Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΣΤΑΘΗΣ ΨΥΛΛΟΣ! ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ! ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

Χθες ολοκληρώθηκε το μάθημα στο Μεταπτυχιακό τμήμα της Φιλοσοφίας της Επιστήμης στο Εθνικό Καποδιστριακό, με καθηγητή τον Στάθη Ψύλλο. Πρόκειται για καθηγητή-φαινόμενο. Δεν είναι μόνον οι απίστευτες γνώσεις που έχει (πρόκειται για μια... κινούμενη βιβλιοθήκη), αλλά το πάθος που έχει να μεταδώσει τις γνώσεις του στους φοιτητές...

του! "Αν σε κάποιους μεταδώσω λίγο από το μικρόβιο της Φιλοσοφίας της Επιστήμης και την αγαπήσετε, αυτό είναι επιτυχία για μένα", συνηθίζει να λέει. Και το πετυχαίνει σε μεγάλο βαθμό. Μόνο την κατάμεστη αίθουσα να παρακολουθήσει κανείς και το πόσο...κρέμονται από τα χείλη του οι φοιτητές του, αρκεί για να καταλάβει την ποιότητα του μαθήματος του Στάθη Ψύλλου. 
Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε να συνεχίσει να προσφέρει στον χώρο της Φιλοσοφίας της Επιστήμης. 
Για το ποιος είναι ο Στάθης Ψύλλος και ποιο είναι το σπουδαίο του έργο στον χώρο που διακονεί, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CF%82_%CE%A8%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%82

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ Η ΓΝΩΣΗ.
    [ Κολοσσαείς 2-8 ] “ Βλέπετε μή τις ὑμᾶς ἔσται ὁ συλαγωγῶν διὰ τῆς φιλοσοφίας καὶ κενῆς ἀπάτης, κατὰ τὴν παράδοσιν τῶν ἀνθρώπων, κατὰ τὰ στοιχεῖα τοῦ κόσμου καὶ οὐ κατὰ Χριστόν”·
    Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους ο άνθρωπος μπορεί να αποκτήσει γνώσεις . Ο πρώτος τρόπος είναι γνωστός ως φιλοσοφία είναι γνωστός ως ο ανθρωποκεντρικός τρόπος και έχει ως επίκεντρο αποκτήσεως τον άνθρωπο ο οποίος έχει τον πρώτο λόγο μέσω του δικού του νου , της δικής του λογικής της δικής του φαντασίας. Η λογική και η διαδικασία σκέψης έχουν τον πρώτο λόγο στη διαμόρφωση ιδεών προκειμένου να εκφράσουν ιδέες απόψεις ή οράματα, προκειμένου να επωφεληθούν περαιτέρω οι άνθρωποι στον τομέα της ιατρικής και της επιστήμης .
    Ο δεύτερος τρόπος αποκτήσεως γνώσεως είναι η Αποκάλυψη από τον Θεό και είναι γνωστή ως ο Χριστοκεντρικος τρόπος. Η προϋπόθεση της απόκτησης γνώσεων τον Χριστοκεντρικο τρόπο, είναι ότι η θρησκευτική ζωή ασκείται σύμφωνα με το θέλημα του Τριαδικού Θεού όπως αυτό παραδόθηκε από τους Αποστόλους πριν από 2000 χρόνια . Η αλήθεια αποκαλύπτεται ΜΟΝΟ σε όσους έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να την παραλάβουν και εχει παραδοθεί σε αυτούς πρόσωπο με Πρόσωπο που σημαίνει ότι ο Τριαδικός Θεός aαποκαλύπτεται και παραδίνει γνώση στον άνθρωπο όπως ακριβώς παρέδωσε στο Μωυσή τις Δέκα Εντολές .
    Η φιλοσοφία ως θρησκεία μέσα στην ζωή των ανθρώπων...θα κοστίσει ψυχές... πολλές ψυχές
    Ο Κύριος Ιησούς Χριστός δεν ήρθε για να διδάξει φιλοσοφικά αλλά θεραπευτικά.
    http://anavaseis.blogspot.com.cy/2010/05/blog-post_9144.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή