Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ! ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ: "ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ"! ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ! ΝΕΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ...

Πρόκειται για τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τον Κώστα Ζαχαριάδη, ο οποίος έδωσε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα FM”.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ και διαβάζουμε στην imerisia.gr, ο Κώστας Ζαχαριάδης στην προσπάθεια του, να απεμπολήσει την πατρότητα του...

προγράμματος, τόνισε ότι η χώρα βρίσκεται σε κηδεμονία, πως η κυβέρνηση συγκυβερνά με την τρόικα, αλλά πως “μας πιάνουν το χέρι και μας γράφουν το νομοσχέδιο”. “Εμείς το ομολογούμε. Λέμε ότι η χώρα βρίσκεται σε κηδεμονία, επιτροπεία. Ουσιαστικά στα δημοσιονομικά συγκυβερνάμε με τους θεσμούς, με την τρόικα. Πολλές φορές μας πιάνουν το χέρι και μας γράφουν το νομοσχέδιο. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις έλεγαν ότι αυτά τα προγράμματα είναι ευλογία” τόνισε σοκάροντας πολλούς ο Κώστας Ζαχαριάδης.
Μπράβο ρε γερμανοτσολιά! Ομολογείτε ότι είστε προδότες, ενώ οι προηγούμενοι δεν το έκαναν; Πώς συγκυβερνάτε ρε πολιτικά ανύπαρκτε; Αφού σας πιάνουν το χέρι και σας γράφουν το νομοσχέδιο, εσείς τις εντολές τους εκτελείτε! Πολιτικά ξεφτίλα, πήρες τι θεσούλα και λες ότι ομολογείς την αλήθεια! Και θες εύσημα γι' αυτό; ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΞΕΦΤΙΛΑΣ-ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΣΙΠΑ!

3 σχόλια:

  1. Κουμουνισταράς του ΚΕΡΑΤΑ ο συριζαίος ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ . Ανθέλληνας με μίσος για τον Ελληνισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς κατάντησαν την Ελλάδα έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τέτοια φάτσα τι να περιμένεις.
    Αυνάν με τα όλα του...και οι επιδόσεις του στο "άθλημα" του αυνανισμού ιδιαίτερα ικανοποιητικές!!
    Με τέτοιους μ@λ@κ3ς μόνο χειρότερα γεγονότα θα επακολουθήσουν.
    Να ξυπνήσουμε όμως κάποια στιγμή και να στείλουμε στον αγύριστο όλα "αυτά" τα νεομαρξιστικά "μουτσουτσούνια...!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή