Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ! ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Η συνέντευξη που ο Κ.Μητσοτάκης ζήτησε να προβληθεί μετά τον θάνατο του
Τι περιλαμβάνει το πρώτο απόσπασμα, που προβλήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης- Ο απαράβατος όρος της συνέντευξης ήταν να βγει στην δημοσιότητα μετά τον θάνατο του...

Το πρώτο απόσπασμα μίας εκτενούς συνέντευξης, που ο εκλιπών Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε παραχωρήσει με τον όρο να δημοσιευτεί μετά το θάνατο του, προβλήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.
Τα όσα ειπώθηκαν στη μεγάλη συνέντευξη δεν είχαν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας μέχρι και σήμερα, καθώς Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε θέσει σαν αυστηρό και απαράβατο όρο να μην προβληθεί ούτε ένα λεπτό αυτής της συνέντευξης πάρα μόνο μετά τον θάνατο του.

Τα γεγονότα του 1960, η Χούντα «ημουν εγω αυτός που με βεβαιότητα περίμενε την δικτατορία», οι κόντρες με τους πολιτικούς του αντιπάλους , ο Ανδρέας Παπανδρέου «»εγω με τον Αντρέα σε κρίσιμες στιγμές αποκτήσαμε επαφή» και οι κρίσιμες υποθέσεις που έπρεπε να διαχειριστεί όπως τα Σκόπια, είναι μεταξύ των θεμάτων για τα οποία μιλά ανοιχτά ο πρώην πρωθυπουργός.

Ολόκληρη η συνέντευξη είχε διάρκεια 30 ολόκληρες ώρες και διήρκησε 6 μήνες συνολικά και παραμένει άγνωστο πότε θα δει ολόκληρη, το φως της δημοσιότητας.



2 σχόλια:

  1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ !!!!! ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΤΙΣ ΑΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!! ΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΖΗΤΟΥΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ !!!!! ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΟ 1982 ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!!! ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ???? ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΧΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΚΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΕΓΩ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πολύ σωστός σχολιαστή 3:36π.μ.
      Αλήθειες που πονάνε αλλά, έτσι είναι.
      Ειδικά την περίοδο Καραμανλή, που την πολέμησαν με λύσσα οι ντόπιοι;(Τζέφρυ Τσάντ) και ξένοι κύκλοι ανωμαλίας!
      Δεν ξεχνάμε ό,τι οι συγκεκριμένοι "κύκλοι", που παράγουν αστάθεια και ανωμαλία στις "μη αρεστές κυβερνήσεις", έκαψαν την μισή Ελλάδα(δασικές πυρκαγιές 2007)για να ρίξουν τον Καραμανλή από την πρωθυπουργία και όταν αυτό δεν το κατάφεραν, αφού κέρδισε και τις πρόωρες εκλογές του 2007, τότε με την "δοθείσα αφορμή" της...δολοφονίας(;)Γρηγορόπουλου, έκαιγαν την Αθήνα και όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος επί έναν μήνα...με αιχμή τους μπαχαλάκηδες της "νεολέρας" ΣφΥΡΙΖΑ και αλβανούς αλλοδαπούς!!!
      Οι έχοντες μνήμη αυτά δεν τα ξεχνάμε, οι άλλοι, οι..."λωτοφάγοι", ας ψηφίζουν Τσίπρα και νεομαρξιστές, μιας και η "μνήμη τους" περιορίζεται σε επίπεδο...Χρυσόψαρου!!!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή