Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΥΠΗΡΕΤΕΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Η ΒΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΕΝΝΑ Ή ΟΧΙ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; ΕΙΣΘΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Η Τατιάνα, ο Νίκος ο ένας ή Νίκος ο άλλος, όλοι αυτοί οι προβεβλημένοι δημοσιογράφοι, αντί να αναλάβουν επί 7 χρόνια να καταδικάζουν την τρομοκρατία που εκπορεύεται από τους δανειστές και τους ντόπιους υπηρέτες τους, δηλαδή τις κυβερνήσεις των τελευταίων 7  ετών. Η μεγάλη τρομοκρατία προέρχεται από αυτούς οι οποίοι εξαθλιώνουν τον ...


ελληνικό λαό με βίαιο τρόπο. Η τρομοκρατία προέρχεται από αυτούς που καταπατούν το Σύνταγμα, τους νόμους του κράτους και κόβουν παράνομα μισθούς και συντάξεις. Τρομοκρατία κατά του λαού είναι αυτοί που ενώ είναι θεματοφύλακες του Συντάγματος και της Δημοκρατίας κάνουν κουρελόχαρτο και τα δύο αδιαφορώντας για τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και ψηφίζοντας αντισυνταγματικούς-παράνομους νόμους. Η ίδια αυτή τρομοκρατία είναι που γεννά την αντίστοιχη βία που προέρχεται από τον λαό. Αυτή η τρομοκρατία των δανειστών και των δυναστικών κυβερνήσεων είναι ο ηθικός αυτουργός της τρομοκρατίας που εστράφη κατά τλυ Παπαδήμου. 
Αντί όλα αυτά να τα λένε οι προβεβλημένοι δημοσιογράφοι, όρμηξαν να καταδικάσουν τον Φιλιππάκη! Έκρυψαν το κεφάλι τους σαν τη στρουθοκάμηλο στην άμμο κάνοντας πως δεν βλέπουν την πραματική τρομοκρατία και βία των δανειστών και των τοποτηρητών τους. Με τη στάση τους δίνουν άλλοθι στις εγκληματικές πολιτικά κυβερνήσις των μνημονίθων να συνεχίσουν να εξαθλκιώνουν τον λαό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου