Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ; ΑΝΟΙΞΕ ΣΧΟΛΗ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ! ΑΦΟΥ Η ΚΡΙΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ ΝΑ ΤΟΥΣ...ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ...ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ!!!

Η κυρία που βλέπετε είναι η Ειρήνη Χειρδάρη, η πρώτη Ελληνίδα που...

ειδικεύεται στην τέχνη του έpωτα, η οποία δημιούργησε την πρώτη σχολή σεξ!
Ο καθένας με την...τέχνη του! Αφού οι Έλληνες τσακίστηκαν από την κρίση, αφού ξέμειναν από δουλειά, διαλύθηκαν οι οικογένειές τους, έχασαν και την επαφή τους με τον Θεό και την εσωτερική-ψυχική τους αρμονία, αφού έχασαν ήθη, αξίες, ιδανικά, έρχεται η Ειρήνη να τους σώσει από τα... κενά του σεξ! Δημιουργεί  όμως  σχολή σεξ όχι μόνο για singles, straight, αλλά και για γκει!!! Θου Κύριε!
Νομίζετε ότι παλαβώσαμε; Να ήταν μόνον αυτά που μας έχουν παλαβώσει...
Το ρεπορτάζ για το...πιπεράτο θέμα είναι από την «Espresso» η οποία συνάντησε την Ειρήνη Χειρδάρη στο Ερoτικ Αrt Festival, που ξεκίνησε την Παρασκευή στο Γκάζι, όπου ανέλυσε το πρόγραμμα εκπαίδευσης, που περιλαμβάνει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το σεξ και ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε. 
Η Ειρήνη Χειρδάρη θα είναι επικεφαλής της σχολής μαζί με την ομάδα καθηγητών της. «Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έχουμε μια ακαδημία για το σεξ. Το πρώτο σεμινάριο αφορά το τάο σεξ για άντρες. Αφορά το πώς να χειρίζεσαι τη σεξοuαλική ενέργεια. Είναι τελείως ανώτερη γνώση για το σεξ», λέει η Ειρήνη Χειρδάρη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα στρiπτίζ από επαγγελματίες, ηδoνιστικά κόλπα του αισθησιακοu σεξ και την πρακτική του ταϊλανδέζικου μασάζ.

Η Ειρήνη Χειρδάρη Επίσης περιλαμβάνεται ταντρικό μασάζ, τεχνικές γυναικείοu αuνανισμοu, ολοκληρωτική εκπαίδευση στο ταντρικό σεξ και τις καλύτερες τεχνικές αuνανισμοu για το ανδρικό μόpιο. Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν ο σeξoλόγος Θεόφιλος Καλιτσάρης, αλλά και ο ψυχολόγος Τόλης Αλεξάνδρου. «Στην αρχή της καριέρας μου ήταν δύσκολο. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι είμαι εξώλης και προώλης. Αν ήμουν άντρας θα ήταν πολύ καλύτερα. Δέχθηκα τρομερό πόλεμο, σαφώς και από δημοσιογράφους. Με κοίταζαν υποτιμητικά. Τώρα γύρισαν όλοι και μου ζητούν συνεργασία. Θέλουν να τους κάνω συνεργασίες». 

«Στον δημόσιο λόγο μας είμαστε πουριτανοί. Στον απλό κόσμο έχω τον τέταρτο μπαμπά που πληρώνει συνεδρίες για την ανήλικη κόρη του, γιατί έχει μπλέξει στο cyber sεx. Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν μοντέρνοι μπαμπάδες. Έχω ένα νέο και μοντέρνο ζευγάρι, που επίσης νοιάζεται πάρα πολύ για το σεξ και την ποιότητα» αποκαλύπτει. 

2 σχόλια:

  1. Και μετά από το κατατοπιστικό άρθρο που μας "ανέβασε" την ψυχολογία, μου έρχεται στο μυαλό η ρήση...``εδώ ο κόσμος καίγεται και το ..ουνί χτενίζεται΄΄!
    Μάλιστα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτη επρεπε να την λενε ψωλαρη .ρουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή