Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ! ΜΟΝΟΝ 600 ΚΛΙΝΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 2.000 ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ! Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ "ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ"! ΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!

Τέτοιοι προδότες δύσκολα μπορούν να βρεθούν σε όλο τον πλανήτη! Και το παίζουν πατριώτες! Προέταξαν το συμφέρον των τοκογλύφων έναντι του λαού. Σε αντίθεση με τον Μεταξά, που το 1936 είπε "ΟΧΙ" στους τοκογλύφους, διότι σκέφτηκε τον λαό του μην πεθάνει! Ο δικτάτορας Μεταξάς έδειξε πατριωτισμό και οι δήθεν δημοκράτες Τσίπρας-Καμμένος είναι οι χειρότεροι δήμιοι, που με τον Χίτλερ μπορούν να συγκριθούν: κάνουν "σαπούνια" τους Έλληνες. 
Δείτε και θα καταλάβετε τις συνέπειες της πολιτικής τους. Το ρεπορτάζ από το dikaiologitika.gr: 
Μόνο 600 κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) λειτουργούν σήμερα στην Ελλάδα, ενώ κλειστές παραμένουν άλλες 180 έως 200, λόγω της έλλειψης προσωπικού, τη στιγμή που θα έπρεπε να υπάρχουν...

2.000 κλίνες ΜΕΘ σε όλη τη χώρα. Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από παρουσίαση της πρώην διευθύντριας της ΜΕΘ και του Ιατρείου Πόνου του Θεαγενείου, αναισθησιολόγου Γεωργίας Αναστασιάδου, σε διημερίδα με θέμα «Σαράντα χρόνια ΜΕΘ και Ιατρείο Πόνου», την οποία διοργανώνει, στη Θεσσαλονίκη, η Εταιρεία Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με τη ΜΕΘ και το Ιατρείο Πόνου του Θεαγενείου. «Σήμερα, στην Ελλάδα, υπάρχουν 400.000 νοσοκομειακές κλίνες. Με αναλογία 5% κλινών εντατικής, θα έπρεπε να είχαμε 2.000 κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς, σήμερα υπάρχουν μόνο 600 κλίνες ΜΕΘ ανοικτές, 180 έως 200 είναι κλειστές λόγω έλλειψης προσωπικού και υπάρχουν άλλες 70 κλίνες εντατικής θεραπείας-αυξημένης φροντίδας. Λόγω της έλλειψης κλινών παρατηρούνται αρνήσεις εισαγωγής και οι συγγενείς των ασθενών απειλούν ότι θα πάνε στον εισαγγελέα. Το 22% έως 43% αρνήσεων εισαγωγής είναι λόγω έλλειψης κλινών. Για να αυξηθούν οι διαθέσιμες κλίνες πρέπει να διακομίζονται στη ΜΕΘ ασθενείς που έχουν πιθανότητα να ζήσουν και να μη διακομίζονται ασθενείς για να πεθάνουν», επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Αναστασιάδου. Παράλληλα, τόνισε ότι καθώς η ανάγκη για εντατική φροντίδα συνεχίζει να αυξάνεται, θα συνεχίσει να αυξάνεται και η αναλογία των κλινών ΜΕΘ προς τις νοσοκομειακές κλίνες. «Η ΜΕΘ αποκτά όλο και μεγαλύτερο ρόλο στο κέντρο της οξείας νοσοκομειακής φροντίδας. Η αυξανόμενη ζήτηση των κλινών ΜΕΘ οφείλεται στην αύξηση του ορίου ζωής, στην αύξηση των τραυμάτων, κυρίως μετά από τροχαία, στην αύξηση των ασθενών με ανοσοκαταστολή, όπως είναι οι ασθενείς με ΑIDS, οι ασθενείς μετά από χημειοθεραπεία ή μεταμόσχευση, στην ευρεία χρήση καπνού, αλκοόλ ή και άλλων εθιστικών ουσιών. Καθώς ο πληθυσμός γερνά, αυξάνεται η ανάγκη για εντατικολόγους», πρόσθεσε η κ. Αναστασιάδου.

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου