Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ! ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!!

Η υποτέλεια της ελληνικής κυβέρνησης έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα! Όπως αποκαλύψε πριν από λίγο ο Σπύρος Σταθάκης στο "Εκρητκικό Δελτίο" του ΑΡΤ, οι δανειστές δεν δίνουν την δόση των 7,4 δις ευρώ για να πληρωθεί η δόση του Ιουλίου διότι εκκρεμούν άλλα 25....
προαπαιτούμενα για την ελληνική κυβέρνηση Τσίπρα. "Ποια είναι αυτά ντα 25 προαπαιτούμενα; Θα σας πω εγώ δύο" είπε ο Σπύρος Σταθάκης και ανέφερε ότι από τη μια μεριά οι δανειστές απαιτούν να αποζημιωθεί από το δημόσιο ο Ανδρέας Γεωργίου και οι δικηγόροι του για τη δικαστική δίωξη που υπέστη από την οποία απηλλάγη προχθές με βούλευμα του Συμβουλίο Εφετών! Από την άλλη, οι δανειστές απαιτούν με νομοθετική πράξη να θεωρηθούν συνταγματικές όλες οι περικοπές των συντάξεων, μισθών κ.λ.π. κατά παράβαση των αποφάσεων της ελληνικής Δικαιοσύνης! Δηλ. οι δανειστές απαιτούν να παρακαμφθεί από την κυβέρνηση η Δικαστική εξουσία και η ίδια να αποφανθεί ότι όλες οι περικοπές των συντάξεων συνιστούν συνταγματικές ενέργειες!!! 
Το τραγικό είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση, σε ό,τι αφορά στο θέμα της αποζημίωσης του Ανδρέα Γεωργίου συμφώνησε και υπερθεμάτισε άμεσα! 
ΚΑΤΟΧΗ-ΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! Αυτά ζούμε....  

4 σχόλια:

  1. Πρώτα περιμένουμε να μας δώσουν την νέα δόση οι δανειστές για να εξοφλήσουμε την προηγούμενη δόση που έχει λήξει ναι αλλά δανικά με δανικά δεν εξοφλούνται . Μόνο αν παράγουμε χρήμα θα σωθούμε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ δεν την γλυτώνω...θα την πάρω την δόση μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή