Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΟΣΩΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!

Δίωξη ασκεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Φιλιππάκη για την ανάρτηση του κατά του Γιώργου Στουρνάρα, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για άλλους χρήστες των social media με αντίστοιχες αναρτήσεις.
Η ανάρτηση του δημοσιογράφου μόλις τον συνέλαβαν

Συγκεκριμένα, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας παρέδωσε στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα τα ονόματα και τα στοιχεία των χρηστών των social media που καταφέρθηκαν εναντίον του με άθλιες και απαράδεκτες αναρτήσεις, μετά την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.

Εν συνεχεία ο κ.Τόσκας παρέδωσε τα στοιχεία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού...

Εγκλήματος για να προχωρήσουν μετά από έρευνα οι διώξεις στα φυσικά πρόσωπα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη χθες στις 3:18 μ.μ. 

«Από τις 6 χτές το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας . Την απάντηση την έδωσε ποιός νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο ? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν . Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση . Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν . Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού . Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη . Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

Όπως γράψαμε στο ακριβώς προηγούμενο άρθρο, το γεγονός πως η κοινή γνώμη δεν συμπάθησε τον Λουκά Παπαδήμο μετά την επίθεση που δέχθηκε, αλλά θυμήθηκε τα μνημονιακά εγκλήματα του, εξόργισε την άρχουσα τάξη στην χώρα!

Δεν κυνηγάνε μόνο τον δημοσιογράφο Φιλιππάκη που προφανώς αγανακτισμένος από την μνημονικοί πραγματικότητα στην χώρα είπε ότι στην θέση του τραυματισμένου Παπαδήμου θα μπορούσε να δει και τον τωρινό διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα. 

Κυνηγάνε σε πρώτη φάση όποιον καταφέρθηκε εναντίον του Στουρνάρα, που το από το απόγευμα της επίθεσης στον Παπαδημού τραύλιζε από τον πανικό του γιατί αισθάνθηκε στόχος προφανώς. Θα κυνηγήσουν απλούς χρήστες σε facebook, twitter.

Και δεν τον κάνει ο Στουρνάρας και ο Άρειος Πάγος, συμπράττει η κυβέρνηση Τσίπρα που παρέδωσε μέσω Τόσκα στοιχεία χρηστών από το διαδίκτυο στις διωκτικές αρχές!

ΤΣΙΠΡΑΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΖΗΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!


πληροφορίες από anemosantistasis.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο Φιλιππάκη που μίλησε χωρίς ψευτοδημοκρατικές κορώνες για Παπαδήμο και Στουρνάρα που δεν άφησαν τίποτα όρθιο στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή