Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ... ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ!

Είναι πολιτκοί εγκληματίες μέχρι το μεδούλι τους! Είναι τύραννοι εκ πεποιθήσεως. Είναι φασίστες του χειρίστου είδους! 
Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο skai.gr, αντιδράσεις προκαλεί η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος με...

άρθρο του στην «Αυγή» κάνει λόγο για συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να επιβαρύνει όσους ψήφισαν «Ναι» στο δημοψήφισμα του Ιουλίου.

Στο άρθρο του, ο κ. Κυρίτσης αποδέχεται και υιοθετεί δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «διεξάγει έναν ακήρυκτο ταξικό πόλεμο υπέρ των χαμηλότερων στρωμάτων και εις βάρος των ευπορότερων».

Και συμπληρώνει μάλιστα γράφοντας: «Γι' αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει».

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος ανέφερε ότι η ακραία διχαστική αποκάλυψε τη στρατηγική του φθόνου που με κυνισμό ακολουθεί και εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ.


1 σχόλιο:

  1. Ρε τον "πατομπούκαλο", θέλει να διαχωρίσει και την κοινωνία σε "ναι και όχι", αλλά δεν μας εξηγεί ο παπάρας, γιατί τότε ο πρωθυπουργός του μετέτρεψε το "όχι" σε "ναι" και έμεινεευρώπη(;) και γιατί είναι μονίμως στα ΤΕΣΣΕΡΑ και κάνει την μία κωλοτούμπα πίσω από την άλλη, προσκυνώντας τον Σόϊμπλε και τους τοκογλύφους;;;
    Η κρεμάλα στραβούλιακα δεν είναι μακρυά, όσο εξαθλιώνετε τον λαό, τόσο πιο κοντά πλησιάζει το τέλος σας...να είσαι βέβαιος ρε λούγκρα του ΣΦΥΡΙΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή