Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ! ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ "ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ" ΤΟ EURO2016 ΑΝ Ο ΟΛΑΝΤ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ-ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!!!

Ο γαλλικός λαός, ο ίδιος που παρέδωσε τα όπλα στους Γερμανούς του Χίτλερ, σήμερα αντιστέκεται στην αθλιότητα της δικτατορίας που στήνουν οι νέοι χιτλερίσκοι σε βάρος των λαών και των ελευθεριών τους. Είναι αυτός που δίνει παράδειγμα αγώνα και αντίστασης ο οποίος πρέπει...

να διδάξει και εμάς. Ο ελληνικός λαός οφείλει να "στραγγαλίσει" την κυβέρνηση των προδοτών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να αντισταθεί με παρόμοιο τρόπο, για να την εξαναγκάσει σε πτώση. 
Ο Ολάντ, που λέει ότι δεν παίρνει πίσω τα μέτρα-σφαγής των Γάλλων εργαζομένων, ίσως το ξανασκεφτεί, διότι οι Γάλλοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τους αγώνες τους ακόμη και φτάνοντας στο σημείο να "τινάξουν στον αέρα" το Euro 2016 που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει σε λίγες μέρες στη Γαλλία. 
Το ρεπορτάζ από το cnn.gr αναφέρει σχετικά:
Οι απεργίες που προκηρύχτηκαν σε τρένα και αεροπλάνα απειλούν να «τινάξουν στον αέρα» την διοργάνωση του Euro 2016 στην Γαλλία, με τα συνδικάτα να μην φαίνονται πρόθυμα να υποχωρήσουν για αναστολή των αγώνων τους.

Έπειτα από την απόπειρα να παραλύσει η χώρα με μπλόκα σε διυλιστήρια και σημεία διανομής καυσίμων, το CGT επανήλθε με προκήρυξη απεργιών στο εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο από σήμερα και στο μετρό του Παρισιού από την Πέμπτη.Την στιγμή που ο επικεφαλής της Ένωσης Βιομηχάνων εξαπέλυε επίθεση στα συνδικάτα, κατηγορώντας τα για «συμπεριφορά τρομοκρατών», προκηρύχτηκαν νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στα μέσα μεταφοράς, λίγες ημέρες πριν οι φίλαθλοι ξεκινήσουν να φτάνουν στην Γαλλία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, στις 10 Ιουνίου.
Την ίδια ώρα οι ξενοδόχοι και τα τουριστικά πρακτορεία εξέφρασαν τον φόβο ότι οι απεργίες και οι διαδηλώσεις θα καταλήξουν σε νέο γύρο βίαιων συγκρούσεων γεγονός που θα αποθαρρύνει τους επισκέπτες και τους τουρίστες να επισκεφθούν την χώρα.
«Οι σκηνές ενός αντάρτικου πόλεων στην καρδιά του Παρισιού, έκαναν τον γύρο του κόσμου και δημιουργούν το αίσθημα του φόβου και της παρανόησης», στους πιθανούς επισκέπτες που εξακολουθούν να έχουν επιφυλάξεις λόγω των επιθέσεων του περασμένου Νοεμβρίου από τους τζιχαντιστές που είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 130 άνθρωποι, δήλωσε η υπηρεσία για τον τουρισμό.
Ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η Σοσιαλιστική κυβέρνηση αρνούνται να υποχωρήσουν απέναντι στην σκληρή γραμμή του συνδικάτου CGT για απόσυρση του εργατικού νόμου που καθιστά ευκολότερες τις απολύσεις εργαζομένων.
«Το νομοσχέδιο δεν θα αποσυρθεί», ξεκαθάρισε ο Ολάντ στα γαλλικά ΜΜΕ. «Το νομοσχέδιο ορίζει την καλύτερη απόδοση των επιχειρήσεων και προσφέρει νέα δικαιώματα στους εργαζομένους».
Την ίδια ώρα αναμένεται να ακυρωθούν πτήσεις από και προς τα γαλλικά αεροδρόμια και να σημειωθούν μεγάλες καθυστερήσεις.
Η μεταρρύθμιση είναι ένα καλό νομοσχέδιο, επανέλαβε χθες ο πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς λέγοντας ότι «εννοεί να φτάσει μέχρι το τέλος», ενώ ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ επανέλαβε ότι δεν προτίθεται να υποχωρήσει. «Είναι ένας νόμος προόδου, χρήσιμος για τη χώρα μας, θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να πάμε μέχρι το τέλος», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου