Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΤΟΝ ΕΘΑΨΑΝ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Δημήτρης Γραικός 59 χρόνων, χάθηκε μυστηριωδώς το απόγευμα...


της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου από τα σφαγεία της Χαλάστρας, με ένα αγροτικό  αυτοκίνητο HILUX TOYOTA με αριθμό κυκλοφορίας ΝΑΥ 1252 και όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι δολοφονήθηκε και θάφτηκε σε χωράφι της περιοχής το οποίος μετά σπάρθηκε για να σβηστούν τα ίχνη του φρικτού εγκλήματος.

«Κάθε μέρα περιμένουμε να μάθουμε κάτι. Είναι σκοτωμένος; Να πάμε να ανάψουμε κάνα κεράκι…». Μ’ αυτά τα λόγια ο αδελφός του αγνοούμενου επιχειρηματία περιέγραψε την αγωνία που βιώνουν καθημερινά τα αδέλφια του,  από τότε που άνοιξε η γη και τον κατάπιε.

«Υποβάλλαμε μήνυση γιατί πρέπει να μάθουμε την αλήθεια. Το αμάξι του που πήγε; Το θάψανε κι αυτό μαζί του, μετά  το σπείρανε και το έκαναν πάλι χωράφι; Η αστυνομία τι κάνει; Θα περιμένω τη Νικολούλη να τον βρει μετά από δέκα χρόνια, όπως βρήκε το παιδί της μάνας στα αζήτητα; Τότε δεν θα ζω» είπε στο «Τούνελ» οργισμένος και συγκινημένος.

«Δεν μπορεί, εκεί στα σφαγεία, κάποιος θα είδε κάτι, κάποιος γνωρίζει… Γι αυτό απευθύνω έκκληση,  όπως ξέρει ας μιλήσει , να μάθουμε τι έγινε ο άνθρωπος μας… Τι ήταν,  σκυλί και το πετάξαμε; Άνθρωπος ήταν,  για όνομα του Θεού,  που πάμε;» τόνισε με έμφαση.

Ανέφερε πως ο αδελφός του πριν χαθεί, είχε κάνει επενδύσεις με σκοπό να εκσυγχρονίσει την κτηνοτροφική μονάδα του,  που αξίζει μια περιουσία.  Για τον Νίκο Γραικό η εξαφάνιση του Δημήτρη, αποτελεί ένα μυστήριο. 

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου