Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Ο ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!

Πριν από λίγα λεπτά, ο Τρύφων Αλεξιάδης, αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, σε συνέντευξή του στον Γιώργο υτιά στον ΣΚΑΪ, ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση καταπατά το Σύνταγμα και εκτελεί εντολές των τοκογλύφων! 
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, γιατί επιβάλλει τέτοιους εξοντωτικούς ...


φόρους σε βάρος των Ελλήνων την ώρα που το Σύνταγμα ορίζει ότι ο φορολογούμενος συμβάλει ανάλογα με τις δυνατότητές του, η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού (κλισαρισμένη -πάντα- όταν του γίνονται παρόμοιες ερωτήσεις) είπε "ας μας πουν αυτοί που μας κάνουν κριτική ποιες λύσεις έχουν να προτείνουν. Μέσα στα περιθώρια διαπραγμάτευσης που είχαμε και την αξιολόγηση που έπρεπε να πετύχουμε για να έρθει η δόση, καταφέραμε αυτά..."
Την ίδια ακριβώς απάντηση έδωσε όταν ρωτήθηκε γιατί επιβάλλει εξοντωτική προκαταβολή φόρου 100% στις επιχειρήσεις, για εισοδήματα τα οποία δεν έχουν ούτε είναι σίγουρο ότι θα έχουν για τον επόμενο χρόνο! 
Με άλλα λόγια, ο Τρύφων Αλεξιάδης παραδέχεται, όχι μόνο ότι η κυβέρνηση καταπατά τις συνταγματικές εντολές, αλλά και ότι όλοι αυτοί που μας κυβερνούν είναι εντολοδόχοι των οικονομικών δολοφόνων μας και τύραννοι του λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου