Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ (ΕΠΑΜ): "ΣΕ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑΣ"! "ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ"! "ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..."! ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ, ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ!

Ένας εκπληκτικός Δημήτρης Καζάκης, που τα είπε όλα έξω από τα δόντια! Μαζί με τον Κωνσταντίνο Γρίβα (Δρ. Γεωπολιτικής Στρατηγικής, καθηγητής Σχολής Ευελπίδων), τον Θέμη Συμβουλόπουλο (Μουσικός, Γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού του ΕΠΑΜ) και τον Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο (Πρέσβης επί τιμή, μέλος της πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ), κατέδειξαν με τον πιο σαφή τρόπο, στο κοινό που βρέθηκε στο Αμφιθέατρο Χολαργού, τους τεράστιους κινδύνους που διέρχεται η χώρα και ο λαός, από ένα σχέδιο για την εξόντωσή του, το οποίο έχει τις ρίζες του πριν από την ίδρυση του ελληνικού κράτους! 
Τα δάνεια που πήρε η χώρα το 1824 και 1825, αλλά και το 1833 (με την έλευση του Όθωνα στην Ελλάδα), διέλυσαν τη χώρα και την οδήγησαν ...

σε αλλεπάλληλες πτωχεύσεις, με κορυφαία αυτή του 1893 η οποία οδήγησε στην εθνική καταστροφή και την ήττα από τους Τούρκους το 1897, με τη συρρίκνωση των συνόρων της. 
Σήμερα όμως, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Διότι, με το χαλί που έστρωσε στους δανειστές ο...γέρος της Δημοκρατίας (Γεώργιος Παπανδρέου), αναγνωρίζοντας το 1964 ως "άρτιο" το χρέος της χώρας (αυτό που αρνήθηκε να πληρώσει ο Μεταξάς το 1936), οι τελευταίοι πολιτικοί ολετήρες (από τον Σημίτη κι εδώ), πρόσθεσαν μέσα σε 7 μόλις χρόνια 170 επιπλέον δις ευρώ χρέους! Ενώ δηλ. σε 170 χρόνια είχαμε χρέος 150 δις ευρώ, οι σύγχρονοι καταστροφείς συσσώρευσαν άλλα 170 δις ευρώ κι έτσι φτάσαμε στα 320 με 330 δις ευρώ χρέος! 
O στόχος είναι οι Έλληνες, είναι τα πειραματόζωα, μια και το παγκόσμιο σύστημα επιδιώκει την κατάργηση των εθνών-κρατών, την υποδούλωση των λαών! Και οι Έλληνες έρχονται...πρώτη στην επιλογή αυτή του συστήματος!
Εδώ ακριβώς βρίσκεται το έγκλημα που διαπράττουν οι Τσίπρας-Καμμένος: καταργούν το ελληνικό κράτος! Καταργούν τη νομική υπόσταση του κράτους! Με όσα ψήφισαν, δεν θα υπάρχει ελληνικό κράτος και οι βουλευτές-υπουργοί, μαζί με τον Πρωθυπουργό θα είναι μαριονέτες, αχυράνθρωποι. Θα αποφασίζει μια δημόσια αρχή (έδωσαν και νομική υπόσταση στο έγκλημά τους) για το ξεπούλημα της χώρας. 
Το ξεπούλημα της περιουσίας (το ονομάζουν αξιοποίηση) για 99 χρόνια στους τοκογλύφους, πρακτικά και ουσιαστικά σημαίνει παράδοση της ελληνικής γης σε χέρια ξένων, μια και μετά από 99 χρόνια οι τοκογλύφοι θα εγείρουν θέμα χρησικτησίας! Κατ' αυτό τον τρόπο, δεν θα ανήκει η ελληνική γη σε ελληνικά χέρια, αλλά στους ξένους! 

Ο Δημήτρης Καζάκης επέστησε τον κίνδυνο της πλήρους εξόντωσης του ελληνικού λαού και αρπαγής της χώρας μας, καθιστώντας αδήριτη ανάγκη από την πλευρά του λαού να επανασυνειδητοποιήσει/επαναπροσδιορίσει την εθνική του ταυτότητα. 
Παρά τους μεγάλους κινδύνους, ο Δ. Καζάκης φάνηκε να εκφράζει την αισιοδοξία του, λέγοντας ότι πλησιάζει η ώρα που θα υπάρξει σύγκρουση του λαού με το σύστημα που στοχεύει στην εξόντωσή του. Για να έχει όμως θετικό αποτέλεσμα η έκβαση αυτού του αγώνα, είναι αναγκαίο ο λαός να εκφραστεί όλος ως μια γροθιά (μακρυά από κομματικές διαφορές). 

Ο Μάκης Βραχιολίδης έκανε και μια δύσκολη ερώτηση προς το πάνελ των ομιλητών. Διαβάστε την αποστομωτική απάντηση που έδωσε ο Δ. Καζάκης:

Μ. Βραχιολίδης: Απολύτως πατριωτικά και ενδιαφέροντα ήταν όσα μας είπατε. Ωστόσο, κανείς από τους ομιλητές δε  μίλησε για διαφαινόμενο κίνδυνο ισλαμοποίησης της χώρας από τους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν συνεχώς στη χώρα μας. Αλλοιώνεται ο πληθυσμός της χώρας και ουσιαστικά μουσουλμανοποιείται. Δεν βλέπετε να υπάρχει σχέδιο ισλαμοποίησης της χώρας μας; Σας θυμίζω ότι ο Πούτιν έχει μιλήσει επανειλημμένα για τον κίνδυνο που διέρχεται η Ορθοδοξία από τους ισλαμιστές. 

Καζάκης: Ο κίνδυνος από τη μετανάστευση, δεν υπάρχει επειδή όσοι έρχονται είναι ισλαμιστές. Κίνδυνος θα υπήρχε αν στη θέση των ισλαμιστών ήταν εσκιμώοι. Ο μεγάλος κίνδυνος για την Ορθοδοξία δεν βρίσκεται στους ισλαμιστές αλλά στην Παγκοσμιοποιημένη θρησκεία που θέλουν να φτιάξουν η οποία θα σαρώσει την Ορθοδοξία σε σημείο που ο Έλληνας να μην μπορεί να εκφράσει τα εθνικά του ιδεώδη μέσω της θρησκείας του. Ο ελληνισμός ήταν σκλαβωμένος επί 400 χρόνια στους Οθωμανούς. Μπορούσε όμως μέσω της θρησκείας του να εκφράζεται εθνικά-πατριωτικά. Τώρα όμως, με αυτό που πάνε να κάνουν, μέσω της μίας οικουμενικής θρησκείας, ο Έλληνας δεν θα μπορεί να εκφράζει τα εθνικά του ιδεώδη μέσω της Ορθοδοξίας. Και αυτό που πάνε να πετύχουν, δείτε αυτό που προγραμματίζεται να γίνει σε λίγες μέρες στην Κρήτη, θα είναι το χειρότερο για τον Έλληνα και την Ορθοδοξία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου