των δανείων από τον ELA !!!
Δηλαδή, ο δικηγόρος ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ισχυρίζεται ότι οι τράπεζες, έναντι της υποχρέωσης του ELA, έδωσαν ως εγγύηση μια άλλη...

υποχρέωση τους, αυτή των καταθέσεων, ενώ οι καταθέσεις είναι στις τράπεζες λογαριασμοί παθητικού, ήτοι υποχρεώσεις έναντι  των καταθετών, που τηρούνται στην ομάδα 5 του κλαδικού λογιστικού σχεδίου των τραπεζών.

Οι τράπεζες, λέει ο ΒΟΡΙΔΗΣ, έδωσαν μια υποχρέωση του παθητικού τους, ως εγγύηση άλλης υποχρέωσης του παθητικού τους.

Τι λέει ο γίγαντας !!! 
Ανατρέπει ολόκληρη τη λογιστική επιστήμη και το διπλογραφικό σύστημα !!!
Τρίζουν τα κόκκαλα του Luca Pacioli μέσα στον τάφο του.

Και το άλλο το ΖΩΟΝ, ο ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ, ακούει, χωρίς ούτε να καταλαβαίνει το αντικείμενο της συζήτησης και μόνο που δεν βάζει τα κλάματα !!!


Ρωτάτε μετά γιατί φτάσαμε εδώ ;;;


Και οι δύο αυτοί αγράμματοι ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ, έχουν ψηφίσει νόμους που δεσμεύουν τους Έλληνες για 5 γενιές, έχουν επιδοτήσει το τραπεζικό σύστημα με δεκάδες ΔΙΣ και, ακόμη και σήμερα, δεν έχουν καταλάβει ούτε τι ψήφισαν, ούτε τι έδωσαν ως αντάλλαγμα και εγγυήσεις για τα εκατοντάδες Δις της ρευστότητας των τραπεζών !!!



Ρε καραμήτρο ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ, αν οι τράπεζες είχαν σε ρευστά διαθέσιμα τις καταθέσεις των πολιτών, τότε γιατί να τα έδιναν ως εγγύηση για να αγοράσουν την ίδια ρευστότητα από τον ELA ;;;  Και εσύ ρε καραμήτρο ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ, δεν σου κόβει το μυαλό ότι αν όταν αναλάβατε την κυβέρνηση βρίσκατε στα ταμεία των τραπεζών τα χρήματα των καταθέσεων, δεν θα είχατε γίνει πουτάνες των δανειστών και των μνημονίων ;;;

Εγγυήσεις του δημοσίου και δάνεια έδωσαν οι τράπεζες ως εγγυήσεις στον ELA, όπως τα είχαν δώσει και στο παρελθόν, και για τον ELA του 2012 και για την άντληση ρευστότητας με τους Πυλώνες Ι, ΙΙ και ΙΙΙ, αφού τα μετρητά των καταθέσεων έχουν κάνει φτερά πριν το 2010.


Και όλα αυτά, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, έχουν γίνει με ΦΕΚ, τα οποία περάσατε εσείς οι ίδιοι από τη Βουλή.


Αν διαβάζατε τι ψηφίζετε, θα το γνωρίζατε .... νούμερα .... ε νούμερα !!!
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου