Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΜΕΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Επειδή απουσιάζαμε το τριήμερο στην επαρχία λόγω Πρωτοχρονιάς (Καλή Χρονιά σε όλους), δανειζόμαστε την είδηση από το myxolargos.gr
Ο Ηλιας Αποστολόπουλος εκλέχτηκε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του νέου δήμου Παπάγου – Χολαργού στις πρώτες δημαιρεσίες του Δήμου που έγιναν στις 2 Ιανουαρίου. Ο κ. Αποστολόπουλος έλαβε 29 από τις 33 ψήφους του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο που τον πρότεινε και τους δημοτικούς συμβούλους που τον εξέλεξαν ο νέος πρόεδρος υποσχέθηκε πολύ περισσότερη δημοκρατία και ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο.

Τους νέους αντιδημάρχους Παπάγου και Χολαργού ανακοίνωσε στο δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμαρχος Βασίλης Ξύδης για την περίοδο 2011 – 2013.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση και με τις πληροφορίες μας ο κ. Δημήτρης Τούτουζας αναλαμβάνει τον τομέα των έργων και είναι ο αντικαταστάτης του Δημάρχου όταν απουσιάζει από το Δήμο. Ο κ. Δασκαλόπουλος αναλαμβάνει τον τομέα της διοίκησης και την δημοτική κοινότητα του Χολαργού. Ο κ. Κουτάκης αναλαμβάνει την δημοτική κοινότητα Παπάγου. Ο κ. Τσοχαλής αναλαμβάνει τα οικονομικά του Δήμου και η κα Κούτρα την παιδεία τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου