Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ"

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ...ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ! 
ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Με ...επιθετική επιστολή, ο Άγγελος Αναγνωστόπουλος, υποψήφιος δημ. Σύμβουλος και μέλος των "Ενεργών δημοτών-Παπάγου-Χολαργού", αμφισβητεί ευθέως την απόφαση για Συνέδριο και για εκλογή νέας ηγεσίας στην δημοτική παράταξη. Παίρνει ευθεία θέση υπέρ του Νικολάου και ισχυρίζεται με βεβαιότητα ότι ο "αρχηγός και πολιτικός τους πατέρας Νικολάου" "σύρεται στο συνέδριο εξευτελισμού και αποκαθηλώσεώς του, επειδή πιέστηκε σε ένα προσυμβούλιο". 
Προφανώς για να προβεί σε τέτοια  δήλωση ο Άγγελος Αναγνωστόπουλος, σημαίνει ότι έχει την διαβεβαίωση του ίδιου του Νικολάου, ότι σύρθηκε στο Συνέδριο! 
Πώς και με ποιο τρόπο σύρθηκε όμως; Πώς πιέστηκε; Έβαλαν "μαχαίρι στο λαιμό του Νικολάου";
Επίσης εντύπωση προκαλεί ότι ο Άγγελος Αναγνωστόπουλος αν και υπογράφει μόνος την επιστολή, αναφέρεται σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, γεγονός που σημαίνει ότι εκπροσωπεί και άλλα άτομα μέσα στην παράταξη. Ενδεικτικό ότι αρχίζουν να εμφανίζονται σημάδια διάσπασης στην δημοτική παράταξη.
Η επιστολή Αναγνωστόπουλου έχει ως εξής:

"Κύριε Διευθυντά,
 Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε μέσω του ηλεκτρονικού ιστοτόπου σας την απόφαση (;) των δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας, περί της διεξαγωγής εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου μετά ενδοπαραταξιακών εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας.
 Είναι αστείο να συζητηθούν τα αποτελέσματα των εκλογών, όταν μόνη της η παραπάνω απόφαση (;) υπενθυμίζει αυτομάτως σε όλους μας τα αίτια της ήττας. Η αρχομανία, οι αποφάσεις εν κρυπτώ και η επιλογή των λάθος προσώπων διαπιστώνουμε ότι συνεχίζεται αδιαλείπτως.

Οι εκλεγμένοι καλά θα κάνουν να ασχοληθούν, για αρχή, με την κατασυκοφάντηση, τον ηθικό και ψυχολογικό βιασμό, αλλά και την κακομεταχείριση που υφίστανται οι άνθρωποι και τα στελέχη της παράταξής μας από τις παρανομίες του καθεστώτος Ξύδη και έπειτα να κοιτάξουν το μέλλον. Καλά θα κάνουν, πρώτα να ξεκαθαρίσουν αν στηρίζουν την παράταξη ή τους προδότες της, αν το μόνο που τους απασχολεί είναι η αρχηγία, αν συνεχίζουν να ανήκουν, τελοσπάντων, στους Ενεργούς Δημότες και όλα τα άλλα έπονται.

Αλήθεια, αυτό είναι το μέλλον που οραματιζόμαστε για τους Ενεργούς Δημότες; Τέσσερεις άνθρωποι μέσου όρου ηλικίας 65 ετών που σήμερα από ό,τι φαίνεται εκπροσωπούν μόνο τους εαυτούς τους ή επίδοξους δημάρχους άλλων παρατάξεων, να αποφασίζουν από μόνοι τους το χρόνο και την ατζέντα ενός συνεδρίου, χωρίς να ερωτηθεί ούτε ένας από τα υπόλοιπα στελέχη;

Οι Ενεργοί Δημότες ήταν, είναι και θα παραμείνουν η ιστορικότερη και μεγαλύτερη παράταξη της ευρύτερης περιοχής μας και ως έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από όλους, εχθρούς και φίλους. Δεν τυγχάνουν ετερόκλητο πολιτικά συνονθύλευμα ανθρώπων που συγκεντρώνονται ένα μήνα πριν τις εκάστοτε εκλογές με μόνο στόχο την κατάληψη εξουσίας και την κάλυψη προσωπικών ελλειμμάτων.

Επιπρόσθετα, από ό,τι γνωρίζουμε, οι Ενεργοί Δημότες έχουν αρχηγό. Ο Δημήτρης Νικολάου δημιούργησε και γιγάντωσε την παράταξη, κέρδισε δύο εκλογικές διαδικασίες, μεταμόρφωσε το Χολαργό σε σύγχρονη πόλη και παραμένει ο αδιαφιλονίκητος αρχηγός, μέχρι της προσωπικής του αποφάσεως να αποσυρθεί ή να παραχωρήσει την ηγεσία.
 Στηρίζουμε απόλυτα το έργο και το όραμα του Δημήτρη Νικολάου. Διότι ήταν και δικό μας όραμα, διότι πιστέψαμε στο έργο αυτό και το υλοποιήσαμε. Γνωρίζουμε και έχουμε διδαχθεί από τα λάθη του ιδίου και της παράταξης που αφορούν στην εσωστρέφεια, σε ανάρμοστες συμπεριφορές, σε ανίερες συμμαχίες, σε ανεδαφικές υποσχέσεις και κυρίως σε λανθασμένες επιλογές προσώπων.

Συνεπώς, δεν είναι δυνατόν ο ιδρυτής, αρχηγός και πολιτικός μας πατέρας να σύρεται σε ένα συνέδριο εξευτελισμού και αποκαθηλώσεώς του, επειδή πιέστηκε σε ένα προσυμβούλιο, όπου δεν ήταν παρών καν το σύνολο των εκλεγμένων.
 Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφερθούμε κατά τέτοιον τρόπο επειδή ο Παπάγος ψήφισε τοπικιστικά, διότι μονίμως φοβάται έναν αδιόρατο εχθρό. Δεν φέρεσαι έτσι σε κάποιον που έλαβε 55% στο Χολαργό και μόνη η αποχή του στέρησε τη νίκη εξ αυτού του ποσοστού. Δεν φέρεσαι έτσι όταν, παρά τη λυσσαλέα και εξονυχιστική έρευνα του Ξύδη, καμία συκοφαντία περί δήθεν χρεών και κακοδιαχείρισης δεν έχει αποδειχθεί.

Δεν είναι δυνατόν εκλογικά συνεργαζόμενες παρατάξεις του 2010 να αποφασίζουν για τον μέλλον των Ενεργών Δημοτών. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι, διαπλεκόμενοι με τα τοπικά ΜΜΕ, να αυτοανακηρύσσονται με το «έτσι θέλω» διάδοχοι του Δημήτρη Νικολάου ή σωτήρες μας, προσπαθώντας να αποκλείσουν όλους τους άλλους, μέσω τουλάχιστον αστείων επικοινωνιακών παιχνιδιών.

Από προδότες και νταβατζήδες, οι Ενεργοί Δημότες γνωρίζουν πολύ καλά, τους έχουν χρυσοπληρώσει και δεν πρόκειται να ανεχθούν καινούργιους.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, αρνούμαστε να συμμεθέξουμε σε ένα τέτοιο συνέδριο τόσο διότι είναι παντελώς άκαιρο, όσο και διότι το αποτέλεσμά του θα είναι η εκτόξευση της εσωστρέφειας, της διαπλοκής, των πελατειακών σχέσεων και της πολυδιάσπασης.

Θέτουμε δε τα κάτωθι ερωτήματα:
  1. Για ποιο λόγο δεν ανέλαβε πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου κάποιος εκ των ιδρυτικών στελεχών των Ενεργών Δημοτών;
  2. Τι εννοούν όταν λένε ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι αποφάσισαν ομόφωνα, όταν από τους 5 απουσίαζε μία, ενώ δύο δεν συμφωνούσαν και δεν συμφωνούν ακόμη;
  3. Με ποια λογική και εξυπηρετώντας ποια συμφέροντα αποφασίζουν κάποιοι να δώσουν δικαίωμα ψήφου μόνο στους υποψηφίους του τελευταίου ψηφοδελτίου και όχι σε εκείνους όλων των ψηφοδελτίων από καταβολής της παράταξης;
  4. Με ποια λογική ορίζεται ο ερχόμενος Νοέμβριος ως καταλληλότερος χρόνος για το συνέδριο;
  5. Πώς μοιράζεται δελτίο τύπου για κάτι το οποίο αμφισβητούμε ότι τυγχάνει της αποδοχής του Δημήτρη Νικολάου;
  6. Είναι δυνατόν να πληροφορούμαστε κάτι τόσο σημαντικό σχετικά με το «σπίτι μας» μέσω των blogs;
  7. Είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλα τα στελέχη έφριξαν, μόλις πληροφορήθηκαν τα γεγονότα;

Κύριε Διευθυντά,
 Αν οι εκλεγμένοι επιθυμούν συνεδριακές διαδικασίες, μπορούν να κάνουν ένα συνέδριο εκλεγμένων, μεταξύ τους και να αφήσουν ήσυχη την παράταξη.
 Αν διψούν για δράση, ας φροντίσουν να κάνουν σοβαρή αντιπολίτευση και να μην χαϊδεύουν μία τον Ξύδη και μία τους προδότες των Ενεργών Δημοτών, είτε για να χαίρουν της εκτίμησης του Παπάγου, είτε για να το «έχουν δίπορτο».
 Αν δεν τους εκφράζει ο Δημήτρης Νικολάου, ας ορίσουν μεταξύ τους ένα νέο εκπρόσωπό τους και ας μη μας εμπλέκουν όλους στα αστεία παιχνιδάκια εξουσίας τους. Έτσι, διότι κοντεύουμε να ξεχάσουμε ποια είναι τελικά η διαφορά μας από όσους ξεπουλήθηκαν στις πρόσφατες εκλογές για χρήματα και θέσεις εξουσίας.
 Τέλος, όποιος δεν κρατιέται άλλο και θέλει αρχηγίες εδώ και τώρα, είναι ελεύθερος να δημιουργήσει δική του παράταξη, να κριθεί και να μετρήσει τις δυνάμεις του. Έχουμε κουραστεί αφάνταστα από τους δήθεν υπερφιλόδοξους που φοβούνται να κατέβουν αντρίκια και ενδεχομένως να χάσουν με το κεφάλι ψηλά για τα δικά τους ιδανικά, αλλά κρύβονται τόσον καιρό πίσω από τα παντελόνια Ξύδη και Νικολάου, μπας και αρπάξουν κανένα κομματάκι από την πίτα της εξουσίας.

Μετά τιμής,
Άγγελος Γ. Αναγνωστόπουλος
τ. Αντιδήμαρχος Χολαργού"

57 σχόλια:

  1. τι λέει το παιδί ? μια μετάφραση στα ελληνικά θα κάνει κάποιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το "παιδί" 35 χρονών λέει να πας να μάθεις γράμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδί 35 χρονών μάθε παιδί μου γράμματα.....διάβασες αυτό που έγραψες αναιρείς στην επόμενη παράγραφο όσα λες στην προηγούμενη παιδί 35 χρονών....για να γράψεις κάτι δεν πρέπει να ξέρεις γράμματα άλλα να μπορείς να τα βάλεις και στην σειρά!!!

    πάντως για 35 χρονών έχεις πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο ώστε να κάθεσαι να κάνεις 170 like εδώ και άλλα τόσα σε άλλα site

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαφωνώ σε όλα όσα έχουν σχέση με τον Νικολάου.

    1. Οι Ενεργοί Δημότες δεν είναι κτήμα του Νικολάου. Ολο το στελεχειακό τους δυναμικό προήλθε από τον ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο του Χολαργού. Ο Νικολάου δεν ήλθε σαν αντάρτης του πατέρα του Αποστολόπουλου και δεν δημιούργησε τους Ενεργούς Δημότες από το μηδέν. Παρέλαβε ως προίκα όλη την παράταξη, τα στελέχη και τον μηχανισμό και απλά άλλαξε το όνομα.

    2. Αγγελε είσαι ο μόνος που τον θεωρεί αδιαφιλονίκητο αρχηγό. Κανείς πλέον δεν τον θέλει και όλοι τον αμφισβητούν.

    3. Είναι ο βασικός υπεύθυνος της εκλογικής ήττας των Ενεργών Δημοτών.

    4. Κάποιος που χάνει με 20 μονάδες διαφορά απλά παραιτείται. Πέρασαν 10 μήνες από τις εκλογές και δεν έκανε καμία αυτοκριτική.

    5. Το κακό είναι ότι δεν έχει διορθώσει τίποτε από τα στοιχεία της προσωπικότητας του που τον οδήγησαν στην ήττα. Ερχεται στα Δημοτικά Συμβούλια για μία ώρα, βωμολοχεί, φωνασκεί, προσβάλει. Διαλύει τις συνεδριάσεις, πολλές φορές πιωμένος. Προσφέρει με την συμπεριφορά του άλλες φορές γέλιο και άλλες φορές θλίψη για την κατάντια του. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Χάνει το δίκιο του, γιατί τις περισσότερες φορές έχει δίκιο, με την συμπεριφορά του.

    6. Το καλύτερο που πραγματικά θα έπρεπε να κάνει είναι να αποσυρθεί. Αυτή είναι η καλύτερη λύση για τον ίδιο, τους Ενεργούς Δημότες και τον Δήμο. Η παραμονή του απλά γιγαντώνει τον Ξύδη και τους διαδόχους του.

    7. Και ένα τελευταίο. Οι 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν παράδοση, προσφορά και μεγάλη εκλογική αποδοχή. Δεν μπορείς να παραβλέπεις ότι ο τελευταίος από αυτούς πήρε υπερδιπλάσιους ψήφους από εσένα. Χωρίς να μειώνω την δική σου προσφορά, λίγος σεβασμός σε αυτούς τους ανθρώπους δεν θα έβλαπτε. Δεν μπορεί η ηλικία να είναι το μόνο προσόν κάποιου. Εσύ ως νέος, που βρέθηκες για τρεις τετραετίες στο ΔΣ γιατι τελικά έχεις τόσο μικρή, σε σχέση με άλλους, επιρροή στο εκλογικό σώμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσε ρε Γιάννη. Πες ένα ευχαριστώ που σώθηκες από την κίνηση Αναγνωστόπουλου, την ώρα μου σε δούλευε το σύμπαν και μην ανοίγεις φάμπρικα με τον μόνο που δεν λέει ποτέ ψέμματα. Όσο για το πώς πήρατε τους σταυρούς, ρώτα αυτούς που σου έλεγαν ότι θα σε ψηφίσουν στο συνέδριο και μετά μίλαγαν με άλλους και σε αποκαλούσαν γλοιώδη, ψηφοθήρα και αρχομανή. Τέλος, πουθενά δεν γράφει ο Άγγελος ότι ο Νικολάου πρέπει να είναι υποψήφιος Δήμαρχος. Για τώρα μιλάει. Σκεφτείτε λίγο έξυπνα επιτέλους και συ και ο άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pantos, an o Anangnostopoulos exei 170 ypologistes i an exei valei 170 anthropous na patane like gia parti tou, prosopika an imoun Tigkas i Kexris tha ta eixa kanei pano mou... 170-2. Kalo skor...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν δεν υπηρχαν ανθρωποι σαν τον Αναγνωστοπουλο ολα τα λαμογια θα περνουσαν ζωη και κοτα αυτο ξερω εγω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναρωτιέμαι,
    αν οι 4 δημοτικοί σύμβουλοι με τη μεγάλη προσφορά και τους υπερδιπλάσιους ψήφους που κόπτονται για το καλό της παράταξης δεν είχαν εντοπίσει τα προβλήματα που τώρα επισημαίνουν πριν από τις εκλογές.

    Αναρωτιέμαι,
    αν όλη αυτή η εμπειρία δεν τους βοήθησε να αντιληφθούν ότι κάτι έπρεπε να γίνει επειγόντως πριν από τις εκλογές.

    Αναρωτιέμαι,
    αν οι έμπειροι και ισχυροί δημοτικοί σύμβουλοι είχαν επαναπαυθεί στο προφίλ του Νικολάου το οποίο και τους συντηρούσε και γι' αυτό δεν έβλεπαν την ήττα που ερχόταν. Αν κουνούσαν το κατεστημένο που τους ανέδειξε, θα έβλαπταν και τους εαυτούς τους.

    Αναρωτιέμαι,
    γιατί οι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράδοση και την προσφορά περίμεναν έναν ολόκληρο χρόνο μετά τις εκλογές να κάνουν "αυτοκριτική στον Νικολάου", γιατί αυτοκριτική δεν κάνουν, ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα.

    Αναρωτιέμαι,
    αν οι 4 δημοτικοί σύμβουλοι με τη μεγάλη εκλογική αποδοχή αφήνουν το Δήμο να αλώνεται από την παράταξη του Ξύδη και τους τέως του Νικολάου που κυκλοφορούν -ως πότε άραγε;- ως μεγαλομέτοχοι δήθεν Παπαγιώτες ξεχνώντας την παράταξη, τη γειτονιά και τους ανθρώπους που τους ανέδειξαν.

    Αναρωτιέμαι,
    αν οι 4 δημοτικοί σύμβουλοι που κατά κάποιους απαιτούν το σεβασμό μας δεν ξεκίνησαν τη μάχη εντυπώσεων και "αυτοκριτικής στο Νικολάου" τώρα που βλέπουν ότι το κατεστημένο το οποίο συντηρούσαν και στο οποίο μεγαλούργησαν (και που αυτό οδήγησε μαθηματικά στην ήττα) κλυδωνίζεται.

    Αναρωτιέμαι,
    αν οι 4 δημοτικοί σύμβουλοι με τη μεγάλη αποδοχή προτιμούν να διαλύσουν εμμέσως την παράταξη κάνοντας την αυτοκριτική στο Νικολάου, παρά να τη δουν να ορθώνει ανάστημα και πολιτικό λόγο εκτός κατεστημένου, άρα και χωρίς όλες εκείνες τις συνθήκες που τους βόλευαν.

    Αναρωτιέμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά, μην ξανοίγεστε, διότι έρχεται επιστολή Αυγουρόπουλου, υπέρ Αναγνωστόπουλου, που θα κλάψουν μανούλες και ορφανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα:

    1. Ο Νικολάου πήρε την παράταξη από τον πατέρα Αποστολόπουλο: α) διότι ο Τάσσος ήταν άρρωστος β)διότι τον είχε ξελασπώσει οικονομικά στο παρελθόν. Η προίκα που βρήκε ο Νικολάου ήταν: Αυγουρόπουλος, Λινάκης, Σκουτέρης, Παπαναστασίου, Γκοτσόπουλος... Δεν θυμάμαι να τους είχες ποτέ και σε ιδαίτερη εκτίμηση, ώστε να τους θεωρείς προίκα.

    2. Να ρωτήσεις έναν-έναν για το ποιον θέλουν αρχηγό, αλλά όχι από το τηλέφωνο. Μπροστά στο Νικολάου να το κάνεις για να καταλάβεις. Μην μπλέκεις τον αρχηγό με το ποιος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.

    3.Βασικός υπέυθυνος είναι ο Πολύδωρας. Έπειτα, ο Τίγκας που δεν κατέβηκε μόνος του. Μετά οι προδότες και τέλος, εσείς τα μεγοστελέχη, εξαιτίας των οποίων ουδείς σοβαρός δεν είχε καμία όρεξη να ασχοληθεί με τις εκλογές για να ξανατρώτε εσείς 4 χρόνια με χρυσά κουτάλια. Αν θεωρείς το ό,τι σας είχε στον αφρό, ως λάθος του Νικολάου, δεκτόν. Α και η μηδενική προεκλογική εκστρατεία επειδή κάποιοι τον είχαν πείσει ότι θα καθαρίσουν για πάρτη του, κυρίως στον Παπάγο.

    4. Οι Ενεργοί Δημότες ήρθαν πρώτοι στον πρώτο γύρο και πήραν 55% στο Χολαργό στο δεύτερο. Αν οι Παπαγιώτες έχουν κάλο στον εγκέφαλο και δίνουν 81% στον πεθαμένο και η διαφορά πήγε στο +20% και αν είχαμε αποχή 50% σε δεξιούς στο Χολαργό, δεν καταλαβαίνω που ευθύνεται ο Νικολάου.

    5. Δεκτό, αλλά όχι τώρα.

    6. Δεκτό, αλλά όχι τώρα.

    7. Ο μόνος που έχει παράδοση, προσφορά, γνώση και εμπειρία είναι ο Αυγουρόπουλος. Ο Κεχρής έχει προσφορά, αλλά παράδοση, διοικητική γνώση και πολιτική εμπειρία μηδέν. Αδύναμος να χειριστεί κρίσεις και μηδενική αποδοχή μεταξύ των στελεχών. Δήμος δεν είναι το ΚΑΠΗ και οι Παιδικοί Σταθμοί. Αυτά είναι παιχνιδάκια για να περνάει η ώρα. Αθανασάκου, τα ίδια και χειρότερα. Ο Τίγκας δεν υπάρχει ως στέλεχος για κανέναν και για τίποτα. Οι φυτεμένες θέσεις μέσω Σπηλιοτόπουλου επί Καραμανλή δεν λένε σε κανέναν τίποτα. Με αυτήν τη λογική ο Ανυφαντής θα έπρεπε να είναι ο Θεός μας. Είναι σίγουρος ο Τίγκας που πρωτοασχολήθηκε με την πολιτική στα 80 του, είναι 4 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και έχει κάνει μόνο ένα φεγγάρι στη μη διοικητική θέση βιτρίνας του Προέδρου ΔΣ Παπάγου ότι μπορεί να διοικήσει Χολαργό; Εδώ κοτζάμ Ξύδης και δεν παλεύει ώρα.

    Τέλος, όταν λέμε επιρροή στο εκλογικό σώμα εννοούμε τις ψήφους; Αν ναι, υπάρχει κάτι που λέγεται τρέχω για την παράταξη και όχι για τον εαυτό μου. Επίσης, υπάρχει αυτό που λέγεται ανίερες προεκλογικές συνεργασίες. Επίσης, λέγεται είμαι μια ζωή στον αφρό και στις καλύτερες θέσεις και μαζεύω ψήφους με το τσουβάλι. Επίσης, υπάρχει αυτό που λέγεται κοροϊδεύω το σύμπαν, μου δίνουν από παντού και εγώ από τον Παπάγο δίνω ΜΗΔΕΝ. Επίσης, λέγεται παρακαλάω βουλευτές ή γενικότερα παρακαλάω το σύμπαν. Κάποιοι δεν γουστάρουν να κάνουν τέτοια καραγκιοζιλίκια. Από την άλλη, αν όταν λέμε επιρροή δεν εννούμε τις ψήφους, θα δούμε αν και ποιος έχει επιρροή, διότι μετά από μόνο μία επιστολή το συνέδριο bye, bye.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Siggnwmi re file John... otan emfanistikes ouranokatevatos sto Xolargo to 2006, o Nikolaou den se evgale? i mipws kanw lathos? ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή η δυνατότητα που παρέχει το συγκεκριμένο blog για ανώνυμα σχόλια, δίνει το δικαίωμα να παριστάνει ο καθείς τον οιονδήποτε (Μάκη, δες το μήπως μπορείς να το αλλάξεις), είμαι υποχρεωμένος να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, διότι με παίρνει ο κόσμος και μου χρεώνει από το πρώτο, ως το τελευταίο σχόλιο, συν τα like.

    1. Ο οιοσδήποτε έχει δικαίωμα να διεκδικήσει οτιδήποτε θεωρεί ότι του αναλογεί σε αυτήν τη ζωή.

    2. Δεν έχουμε καμία συγκεκριμένη γνώση ότι οι κ.κ. Τίγκας και Κεχρής θα διεκδικούσαν την αρχηγία, αν τελικά γινόταν (ή αν γίνει, τίποτα δεν είναι σίγουρο) το συνέδριο.

    3. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ζήτησαν εντόνως από το Νικολάου, τη συγκεκριμένη διαδικασία. Δικαιωμά τους, όπως και δικό μου δικαίωμα να διαφωνώ με το χρόνο, τη χρησιμότητα και τον τρόπο διοργάνωσης του συνεδρίου.

    4. Ο Νικολάου έχει τεράστια ευθύνη για την ήττα. Διότι, όσο και αν ξύνονταν οι υπόλοιποι, αυτός όφειλε να κάνει αν μη τι άλλο τα ελάχιστα που απαιτεί μία σοβαρή προεκλογική εκστρατεία. Περί της συμπεριφοράς του που τον έκαψε, τα είπα και στην επιστολή. Αρνούμαι ότι η πολιτική των έργων των Ενεργών Δημοτών τους οδήγησε στην ήττα και αυτό φάνηκε στο ποσοστό του Χολαργού. Οι μ....ς μας φάγανε, οι συκοφαντίες του τοπικού τύπου και οι υποσχέσεις για ρουσφέτια και διορισμούς.

    5. Όπως γράφτηκε και πιο πάνω δεν λέω πουθενά ότι ο Νικολάου πρέπει να είναι υποψήφιος Δήμαρχος. Αυτήν τη στιγμή θεωρώ πως όχι. Είναι, όμως, αναφαίρετο δικαίωμά του να είναι, αν το επιθυμεί. Αν δεν μας αρέσει, θα κινηθούμε διαφορετικά και μεμονωμένα. Δεν θα χτυπήσουμε ποτέ το Νικολάου εντός των Ενεργών Δημοτών.

    6. Όποιος δεν θέλει να θεωρείται ότι πριονίζει την καρέκλα του Νικολάου, να μειώσει τα αντίστοιχα δημοσιεύματα και να μαζέψει τους συγγενείς μηδενικού και πρώτου βαθμού οριζοντίως και καθέτως για να μην τον εκθέτουν.

    7. Νικολάου και Ενεργοί Δημότες είναι ένα και το αυτό. Ο άνθρωπος έχει καταστρέψει οικονομικά την οικογένειά του για αυτήν την ιστορία. Έχει κατασυκοφαντηθεί, έχει προδοθεί, έχει κουραστεί, έχει κλάψει, έχει ματώσει. Με όλα τα λάθη και τις παραλήψεις του όλα αυτά τα χρόνια. Τσακώνομαι με το Νικολάου για τις επιλογές του από το 1998 και θα το κάνω μέχρι να πεθάνω. Αλλά ουδείς έχει το δικαίωμα να τον αποκαθηλώσει. Δεν θα γίνουμε γαϊδούρια για καμία εκλογική νίκη και καμία εξουσία. Δεν θα ξεχάσουμε πόσον κόσμο βοήθησε, πόσους έβγαλε από τη φυλακή, πόσων έσωσε τα σπίτια τους, πόσους πήρε από την αφάνεια και τους έκανε συμβούλους, προέδρους, αντιδημάρχους. Δεν θα ξεχάσουμε ότι ξαναέδωσε το δήμο στην παράταξή μας μετά από 50 χρόνια κεντροαριστερής διοίκησης. Γιατί αυτοί είμαστε. Ηλιθιωδώς τίμιοι και ηθικοί και ας μην μπορούν να το νοιώσουν κάποιοι.

    Αυτά για την ώρα και εύχομαι να μη με ξανασυνδέσει κανείς με κανένα ανώνυμο σχόλιο. Άλλωστε, έχω αποδείξει πολλάκις ότι δεν φοβούμαι να εκτεθώ με τα πλέον σκληρά λόγια επωνύμως και δημοσίως, διότι λέω πάντα μόνο αλήθειες.

    Άγγελος Γ. Αναγνωστόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για λόγους ανωτέρας βίας (νοσοκομείο) θα απαντήσω σε όλους τους φίλους (δεν είναι ειρωνεία η λέξη φίλοι) μετά τις 02.00 το βράδυ

    Γιάννης Κεχρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Άγγελος αξίζει συγχαρητηρίων γιατί όσο και να διαφωνήσει κανείς μαζί του, έχει το Πολιτικό θάρρος να εκφραστεί δημόσια σε δύσκολες στιγμές!

    Για εμάς το πρόλβλημα δεν είναι ο Γιαννάκης ο Κεχρής ή η Μαρία Μουντάκη ΑΛΛΑ ο κος Αυγουρόπουλος που εκθέτει τους ενεργούς δημότες με πολλά που του καταλογίζουν....

    Διάβασα σήμερα τις 30ΜΕΡΕΣ και έπαθα σοκ από πλήθος ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΩΝ Διοικητικών & Προσωπικών Πολιτικών ΑΤΟΠΗΜΑΤΩΝ του κου Αυγουρόπουλου!! Σας προκαλώ να το διαβάσετε και θα ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ !!

    Συμπέρασμα: Ας παραιτηθεί το Πολιτικό, πλέον, ΒΑΡΥΔΙ που λέγεται Αυγουρόπουλος και οι Ενεργοί Δημότες μπορούν με την ηρεμία τους να σχεδιάσουν το Πολιτικό τους μέλλον.

    Υ.Γ Η παραπάνω απόψεις είναι Πολιτικές σκέψεις & Κριτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσύ ο τελευταίος μάλλον κάποιος εγκάθετος του Ξύδη είσαι. Μήπως ο Δασκαλόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οχι, Αντιθέτως! Απλά όλος ο Χολαργός διαβάζει και ενημερώνετε ΕΙΔΙΚΑ τώρα που βγαίνουν πολά στοιχεία στην Δημοσιότητα και Μαθένουμε τι πραγματικά γινόταν!

    Άλλωστε, η κριτική των 30ημερών ήταν αμιγώς Πολιτκή, όπως επίσης και η κριτική που κατά καιρούς έχει ασκήσει η Φωνή του Δημότη.

    Δλδ, για ποιό λόγο ο κος Αυγπυρόπουλος να βρίσκεται στο απυρόβλητο;;; Αν είναι αλήθεια τα άρθρα των εφημερίδων τότε πρέπει να παραιτηθεί από ευθυξία και μόνο....

    Καλό θα ήταν να βλέπαμε τον κο. Αναγνωστόπουλο στο Δημοτικό Συμβούλιο και άλλους νέους και όχι τον κο. Αυγπυρόπουλο με όσα του καταλογίζουν....

    όλα αυτά δεν τα γνώριζε ο Χολαργός πρίν 2-3 χρόνια ΑΛΛΑ από τον Ιανουάριο του 2011 άνοιξαν στοιχεία και πληροφορίες. Δλδ, οι συνπολίτες μας δεν είχαν πληροφορηθεί για όλα αυτά....

    Υ.Γ Πολιτική Κριτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΘΜΑΤΑΚΙΑ" ΕΧΕΙ...
    ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟ. ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ"...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το παραπανω σχολιο ειναι σωστο. Τον τελευταιο καιρο ακουγετε οτι ο κος Αυγουροπουλος εχει "επαφες" (πολιτκες παντα) με καποιους απο τον συνδιασμο του Ξυδι, που προδωσαν τους ενεργους δημοτες...

    Δλδ, πολιτκα το παιζει σε διπλο ταμπλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικά ποιός συνέταξε το κείμενο για το συνέδριο και την εκλογή αχηγού;
    Ποιοι το ενέκριναν;
    Τι ειπώθηκε στο επίμαχο προσυμβούλιο των Δημοτικών συμβούλων και του Νικολάου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ke. Braxiolidi pws itan i Andros? Omorfa?
    An eixate kai kotero tha mas pigenate mia volta....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Νομιζω οτι την βολτα με το κοτερο την χαρηκε αλλος...ο πολιτικα εχων επαφες με τους προδωτες των ενεργων δημοτων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O Κεχρης γιατι λειπει απο ενα τοσο σοβαρο διαλογο; Μαλλον θα ξεριζωνει καμμια σκωληκοειδιτιδα ή θα "πολεμαει" να βγαλει κανενα καλογηρο....
    Παντως μας εχουν λειψει οι επιστολες τυπου Κικκερων, Ταρκοφσκι και weber.
    Και μετα θελετε και βολτιτσες με το κοτερο...(αγραμματοι)χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σας παρακαλω να μην πειραζεται τον Θειο Θαναση γιατι στεναχωριεται και δακρυζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φίλε ανώνυμε (6 Σεπτεμβρίου 2011 1:10μμ) το πέτυχες εν μέρει ως τις 20.30 ήμουν στο νοσοκομείο, μετά λίγο τρέξιμο, μετά ταβέρνα με κάτι φίλους και τώρα εδώ για να δώσω κάποιες απαντήσεις.

    Φίλε ανώνυμε (6 Σεπτεμβρίου 2011 12.58μμ) έκανες εύστοχες ερωτήσεις. Το κείμενο των Ενεργών Δημοτών το συνέταξαν Νικολάου – Τίγκας. Είχε την απόλυτη έγκριση και αποδοχή του Νικολάου. Το παρουσίασε ο Τίγκας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ενώπιον του Νικολάου σε εμένα και στον Αυγουρόπουλο. Ο Αυγουρόπουλος ήταν κάθετα αντίθετος για το θέμα της εκλογής αρχηγού, ζήτησε μάλιστα να μην συμμετάσχει στην πενταμελή οργανωτική επιτροπή. Εγώ είπα ότι καλό είναι να το συζητήσουμε το θέμα προτού το στείλουμε το κείμενο για δημοσίευση, χωρίς όμως να προλάβω να εκφράσω καμία ουσιαστική αντίρρηση. Τελικά το κείμενο στάλθηκε για δημοσίευση εκείνο το βράδυ.
    (συνεχίζεται)

    Γιάννης Κεχρής
    Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου - Χολαργού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. (Συνέχεια)
    Φίλε ανώνυμε (6 Σεπτεμβρίου 2011 5.26 π.μ), είσαι πολύ λάθος. Πράγματι ήλθα το 2006 ουρανοκατέβατος. Είμαι καινούργιος σχετικά Χολαργιώτης. Μάλιστα, τρείς μήνες πριν τις εκλογές του 2006 με γνώριζε και με υποστήριζε μόνο η μισή πολυκατοικία που μένω (με την άλλη μισή ήμουν τσακωμένος), η παρέα κάποιων φίλων μαραθωνοδρόμων που έτρεχα μαζί τους στο Νταμάρι και στο βουνό και κάποιοι συνάδελφοι ιατροί. Προς τιμή του ο Νικολάου αλλεπάλληλες φορές δημοσίως δήλωσε ότι δεν μου έδωσε ούτε μία ψήφο τότε. Παρόλα αυτά εκλέχθηκα 7ος τότε με 500 σχεδόν ψήφους. Ποιο ήταν το μυστικό εκείνης της έκπληξης; Απλά πράγματα: γύρισα τον Χολαργό πόρτα - πόρτα και ο κόσμος εκτίμησε ότι είχε μπροστά του ένα αυτοδημιούργητο, καταξιωμένο επαγγελματικά, επιστήμονα με σπουδές στα καλύτερα νοσοκομεία της Αμερικής συμπεριλαμβανόμενης και της Ιατρικής Σχολής του HARVARD, ένα άνθρωπο με μια όμορφη οικογένεια, με συγκεκριμένη εθελοντική προσφορά για πολλά χρόνια στα Δημοτικά Πολυιατρεία, με συγκεκριμένες ευαισθησίες και ενδιαφέροντα για το περιβάλλον (κατάργηση του ράλι Ακρόπολις στον Υμηττό) και τον αθλητισμό αφού ήμουν (και είμαι) ερασιτέχνης μαραθωνοδρόμος αθλητής.
    Άρα, Φίλε ανώνυμε (6 Σεπτεμβρίου 2011 5.26 π.μ) ο Νικολάου δεν μου έδωσε στις εκλογές του 2006 ούτε μία ψήφο και ρώτα τον ίδιο να στο επιβεβαιώσει. Απλά ο κόσμος είχε (και έχει) βαρεθεί να βλέπει τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα. Είχε (και έχει) βαρεθεί να βλέπει κάποιους ανεπάγγελτους, αποτυχημένους, αμόρφωτους, κρατικοδίαιτους και κομματικοδίαιτους να χρησιμοποιούν την τοπική αυτοδιοίκηση για συμπλήρωση του οικογενειακού τους εισοδήματος ή για κοινωνική καταξίωση. Είχε (και έχει) βαρεθεί να βλέπει κάποιους να ανέρχονται με μόνο προσόν το οικογενειακό τους όνομα η οικογενειακή τους περιουσία. Πίστεψέ με, φίλε μου, ότι η επαγγελματική και επιστημονική μου πορεία με καταξιώνει κοινωνικά και με στηρίζει οικονομικά πολύ περισσότερο από μια θέση αντιδημάρχου η το αξίωμα του Δημάρχου. Αυτό το καταλαβαίνει ο κόσμος και το ανταμείβει ανάλογα. Αυτά τα στοιχεία άλλωστε εκτιμώ στους φίλους μου Άγγελο Αναγνωστόπουλο και Γιώργο Ανυφαντή ότι, ότι έχουν καταφέρει ως τώρα το έχουν καταφέρει στην προσωπική τους ζωή και στην πολιτική από μόνοι τους χωρίς έξωθεν και άνωθεν βοήθειες.
    (συνεχίζεται)

    Γιάννης Κεχρής
    Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου - Χολαργού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. (συνέχεια)
    Φίλε ανώνυμε (5 Σεπτεμβρίου 2011 5:47 μ.μ) είσαι πολύ λάθος η κάποιοι καλοθελητές σε ενημέρωσαν λανθασμένα. Αφού στάλθηκε το κείμενο των Ενεργών Δημοτών από Τίγκα – Νικολάου, μίλησα στην συνέχεια με εφτά άτομα: Άγγελο Αναγνωστόπουλο, Γιώργο Ανυφαντή, Κώστα Τίγκα, Θανάση Αυγουρόπουλο και άλλους τρείς φίλους μου στελέχη των Ενεργών Δημοτών. Σε κανένα δεν μίλησα για δική μου υποψηφιότητα για αρχηγός. Δήλωσα όμως σε όλους ότι θα υποστήριζα, θεωρητικά, μια υποψηφιότητα κοινής αποδοχής. Αναφέρω τα συγκεκριμένα ονόματα γιατί μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά μου. Επαναλαμβάνω σε κανένα δεν εξέφρασα την επιθυμία να είμαι εγώ υποψήφιος στο Συνέδριο. Αρά όλα αυτά που λες: «ρώτα αυτούς που σου έλεγαν ότι θα σε ψηφίσουν στο συνέδριο και μετά μίλαγαν με άλλους και σε αποκαλούσαν γλοιώδη, ψηφοθήρα και αρχομανή» είναι ψεύδη και κυήματα της φαντασίας σου.

    Τελικά τι έγινε στο προσυμβούλιο και ποια ήταν η δικιά μου θέση;
    Πρώτα από όλα με καλύπτει στο σύνολό της εκτός από την παράγραφο #7 η δήλωση του Φίλου ανώνυμου (5 Σεπτεμβρίου 2011 3:18 μ.μ), Συνυπογράφω όλα όσα λέει ο φίλος ανώνυμος σε αυτήν την παρέμβασή του. Δεν θα μιλήσω όμως τώρα για το τι είπα ακριβώς στο προσυμβούλιο και ποια ήταν η δική μου θέση. Επιτρέψετε μου να μιλήσω δημοσίως για το πώς βλέπω την πορεία των Ενεργών Δημοτών και του Νικολάου μετεκλογικά κάποια άλλη στιγμή. Η αναφορά μου στο τι ειπώθηκε στο προσυμβούλιο θα καλύψει πολλά από τα ερωτήματα του Φίλου ανώνυμου (6 Σεπτεμβρίου 2011 1.06 π.μ). Απλά θα του επισημάνω ότι μετεκλογικά εγώ προσωπικά κάθε άλλο παρά «αφήνω το Δήμο να αλώνεται από την παράταξη του Ξύδη και τους τέως του Νικολάου που κυκλοφορούν -ως πότε άραγε;- ως μεγαλομέτοχοι δήθεν Παπαγιώτες ξεχνώντας την παράταξη, τη γειτονιά και τους ανθρώπους που τους ανέδειξαν».
    Φίλε ανώνυμε, βρίσκομαι σε μία συνεχή κόντρα με τον Ξύδη, έχω γράψει πάνω από 20 άρθρα για την πολιτική του στους Παιδικούς Σταθμούς, τα ΚΑΠΗ, τον Υμηττό, την ΕΥΔΑΔΗΧ, τα Δημοτικά Πολυιατρεία, τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό πρόγραμμα, την ενιαία Χορωδία, τις σπατάλες του Ξύδη για τους ειδικούς Συμβούλους και την Πλατεία Αγ. Γεώργη. Δεν φταίω εγώ αν επικοινωνιακά πολλά από όλα αυτά δεν βγαίνουν προς τα έξω.

    Τέλος, δικαιολογημένα παραπονούνται τα στελέχη των Ενεργών Δημοτών γιατί τέτοιες αποφάσεις λαμβάνονται ερήμην τους. Όλοι οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολλά στελέχη ζήτησαν από τον Νικολάου να γίνει μια συζήτηση μετεκλογικά για τα αίτια της ήττας και την πορεία της παράταξης. Έχουμε ζητήσει επανειλημμένως μια καλύτερη οργάνωση και μια πιο ευρεία συμμετοχή στην διαμόρφωση της πολιτικής των Ενεργών Δημοτών. Δυστυχώς αυτό το αίτημα δεν έχει ακόμη προχωρήσει.

    Γιάννης Κεχρής
    Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου - Χολαργού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν και με ξενύχτησε πάλι, επιβεβαιώνω ως αληθή όλα όσα γράφει ο καλός φίλος Γιάννης Κεχρής και επί της αρχής συμφωνώ απολύτως μαζί του.

    Άγγελος Γ. Αναγνωστόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμε (6 Σεπτεμβρίου 4:34 π.μ.)
    Είναι ντροπή να αναφέρεσαι σε έναν άνθρωπο που έχει πεθάνει εδώ και 11 χρόνια και όλοι όσοι τον έζησαν από κοντά μιλάνε μόνο για την προσφορά του και τον χαρακτήρα του.
    Είναι ντροπή να αφήνεις υπονοούμενα ότι χρηματίστηκε από τον Νικολάου(1β διότι τον είχε ξελασπώσει οικονομικά στον παρελθόν) για να του παραδώσει το δακτυλίδι. Ήταν κοινή απόφαση όλων των στελεχών της παράταξης τότε το 1997 όταν ο πατέρας μου αποφάσισε
    ( για λόγους υγείας) να αποχωρήσει να στηρίξουν τον Νικολάου. Αν έχεις κάποια άλλα στοιχεία θα σε παρακαλέσω να τα αποκαλύψεις. Δηλώνω ρητά και ξεκάθαρα ότι ουδέποτε εγώ ή άλλο μέλος της οικογένειας μας λάβαμε οικονομική βοήθεια (ξελάσπωμα κατά τα λεγόμενα σου ) από τον Νικολάου. Μάλλον κάποιος (αλήθεια ποιός!!!) στα έχει μεταφέρει λάθος τα γεγονότα.
    Θα παρακαλέσω τον Κύριο Νικολάου να το ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα, γιατί μπορώ να κατανοήσω την πίκρα και χολή που βγάζουν κάποιοι απέναντι μου αλλά τουλάχιστον ας κρατήσουν τα προσχήματα και ας σεβαστούνε έναν άνθρωπο ο οποίος αφιέρωσε την ζωή του στα δημοτικά του Χολαργού με ανιδιοτελή προσφορά και αναγνώριση ακόμα και από τους αντιπάλους του.

    Ηλίας Αποστολόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κε. Αποστολοπουλε γιατι προδωσατε τον κο. Νικολαου και τους ενεργους δημοτες; Μηπως επειδη δεν σας ειχε κανει Προεδρο Δημοτικου Συμβουλιου...;
    Γιατι μολις εξι (6) μηνες μετα την εκλογη του κου Ξυδη, τωρα ακουγεται οτι προσεγγιζετε στελεχη ωστε να ειστε υποψηφιος;
    Δλδ, ακομα δεν εκλεχθηκε ο κος Ξυδης και θελετε το "δακτυλιδι" του υποψηφιου....;; Με μολις 3560 ψηφους που λαβατε θελετε να ειστε και υποψηφιος δημαρχος;
    Δλδ, τι πρεπει να πει και ο κος Δασκαλοπουλος ή ο κος Κεχρης που πηραν πολλες περισσοτερες ψηφους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΗΛΙΑ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΕΡΟ ΠΗΓΕΝΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ (ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΚΑΝΕΙΣ) ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 340 ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΓΓΕΛΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ, ΑΝ Κ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΑ ΕΞΗΣ .....

    1 Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 3 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ....

    2 ΤΟΠΙΚΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ ΤΙΓΚΑΣ-ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΑΡΧΗΓΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ....

    3 ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ Κ.Τ.Λ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΏΝ ΤΟΥ!!!! Ο ΞΥΔΗΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ Κ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ!! ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...


    ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΣΙΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ "ΓΑΤΑΚΙΑ" ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ !!!

    ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. πο πο φαγωμάρα που πέφτει !!! γιατί ρε παιδιά όλοι θα πάρετε!!

    Πρώτον να λέτε τα πράγματα με το όνομα τους:

    Ο Αυγουρόπουλος έχει κάνει κλίκα με τον Αποστολόπουλο τον Τούτουζα και την Νικάκη και μαζί με άλλους βέβαια για να κατέβουν μαζί την επόμενη φορά.

    Δέυτερον ο Αυγουρόπουλος όντως είναι βαρίδι με όλα αυτά που έχει κάνει και αν περιμένετε λίγο θα δείτε και άλλα άσχετα αν ο Βραχιολίδης δεν θα τα βγάλει ποτέ γιατί τα έχει βρέι και αυτος μαζί με την παραπάνω κλίκα και νομίζει οτι θα πάρει μερίδιο απο την πίτα.

    Τρίτον, ο Νικολάου έχασε για όσα άσχημα έκανε στον χολαργό ( και μην αρχίσετε να λέτε για την Περικλέους και το κολυμβητήριο ξέρετε πολύ καλά τι θέλω να πώ το οτι ο άγγελος δεν έχει πάρει χαμπάρι και τον στηρίζει ακόμα δείχνει είτε οτι ενέκρινε τα όσα έκανε ο Νικολάου είτε οτι όπως είπα πριν απλά δεν έχει πάρει χαμπάρι.

    Α!! Άγγελε μη χαίρεσαι έρχεται και ο Γιώργος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χαίρομαι που ο Ηλίας για πρώτη φορά εκφράζει την γνώμη του έστω και για ένα προσωπικό του θέμα. Στα 5 χρονια που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση ουδέποτε εξέφρασε πολιτικό λόγο η άποψη. Το μόνο που πραγματικά έκανε είναι να πουλάει εικόνα.

    Δεν ψήφισε τα δάνεια μαζί με τον Κουρέτα (ο Τούτουζας δεν έφερε τότε καμία αντίρρηση και υπερψήφισε) και όταν του ζητήθηκε να εκφράσει εναλλακτική πρόταση απλά εσιώπησε. Είναι χαρακτηριστικό ότι του δόθηκε η δυνατότητα ως Αντιδημάρχου των Οικονομικών να εφαρμόσει εν λευκώ την δική του οικονομική πολιτική απλά αρνήθηκε αυτήν την θέση, δεν αντιπρότεινε κάποια άλλη εναλλακτική οικονομική λύση και απλά καταψήφισε το Δάνειο. ΄

    Όταν του δόθηκε η δυνατότητα να ασκήσει Διοίκηση ως Πρόεδρος στο Πνευματικό πιστέψτε με ήταν ο χειρότερος Πρόεδρος που πέρασε γιατί απλά ήταν παντελώς απών. Τεμπέλιαζε ακόμη και να υπογράφει τα έγγραφα που ήταν υποχρεωμένος να υπογράφει.

    Θα ήθελα κάποιος που τον υποστηρίζει να ανασύρει έστω και ένα κείμενο στον τοπικό Τύπο ή έστω κάποια αναφορά στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου που να εκφράζεται μια πολιτική σκέψη, άποψη με την σφραγίδα και την υπογραφή του.

    Στις εκλογές εκλέχθηκε στην ουσία εκμεταλλευόμενος την συνεργασία του με τον Τούτουζα. Όλοι γνωρίζουν ότι τους ψήφους τους κουβάλησε ο «γιός του καθηγητή». Αν μη τι άλλο ο Τούτουζας μπορεί να μην άνοιξε το στόμα του για 4 χρόνια αλλά είχε μια σημαντική παρουσία και δράση στον ΔΑΟΧ. Τα γυμναστήρια επί Τούτουζα ήταν καθαρά, εξοπλισμένα και επανδρωμένα με τους απαραίτητους γυμναστές και όχι όπως τώρα βρώμικα και χωρίς γυμναστές και τα θαλάσσια camps από τα καλύτερα του λεκανοπεδίου και όχι όπως τώρα που είναι από τα χειρότερα.

    Ο Αποστολόπουλος είναι σύμπτωμα των καιρών μας. Τα μόνα προσόντα του: το όνομα που κουβαλά και πρόσφατα ο γάμος του με την κόρη του εφοπλιστή κατά τα άλλα: η πλήρης απουσία του πολιτικού λόγου και η κυριαρχία της εικόνας.

    Κάποια στιγμή πρέπει ο κόσμος, η κοινωνία να ξυπνήσει, να βασιστεί και να προωθήσει τον νέο αυτοδημιούργητο επιστήμονα ή επιχειρηματία με κοινωνική παρουσία και αυτόφωτη λάμψη μακριά από την οικογενειοκρατία και την μετριότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. "Αν μη τι άλλο ο Τούτουζας μπορεί να μην άνοιξε το στόμα του για 4 χρόνια αλλά είχε μια σημαντική παρουσία και δράση στον ΔΑΟΧ"

    Απο το μαύρο ταμείο του ΔΑΟΧ΄( βασικά απο τα 2 μαύρα ταμεία) ξέχασες να πεις και το συμπληρώνω εγώ...

    Η υπόθεση δεν έχει τελειώσει .....βασικά το πάρτι τώρα αρχίζει με πολλούς καλεσμένους απο Ελεγκτικό Συνέδριο ΣΔΟΕ κτλ γιατί εκεί θα φτάσει το θέμα είτε το θέλετε είτε όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε Ανώνυμε με την αναφορά σου στο μαύρο ταμείο του ΔΑΟΧ μας προβλημάτισες. Υπάρχει τελικά κάποιος τίμιος και άξιος να διαδεχθεί τους δεινόσαυρους Ξύδη - Νικολάου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Otan provallesai os o gios tou Apostolopoulou kai apaiteis ton analogo sevasmo, theseis, psifous kai arxigies einai kala kyrie Hlia. Otan vgainoun ta aplyta sti fora, tote thymasai oti den prpepei na pianoun sto stoma tous ton anthropo pou exei pethanei edo kai 11 xronia. Esy isoun o protos pou ton epiases sto stoma sou kai ton ekmetalleftikes perissotero apo opoiondipote. Esy apaitouses apo to Nikolaou na se enimeronei gia ta panta kai na sydioikeite epidi eisai o gios tou Apostolopoulou. Pragmati, o pateras sou itan enas KYRIOS me K kefalaio. Pou prodothike kai aftos oso o Nikolaou apo anthropous me tous opoious esy simera kaneis kolegies kai atimazeis ti mnimi tou. Makari na emoiazes tou patera sou, dioti aftos den tha prodide pote tin parataksi kai to Xolargo opos esy. Den einai kako enas epixeirimatias na exei oikonomika strimogmata kai na lavei voitheia apo ena filo. Mi xtypiesai, oute klefti ton eipan, oute apateona, oute kataxrasti, opos eipes kai synexizeis na les esy to Nikolaou. Esy gyrnages sta spitia proeklogika kai eleges gia 30 ekatommyria xrei. Rota kai ti mama gia to Nikolaou, mporei kai na min sta exoun pei ola. Alloste esy tote isoun mikros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΑΙΔΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ:

    1) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ (ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ) ΤΟΝ ΚΟ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ

    2) ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Ο ΚΟΣ ΑΥΓΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 30 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ...ΔΛΔ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ 30 ΗΜΕΡΩΝ;;; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ;;;

    3) ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΜΑΧΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΟΓΕΣ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ!!!

    ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 3 ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ. ΟΥΤΕ Ο ΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ (ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ) ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ!

    ΣΥΝΕΠΩΣ, ΑΣΚΟΠΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μιλάμε για μεγάλη φαγωμάρα. Είσαστε όλοι σας για κλάματα. Εδώ ο κόσμος καίγεται, πάμε να χάσουμε την Ελλάδα και εσείς σκοτώνεστε για μια ασήμαντη καρέκλα. Ποιός νομίζετε οτι σας υπολογίζει; Πολύ απλά, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ! Το επίπεδό σας είναι δυστυχώς εξαιρετικά χαμηλό.Είσαστε και εσείς μια μικρογραφία των ελεεινών κυβερνήσεων που έφεραν την χώρα σε αυτό το χάλι, μια ομάδα αποτυχημένων.Περαστικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο κος Αυγουροπουλος ειτε να απαντησει στις καταγγελιες των 30ημερων ειτε να παραιτηθει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιατί δεν βγαίνει ο Δούρος στο τηλέφωνο, κυρία Στάη..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "Μιλάμε για μεγάλη φαγωμάρα. Είσαστε όλοι σας για κλάματα. Εδώ ο κόσμος καίγεται, πάμε να χάσουμε την Ελλάδα και εσείς σκοτώνεστε για μια ασήμαντη καρέκλα. Ποιός νομίζετε οτι σας υπολογίζει; Πολύ απλά, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ! Το επίπεδό σας είναι δυστυχώς εξαιρετικά χαμηλό.Είσαστε και εσείς μια μικρογραφία των ελεεινών κυβερνήσεων που έφεραν την χώρα σε αυτό το χάλι, μια ομάδα αποτυχημένων.Περαστικά σας! "

    Πείτε τα κύριε Μάκη επιτέλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Μάκης δεν είναι χαζός να βγει να σχολιάσει και να κόωει τη συζήτηση στο blog του. Άλλωστε, η αναγνωσιμότητα που κέδρισε από αυτό το post πλέον δεν μετριέται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ BLOCKS ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 30ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ....ΚΑΠΟΙΟΥΣ...."ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ" ΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ....
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΑΡΕ!! (ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΓΕΣ ΑΝΔΡΟ) ΧΙΧΙΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ 30 ΗΜΕΡΩΝ, Ο ΚΟΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΞΙΑΣ!!
    ΚΕ. ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΩΝ 30ΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ Ή ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. μονο οταν παραιτηθει ο κος αυγουροπουλος οι ενεργοι δημοτες θα παρουν τα πανω τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ke. apostolopoule, peite mas giati afisate ton ko. Nikolaou kai tous Energous Dimotes? Kai giati twra prospatheite na ftiaxete "summaxies"? O kos. Xudis exei alla 3 xronia Dimarxias mprosta tou...

    Mallon exete sunithisei na "metapidate" apo sundiasmo se sundiasmo kai na ftiaxnete "skiwdeis" politikes summaxies....

    Oraia.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμε 7 Σεπτεμβρίου 2011 8:35 π.μ.

    1998-2002-2006-2010 μας έπριζαν τα συκώτια για το ή τα πρόσωπα πανελλήνιας εμβέλιας που θα έρχονταν να μας απαλλάξουν από Νικολάου-Ξύδη-Λινάκη-Χρήστου και λοιπούς. Ακόμη τους περιμένουμε. Τελικά, τα πρόσωπα αυτά, όπως αποδείχτηκε, ήταν η Ευαγγελίδου, ο Φούκος, η Γκουντούνα, η Μπρέμπου και οι "Φίλοι για Πάντα". Άσε, λοιπόν, τη γνωστή παραμύθα διότι πάλιωσε. Με αυτούς εδώ θα πορευτούμε και πάλι και για πολλά ακόμη χρόνια, θέλουμε-δεν θέλουμε.

    Ο δε άλλος με τον Αυγουρόπουλο έγινε κουραστικός. Εδώ ασχολούμαστε με άλλο θέμα. Στείλε και συ ένα άρθρο επώνυμα να πεις τον πόνο σου και μην αποπροσανατολίζεις την εδώ συζήτηση.

    Μάκη, φτιάξε ρε φίλε το ρολόι του blog γιατί δεν καταλαβαίνουμε ποιος λέει, πότε, τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΝΩΝΥΜΕ (7 ΣΕΜΠΤ. 8:35 Π.Μ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ. ΑΝ ΟΙ 30ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: 1) ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΚΑΙ 2) ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ
    ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. PAIDIA TWN ENERGWN DIMOTWN, TELIKA DEN MATHATE TIPOTA APO THN HTTA SAS?
    40-60 SAS KERDISE O KOS XYDHS KAI ESEIS ANTI NA PETAXETE TA POLITIKA VARIDIA (DIAVASTE 30MERES) DIKAIOLOGEITE TA ADIKIOLOGITA...?
    DLD, THA APOLOGITHITE OLOI GIA TIS PRAXEIS KAPOIWN KYRIWN Ή THA APALAGEITE APO AYTOYS?
    H POLITIKI ANADIORGANWSI THELEI NEA PROSWPA...NEA NOOTROPIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. νομιζω οτι διαφορετικοι ανωνυμοι εχουν σχολιασει τα "τεκτενομενα" με τον κο. Αυγουροπουλο.

    Παντως αν σας ενοχλει σας εχω μια προταση:
    "ΞΥΔΑΚΙ-ΤΟΠ". Απολυνει τον πονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Re sy giorgo, kala, sou leei. Mi mamas to topic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μακη,
    Τα παλικαρια εχουν κανει το "συνεδριο" τους στο site σου και μαλιστα ΤΖΑΜΠΑ.
    Λοιπον επετρεψε μου να σε βοηθησω.
    Αγαπητοι παιδες,
    Το τζαμπα μας τελειωσε. Ο τιμοκαταλογος ειναι ο κατωθι:
    1) Συνεδριο με πολυ κλαμα και σπαραγμους στο site κοστιζει 1000 ευρουλια,
    2) Συνεδριο χωρις πολυ κλαμα αλλα με αρκετους Λυγμους 700 ευρωπουλα,
    3) Συνεδριο για ανευρεση νεου αρχηγου (απο εσας) 500 ευρα,
    και
    4) Συνεδριο με αργηγο που θα σας παρεχει το site 1500 ευρω (ατσαλακωτα). Η τιμη ειναι exclusive καθως το site θα σας βρει αρχηγο-μοντελο!

    Αυτα παιδες, περαστικα και πολλα, πολλα φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανθρωπάκια του Ξύδη, Δοσίλογοι, λασπολόγοι και προδότες:

    Εχετε δίκιο για τον Αυγουρόπουλο, πιστέψτε με όμως μικρό το θέμα, μιλάμε για κάποιες νόμιμες συμβάσεις με ελάχιστα ποσά. Ετσι δυστυχώς λειτουργούσε το πελατειακό κράτος. Ετσι οι τενεκέδες, οι αναπάγγελτοι, οι φελοί γίνονταν Αντιδήμαρχοι, Δήμαρχοι, Βουλευτές και Υπουργοί, διορίζωντας τους φίλους και τους συγγενείς τους και διογκώνοντας τον Δημόσιο Τομέα. Αυτό είναι και το πρόβλημα της Ελλάδας γενικότερα.

    Τι γίνεται όμως τώρα; Τι κάνει το αφεντικό σας ο Ξύδης; Κια τώρα πιστέψετέ με δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Οι εποχές των παχιών αγελάδων τελείωσε.

    Πέντε σεδικοί συμβούλοι: 120.000 Ευρώ τον χρόνο. Μόλις κατέλαβε το Δημαρχείο το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φιάξει το γραφείο (με δικά του υποτίθεται χρήματα) και αμέσως μετά να προσλάβει τα δικά του παιδιά, ικανοποιώντας μετεκλογικά, τις προεκλογικές του δεσμέυσεις.
    Ποιοι είναι αυτοί:
    -η κόρη του τ. Υπουργού,
    -ο αποτυχημένος στις εκλογές με τον Κακλαμάνη κοματικοδίαιτο στέλεχος, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος βασικός προδότης των Ενεργών Δημοτών και βασικός υποστηριχτής του Ξύδη,
    -το ανήψι του "μεγάλου ευεργέτη" του Παπάγου και χρηματοδότη και κομματάρχη του Ξύδη,
    -ο γιός πρώην παρείσακτης ειδικής συμβούλου του Νικολάου που άλλαξε στρατόπεδο για να φάει και εκεί.

    Θέλετε και άλλα παραδείγματα:
    Ενιαία Χορωδία Δήμου: η κόρη πρώην αξιωματικού και ιδιωτικό ωδείο της περιοχής του Παπάγου, βασικοί υποστηριγτές του Ξύδη κοστίζουν επιπλέον 20.000 Ευρώ τον χρόνο, σε σχέση με τους Νιχαηλίδη - Ρουφογάλη που δεν προτιμήθηκαν ακριβώς γιατί δεν ανήκαν στον στρατό του Ξύδη.

    Αλλο παράδειγμα:
    Ξοδεύουμε τεράστια ποσά, ταλαιπωρούμε τον κόσμο για να μετατρέψουμε το πράσινο σε parking για τις ανάγκες του παρακείμενου κέντρου, που συμπτωματικά λειτουργεί με άδεια αναψυκτηρίου είναι όμως εστιατόριο και αυτό με την ανοχή του κ. Ξύδη όλα αυτά τα χρόνια (Πλατεία Αγίας Σκέπης)

    Φανταστείτε τις 30ΜΕΡΕΣ, τον Καραμανέα, και τον Μάκη τι θα έγραφαν, αν ο Νικολάου τολμούσε να προχωρήσει παράνομα σε μετατροπή του πρασίνου σε χώρο στάθμευσης, αν στην συνέχεια η πολεοδομία και η αστυνομία σταματούσαν το έργο λόγω της παρανομίας έτσι ώστε ο περίβολλος ενός πανέμορφου ναού να μετατραπεί σε χρόνιο εργοτάξιο, αν αυτός ο χώρος εξυπερετούσε την παρακείμενη επιχείρηση αναψυχής, που λειτουργεί παράνομα υπό την ανοχή του Δήμου Παπάγου όλα αυτά τα χρόνια.
    Δυστυχώς, τώρα δεν γράφουν τίποτα. Και αυτό είναι το ανησυχητικό γιατί δείχνει ότι ζούμε μια περίοδο ιδιότυπου φασισμού στην πόλη μας, με ένα αυταρχικό Δήμαρχο που μπορεί να κάνει ότι θέλει γιατί αυτοί που είναι μαζί του είναι αδύναμα ανθρωπάκια που οφείλουν την κοινωνική τους ανάδειξη ή την οικονομική τους ευμάρεια, η την πολιτική τους επιβίωση στο αφεντικό τους τον Ξύδη, ο τοπικός Τύπος είναι απόλυτα "πιασμένος" και εξαρτώμενος από τον σύστημα Ξύδη και ο κόσμος αν δεν ασχολείται με τα ουσιαστικά προβλήματα που πραγματικά τον απασχολούν ασχολείται με τους "τελειωμένους" Νικολάου και Αυγουρόπουλο, που δεν είναι άμοιροι ευθυνών για όλη αυτήν την κατάσταση, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ...

    Ενας οργισμένος και απογοητευμένος ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλημερα Μακη,

    Ειδες Ποσο Πολυ σε βοηθησα με τον τιμοκαταλογο που προτεινα. Να ηρθαν κιολας οι πρωτες προσφορες.

    Λοιπον, συμφωνα με τον ανωνυμο (11:40) απο επανω,θελουν:

    1) Συνεδριο με πολυ κλαμα -1000 ευρω- και 2) Να τους παρεχει το site και αρχηγο/μοντελο -1500 ευρω-

    Συνεπως, 1000 + 1500= 6500 ευρουλια συμπεριλαμβανομενου Φ.Π.Α
    (Μαθηματικα Ενεργων Δημοτων) χαχαχαχα

    Μακη μου σε ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΑΛΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Υ.Γ Βέπετε κε. Μακη, σας βοηθησα με τον προτεινομενο τιμοκαταλογο και εγω ποτε μου δεν "mamo" καμια συζητηση....(ή αλλιως topic...)

    Ετσι για να μην ξεχνιομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή