Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΑ ΜΜΕ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;; ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ....

Ελληνίδες και Έλληνες
Έχω τονίσει και να μην το ξεχνάτε, πως ζούμε στην εποχή του...

αντίχριστου. Είναι η εποχή που μας ανέφεραν πολύ περιγραφικά και ο άγιος Παΐσιος ο Αγιορίτης και ο γέρων Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός, ως οι πιο κοντινοί στην εποχή μας, που πολλοί τους γνώρισαν.

Ζούμε στην εποχή που προσπαθεί να γίνει παγκόσμιος κυβερνήτης και έχω τονίσει , πως η προσπάθεια που καταβάλουν σήμερα οι δυνάμεις του αντίχριστου, είναι να υποτάξουν πρώτα την Ελλάδα και μετά θα ασχοληθούν με τον υπόλοιπο κόσμο. Και σήμερα δεχόμαστε την μεγαλύτερη επίθεση και πολιορκία, που δεχθήκαμε ποτέ ως Ελληνικό έθνος. 
Είναι η επίθεση της ΠΛΑΝΗΣ.

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης κοροϊδίας, της απόλυτης εξαπάτησης, της απόλυτης υποκρισίας, της απόλυτης ΠΛΑΝΗΣ. Ζούμε στην εποχή που το κάθε τι τρελό, ανώμαλο και παράλογο, προσπαθεί να επιβληθεί στην κοινωνία ως ... «φυσιολογικό».

Ζούμε στην εποχή που παρελαύνουν οι κάθε διεστραμμένοι και που μιλούν οι υπουργοί μας για αλλαγές των φύλλων των ανθρώπων και των ταυτοτήτων και θέλουν να τα διδάξουν και στα σχολεία.

Ζούμε στην εποχή που «παντρεύονται» άνδρες μεταξύ τους και υιοθετούν και παιδιά. Κράτη νομοθετούν υπέρ των παιδεραστών και το να συνουσιάζεται ο άνθρωπος με τα ζώα θεωρείται πλέον «νορμάλ» και προστατεύεται με νόμο.

Ζούμε στην εποχή του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. 
Στην εποχή της απόλυτης ΤΡΕΛΑΣ, και της απόλυτης διαστροφής, που προσπαθεί να επιβληθεί στους ανθρώπους, με την απόλυτη ΠΛΑΝΗ και την απόλυτη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. 
Ζούμε σε μία εποχή Ελληνόπουλα, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.

Ζούμε στην εποχή που ΟΛΟΙ και ΟΛΑ γύρω μας, μας ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ, μας ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ και μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ, για να μπορέσει να περάσει τελικά ο αντίχριστος την διαστροφή και την ΠΛΑΝΗ μέσα στην κοινωνία. 
 Όπου και να κοιτάξεις, ότι και να διαβάσεις, ΌΛΟΙ και ΌΛΑ σε εξαπατούν και σε ΠΛΑΝΟΥΝ.

Από τους «εξοχότατους» άρχοντες της Κρατικής Διοίκησης και τους Ιεράρχες με την «ποιμαντική ράβδο» μέχρι τα εκατοντάδες τρολάκια του διαδικτύου, που το παίζουν "πατριώτες" και "Χριστιανοί"
ΌΛΟΙ είναι εξαγορασμένοι και τοποθετημένοι στις καρέκλες τους από τον αντίχριστο, με εντολή να του παραδώσουν την Ελλάδα και τους Ορθόδοξους Έλληνες.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΡΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ;;;;

Η Βουλή νομοθετεί συνεχώς κατά των Ελλήνων και κατά της Πατρίδος, η Δικαιοσύνη τους καλύπτει, ο στρατός παραχωρεί στους εχθρούς Εθνική κυριαρχία και τώρα μιλάνε και για διχοτόμηση του Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ... Φράγκους, δίφραγκους και διάφορους «πατριώτες» Στρατηγούς, που κοροϊδεύουν και αυτοί τον λαό. Το υπουργείο υγείας διαλύει τα νοσοκομεία και όλη την δημόσια υγεία. Το υπουργείο κοινωνικής ασφάλισης διαλύει τις συντάξεις και ότι έχει σχέση με δημόσια ασφάλιση. Το υπουργείο παιδείας, διαλύει την Ελληνορθόδοξη Ιστορία μας και κάθε τι από την Ελληνική παιδεία που έχει απομείνει, ενώ προωθεί μαθήματα διαστροφής στα παιδιά. 
Ένα κοινωνικό χάος και μία προώθηση διαστροφής μέσα στην Ελληνική κοινωνία.

Και ενώ τα ΠΑΝΤΑ γύρω μας ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ, έρχονται και όλα τα υποτιθέμενα μέσα «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ», να συγκαλύπτουν «όμορφα» όλη αυτήν την επίθεση, με ψέματα, προπαγάνδα, κοροϊδίες, τραγούδια, τηλεπαιχνίδια, τζόγο, πορνεία. Πάρε νέα παράξενα απ’ όλο το κόσμο, πάρε γιατροσόφια, πάρε Ρώσους, πάρε Τούρκους, πάρε Τραμπ-αρίφες, πάρε Κογκολέζους, πάρε και ..... προφητειών το ... ανάγνωσμα...
ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ.

«Πάρε κόσμε» ΠΛΑΝΗ και κοροϊδία....!!!! Πάρε ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ...!!! Και πάρε αυτή που ψάχνει ο καθένας....!!! Έχει για όλους .... ΟΣΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΘΕΛΕΤΕ... !! Ακόμα και τις προφητείες των αγίων τις έχουν καταντήσει κοροϊδία, αφού τις παρουσιάζουν όπως θέλουν.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΡΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ;; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;

Είναι ο ΠΟΛΕΜΟΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. Είναι ο πόλεμος της ΠΛΑΝΗΣ. Είναι ο χειρότερος πόλεμος που γνώρισε ποτέ ο άνθρωπος, που ούτε οι άγιοι δεν ήθελαν να τον ζήσουν.
 Ο εχθρός είναι ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ.
 Ο λαός έχει προδοθεί από αυτούς που ανέλαβαν την ευθύνη να τον υπηρετήσουν κοινωνικά και να τον οδηγήσουν πνευματικά.

Οι Πολιτικοί και οι Ιεράρχες, είναι οι ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του λαού. Άφησαν βάση σχεδίου τον λαό χωρίς πυξίδα και τον εγκατέλειψαν στους λύκους και στους πλάνους του αντίχριστου που έχουν ξαμοληθεί παντού και φωνάζουν: «Από δώ θα πάς». «Από κεί θα πάς». «Εδώ έλα». «Όχι μην πας εκεί». «Εδώ είναι ο δρόμος». «Άστον αυτόν είναι προδότης». «Εγώ θα σε σώσω». Έχει γεμίσει ο τόπος από επαγγελματίες πλάνους.
ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ. Ήταν πολύ οργανωμένο το σχέδιο του αντίχριστου. Και όλο ξεπετάγονται νέοι «σωτήρες» και όλο ανοίγονται νέοι δρόμοι.!!!

Ο λαός καταλαβαίνει ότι έχει χαθεί και ψάχνει απεγνωσμένα σωτηρία. Και ο αντίχριστος στέλνει τα τσιράκια του για να μπερδεύουν περισσότερο τον λαό. Κάποτε το έκανε μόνο με τους πολιτικούς. Σήμερα που έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος των πολιτικών, στέλνει άλλους. Στέλνει τους Ιεράρχες να κοροϊδεύουν.

Και ένας ένας αποκαλύπτεται και ο ρόλος των Ιεραρχών.
 Κάνουν ομιλίες οι Ιεράρχες, και ξέρουν να ... διαπιστώνουν τα αίτια της σημερινής κατάστασης. 
Μόνο που ξέχασαν το πιο σημαντικό.
 ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ την ποιμαντική ράβδο και ΑΥΤΟΙ πρέπει να οδηγήσουν τον λαό στην «γή της επαγγελίας». 
Αυτοί όμως επειδή ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΟΙ, περιμένουν από τον ..... λαό... να βρεί τον δρόμο μόνος του.

Αυτή η ΠΑΡΑΝΟΙΑ, είναι σημείο της εποχής του αντίχριστου που ζούμε. Αλλά είναι και απόδειξη της ΠΛΑΝΗΣ των αντιχρίστων. Και τώρα πήρε την σκυτάλη της κοροϊδίας, ένα ωριμασμένο «φρούτο» του αντίχριστου από τα ΣΙΑΤΙΣΤΑ. «Δυνατό χαρτί» του αντίχριστου. Μόνο που είναι και το τελευταίο. Ωραίος ΛΟΓΑΣ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ δεν λέω. Σωστές ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ κάνει. Τα ξέρει το ίδιο καλά, όσο και ο αντίχριστος. Αλλά προδίδεται ο ΠΛΑΝΟΣ, γιατί και αυτός περιμένει από τον ... λαό, να αναλάβει τις ευθύνες του....!!!!
ΑΥΤΟΣ κρατάει την ΡΑΒΔΟ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ, αλλά από τον ... λαό περιμένει..!!
ΑΚΟΥ ΠΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑ.
Αν σου πέφτει «βαριά» η ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΡΑΒΔΟΣ και είσαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να οδηγήσεις τον λαό στην «γή της επαγγελίας», παρέδωσέ μου μόνο την ΡΑΒΔΟ σου και δεν με νοιάζει η Μερσεντές σου. 
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΛΑΝΕ; Από την θέση που βρίσκεσαι και με την ΡΑΒΔΟ του ΜΩΥΣΗ που κρατάς, ή ΟΔΗΓΕΙΣ τον λαό του Θεού στην «γη της επαγγελίας»,  ή ΦΕΥΓΕΙΣ...

Και το ίδιο ισχύει για όλους αυτούς τους ΠΛΑΝΟΥΣ και τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που κάθονται σε θρόνους εξουσίας και κρατάνε την ποιμαντική ράβδο. Αφού όλοι περιμένετε από τον λαό, να βρεί μόνος του τον δρόμο του,
 ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΡΑΒΔΟΥΣ.
 Ας κρατήσει την ράβδο του Μωυσή, όποιος μπορεί να οδηγήσει λαό. 
Το καταλάβατε ΠΛΑΝΟΙ του λαού και ΛΟΓΑΔΕΣ;;


Αγαπητά μου Ελληνόπουλα.
Είναι πολύ οργανωμένο το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. Γιατί όσο όλοι αυτοί απασχολούν τον λαό με τα ΛΟΓΙΑ, οι πολιτικοί και όλοι οι διεστραμμένοι συνεχίζουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ να ροκανίζουν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

Και τώρα θα επιχειρήσουν για ακόμα μία φορά, το πιο φανερό σημείο της εποχής του αντίχριστου. Είναι φυσικά το πρώτο χάραγμα του ανθρώπου με τον αριθμό 666, μέσω της ηλεκτρονικής ταυτότητας.

Αυτό δεν το ξεχνάνε με τίποτα. Και το φέρνουν κάθε χρόνο στο προσκήνιο από το 1997. Και το φέρνουν όλες οι Κυβερνήσεις που πέρασαν μέχρι τώρα. Αυτό βλέπετε δεν είναι θέμα πολιτικής «ιδεολογίας», ούτε θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης. 
Είναι ΕΒΡΑΪΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ. Γιατί πρέπει να σφραγιστούν όλοι οι άνθρωποι με τον αριθμό 666 του αντίχριστου «μεσσία» των Εβραίων.


Και ξέρετε ποιό είναι το εντελώς τρελό και παράδοξο;; 
Πως οι ΛΟΓΑΔΕΣ Ιεράρχες, για οτιδήποτε άλλο μιλάνε, ΕΚΤΟΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟ. 
Στις λέξεις: χάραγμα, αντίχριστος και 666.. δεν αναφέρονται ΚΑΘΟΛΟΥ...!!!
 Αυτές δεν τις πιάνουν στο στόμα τους, γιατί αυτές οι λέξεις ξυπνάνε τον κόσμο και... «καίνε» τον αντίχριστο. 
Αλλά σε λίγο θα σας λένε: «ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ» δεν τρέχει ... τίποτα. Κι εγώ την έχω πάρει.

Άλλα έχει πει και έχει γράψει ο άγιος Παΐσιος για το χάραγμα του αντίχριστου (666) και άλλα λένε οι σημερινοί Ιεράρχες. 
 ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΡΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ;; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;


Όλοι οι «προστάτες» σου, είναι όργανα του αντίχριστου, με αποστολή να οδηγήσουν και να ρίξουν τον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό, στα δίχτυα αυτού του ΠΛΑΝΟΥ. Όλοι αυτό προσπαθούν και γι’ αυτό αγωνίζονται.


Αγαπητά μου Ελληνόπουλα.
Ακούστε κάτι που δεν το σας το λέει κανένας, γιατί είναι όλοι τους ΠΛΑΝΟΙ. Γιατί θέλουν να σας έχουν μπερδεμένους, μέσα σε λαβύρινθο με αδιέξοδα και ψεύτικους «σωτήρες».
Αλλά σας το λέει και κάποιος.

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.
 Ο αντίχριστος ελέγχει όλους τους ανθρώπους που ηγούνται στην χώρα και λίγο λίγο την πεθαίνουν. Είναι ο χειρότερος πόλεμος που δεχθήκαμε ποτέ ως Ελλάδα, αλλά αντιμετωπίζουμε και τον χειρότερο εχθρό που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.


Είναι σαν τον χειρότερο καρκίνο που φθάνει σιγά σιγά στο τελευταίο του στάδιο και μόνο με ΘΑΥΜΑ του ΘΕΟΥ μπορεί να θεραπευτεί.
 Είναι η ώρα που οι γιατροί λένε: «η επιστήμη έκανε ότι μπορούσε. Τώρα μόνο ο Θεός».


Και ενώ σήμερα δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ να σωθεί η Ελλάδα από άνθρωπο, όλοι, ακόμα και οι Ιεράρχες πλανούν τον λαό. Γιατί κανείς δεν προτρέπει τον λαό, ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ για την σωτηρία της Ελλάδος.
Κανείς δεν ΕΛΠΙΖΕΙ στον ΘΕΟ...!!!


Ελληνίδες και Έλληνες.
Όσες φορές αντιμετώπισε η Ελλάδα και η Βυζαντινή Αυτοκρατορία, μεγαλύτερους και ισχυρότερους εχθρούς, τους νίκησε ΠΑΝΤΑ με την Βοήθεια του Θεού. Όταν έπαψε η επαφή του ανθρώπου με τον Θεό και δεν υπήρχε προσευχή, τότε ακούστηκε..... "εάλω η Πόλις".

Σήμερα όμως, που αντιμετωπίζουμε ότι χειρότερο παρουσιάστηκε επάνω σε αυτήν την γη, κανείς μα κανείς δεν προτρέπει τον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό, ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ. Ούτε οι .... Ιεράρχες του. Για οτιδήποτε άλλο θα μιλάνε με τις ώρες οι ΠΛΑΝΟΙ, αλλά ελπίδα στον Θεό .... ΚΑΜΙΑ..!!

Όπως αυτός ο ΠΛΑΝΟΣ από τα ΣΙΑΤΙΣΤΑ που λέει πολλά και διάφορα, αλλά ελπίδα ..... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.. και τα περιμένει από τον ..... λαό..!!
Δικά του λόγια είναι αυτά που δείχνω, από δημοσίευση στην "romfea":
 «Δέν ξέρω ἐάν ἐδῶ πού φτάσαμε ὑπάρχει ἐλπίδα καί ἔξοδος ἀπό τή δύσκολη ὥρα πού περνᾶμε. Ἐάν ὑπάρχει ὅμως ἕνα ἐνδεχόμενο ἐλπίδας, αὐτό μόνο ἀπό τό λαό μπορεῖ νά προέλθει, ἐάν μπορέσει νά συνετισθεῖ, ἐάν μπορέσει νά μετανοήσει, ἐάν μπορέσει νά ἀναλάβει τίς εὐθῦνες του.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; Δεν ξέρει αν υπάρχει ελπίδα.
Ελπίδα στον Θεό δεν έχει ΚΑΜΙΑ ο ΠΛΑΝΟΣ. 
Οδηγεί λαό, 
χωρίς ελπίδα στον Θεό 
και περιμένει την λύση από τον λαό..!!

Έτσι δουλεύουν οι ΠΛΑΝΟΙ σήμερα Ελληνόπουλα. Γιατί ενώ ο καρκίνος στην χώρα είναι στο τελευταίο στάδιο και η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ που μας έχει μείνει είναι ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ, κανείς δεν μιλάει για τον Θεό. Ακόμα και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τον .... αμφισβητεί καθημερινά λέει, τον Θεό.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΡΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ;;


Σε εγκατέλειψαν όλοι και σε έριξαν μέσα σ’ ένα λαβύρινθο με λύκους. Και προσπαθούν να σε κρατήσουν και ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, για να μην τον επικαλεστείς και φωνάξεις: ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και τον ΛΑΟ ΣΟΥ.

Αγαπητά μου Ελληνόπουλα.
Μόνο ο Θεός, μας έχει μείνει και κανένας άλλος. Απλά δεν έρχεται Μόνος του να μας σώσει, για να μην παραβιάσει την ελευθερία μας. 
Θέλει ΠΡΩΤΑ να τον ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ εμείς. 
Καλέστε τον Θεό μας να ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, όπου κι’ αν βρίσκεστε. Ανάψτε ένα καντήλι στο σπίτι, ανάψτε ένα κερί στην Εκκλησία.
Απλά ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ και αποκτήστε ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΠΙΔΑ.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Γι’ αυτό είπε και ο άγιος Παΐσιος: «Ο Θεός Και Φανερά Θα Σώσει Την Ελλάδα»..!!!
Και θα την σώσει ο Θεός, επειδή ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ και ακούστε τώρα τι θα βιώσετε.
Ξέρετε τι σημαίνει το «ΦΑΝΕΡΑ ο Θεός» που είπε ο άγιος Παΐς;
Σημαίνει με Θεϊκή ενέργεια, που γίνεται αντιληπτή από τον άνθρωπο...!! 
 Και ξέρετε τι σημαίνει αυτό; 
Σημαίνει με ενέργεια που είναι πέρα και έξω από την ανθρώπινη λογική και κάθε ανθρώπινη επιστήμη, που ακυρώνει όλους τους νόμους της φύσεως, αυτού του τρισδιάστατου χωροχρόνου που ζούμε.

Τέτοιες φανερές στους ανθρώπους ενέργειες του Θεού, για να προστατέψει ένα έθνος ολόκληρο, τις έχουμε δεί μόνο στην Παλαιά Διαθήκη και αφορούσε τον λαό του Ισραήλ. 
Όταν τους άνοιξε ο Θεός την Ερυθρά θάλασσα, για να περάσουν από μέσα τα εκατομμύρια των Ισραηλιτών και να γλυτώσουν από τα στρατεύματα του Φαραώ 
και όταν ο Ιησούς του Ναυή, βλέποντας πως αν πέσει το σκοτάδι θα περικυκλωθούν από τα στρατεύματα των Φιλισταίων και θα σφαχτούν όλοι οι Ισραηλίτες, παρακάλεσε τον Θεό να μην νυχτώσει. Και ο Θεός σταμάτησε την κίνηση της γης και έμεινε ο ήλιος στην ίδια θέση για 20 ώρες, μέχρι να επικρατήσουν στην μάχη οι Ισραηλίτες.

Αυτές είναι Ελληνόπουλα, οι ΦΑΝΕΡΕΣ στις αισθήσεις των ανθρώπων επεμβάσεις του Θεού, γιατί επεμβάσεις του Θεού που δεν γίνονται αντιληπτές διά των αισθήσεων του ανθρώπου, γίνονται ανά πάσα στιγμή.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΙ ΘΕΪΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ;

Τότε τα βίωσε ο πρώτος λαός του Θεού, για να τους ενισχύει την πίστη, αφού μέσα από εκείνο τον λαό, επέλεξε ο Θεός να γεννηθεί ως άνθρωπος. Αλλά ενώ τον περίμεναν τον «Μεσσία», όταν ήρθε, αυτός ο ίδιος λαός τον αρνήθηκε και τον Σταύρωσε.
Τώρα θα τα βιώσεις ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ. Γιατί εσύ δέχθηκες τον Εσταυρωμένο και Αναστημένο Ιησού Χριστό για Θεό και Σωτήρα.
Εσύ είσαι τώρα Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Μην ακούς πια κανένα ΠΛΑΝΟ που τα περιμένει από εσένα χωρίς να σου δίνει ελπίδα Θεού. Σήκωσε ΨΗΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ και πες:
ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ.
Και αν σου φύγει και κανένα δάκρυ, τότε να ξέρεις πως ο Θεός σε άκουσε.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου