Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα της Αγίας Παρασκευής τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017. Αργία η εορτή του Αγίου Πνεύματος 2017, σύμφωνα με το Άρθρο 18 του ΦΕΚ 268 Α/22.10.1954.
Σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως ημέρα αργίας των επαγγελματιών μελών του Σωματείου και, όπως κάθε χρόνο, τα....


καταστήματα στην Αγία Παρασκευή αλλά και σε πολλές περιοχές της χώρας παραμένουν κλειστά.
Η Ενεβαπ - Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής, προσπαθώντας και επιδιώκοντας τη διατήρηση της νομιμότητας στην αγορά της Αγίας Παρασκευής, έκανε όλες τις νόμιμες ενέργειες που επιβεβαιώνουν ότι η Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017, ημέρα του Αγίου Πνεύματος, είναι υποχρεωτική αργία για όλα τα εμπορικά καταστήματα του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
Κατόπιν τούτου, είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των αρμοδίων ελεγκτικών υπηρεσιών να τηρήσουν την έννομη τάξη. Τονίζεται ότι οι παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμο και αυτόφωρο.
http://enevap.org.gr/argia-i-eorti-tou-agiou-pneumatos-2017/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου