Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΚΕ-KNE ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ: "100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ, 11.00 (Δημαρχείο Χολαργού )


ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΙΟΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΚΤΩΒΡΗ

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΕ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ


35 σχόλια:

  1. Μονο που δεν ηταν επανασταση και ηταν πραξικοπημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο που δεν ηταν επανασταση και ηταν πραξικοπημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013
      Πούτιν: «Το 80% των μελών της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν Εβραίοι»
      http://redskywarning.blogspot.gr/2013/06/80.html
      ΕΚ ΤΩΝ 554 ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ ΗΣΑΝ:

      ΡΩΣΣΟΙ................... 30
      ΕΒΡΑΙΟΙ................ 447
      ΛΙΘΟΥΑΝΟΙ............. 43
      ΓΕΡΜΑΝΟΙ............... 12
      ΑΡΜΕΝΙΟΙ................ 13
      ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ............... 2
      ΤΣΕΧΟΙ...................... 1
      ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ............... 3
      ΠΟΛΩΝΟΙ.................. 2
      ΟΥΓΓΡΟΙ.................... 1

      Διαγραφή
  3. Όξω Ρε ΤΟΥΡΚΌΓΥΦΤΟΙ κατσαπλιάδες ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Βρομο κομμουνιστές από το Δημαρχείο . Όξω Ρε Δωσίλογοι Γερμανοτσολιάδες Τσογλάνια του Δολοφόνου και Παιδεραστή Στάλιν από τη Περικλέους Πολιτεία . Άι στο Διάολο ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του Ελληνικού Λαού . Να χέσω το φασιστικό σας μόρφωμα Ρε Μιάσματα του Παραπετάσματος Ρουφιάνοι του Σόρος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή και πάλι Ντροπή . Δεν έπρεπε να τους αφήσουν να κάνουν αυτήν την ανθελληνική εκδήλωση στο Δημαρχείο . Αυτοί δεν είναι Έλληνες . Αυτοί είναι ξενόφερτοι Μπολσεβίκοι και μισούν την Πατρίδα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσοι πιστεύεται στον Θεό και αγαπάτε αυτή την χώρα , την Ελληνορθόδοξη Πίστη και Παράδοση , τον Γαλάζιο Ουρανό και Θάλασσα της όμορφης Πατρίδας μας , ανάψτε ένα κερί για τους εκατοντάδες χιλιάδες αθώους Έλληνες που σφάχτηκαν από τα ΚΤΗΝΗ και Δολοφόνους του Διεστραμμένου και Φασιστικού ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλο το σκυλολόι θα μαζευτεί στο Δημαρχείο . Ισλαμοφασίστες , Αλβανοί και Αφγανοί εγκληματίες στελεχώνουν το ΚΚΕ της Σοβιετικής Ληστοσυμμαχίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Ρωσία(πρώην CCCP)δεν γιορτάζουν τα φρικιαστικά εγκλήματα της..."οκτωβριανής επανάστασης" των μπολσεβίκων, που κατέστρεψαν μια αυτοκρατορία και λεηλάτησαν τον πλούτο της, "κατά παραγγελία" των...Rothschilds(Bauer)και μέσω των "αμπελοφιλοσοφιών" του εβραίου εξάδελφου Μαρξ και με πειθήνιο όργανό τους τον...Γερμανό πράκτορα -"ηγέτη" των κατσαπλιάδων- Lenin!
    Στον Χολαργό(!!) τα μαρξιστικά απομεινάρια του Stalin και του κομμουνιστοσυμμορίτη Ζαχαριάδη, αναπολούν την...
    "δικτατορία του Προλεταριάτου"!!!

    Αναπόφευκτος συνειρμός...

    Αλήθεια...ο "σύντροφος" Ρεμούνδος αιτιολόγησε το ``ΝΑΙ΄΄ στο δημοτικό χαράτσι του 15% στα νοικοκυριά του δήμου;;;
    Με ένα απλό "ντα" πόσο εύκολο είναι να κάνεις τις εκδηλώσεις σου στα δημαρχεία...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο φίλε Ανδρόνικε . Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι απατεώνες και κωλογλύφτες από τους κκεδες .

      Διαγραφή
    2. Είναι πολύ εύκολο Ανδρόνικε γιατί όλοι αυτοί είναι της ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ . Είναι του καπιταλιστικού συστήματος με Δάσκαλο τον αρχιμαφιόζο Σόρος . Απατεώνες με Δίπλωμα στην υποκρισία και τον ανθελληνισμό .

      Διαγραφή
    3. ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ .

      Διαγραφή
  8. Φασίστες και παλιοτόμαρα του ΚΚΕ είστε ανεπιθύμητοι στον Χολαργό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ3 Νοεμβρίου 2017 στις 1:13 π.μ.

    ...........Σκότωναν φτωχές γυναικούλες γιατί έπλεναν ρούχα Ιταλών για να πάρουν μια κονσέρβα και να ταΐσουν τα πεινασμένα παιδιά τους να μην πεθάνουν από την πείνα . Στους ομαδικούς τάφους που άνοιξαν στο Περιστέρι βρήκαν χιλιάδες σφαγμένους και ήταν όλοι φτωχοί άνθρωποι με σκισμένα ρούχα και μπαλωμένα . Χιλιάδες αθώοι άνθρωποι σφάχτηκαν δίχως να ξέρουν γιατί , ούτε αυτοί ούτε αυτοί που εν ψυχρώ τους εκτέλεσαν . Οι κομμουνιστές ξεκλήρισαν δεκάδες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες με το πρόσχημα της συνεργασίας με τον εχθρό , ενώ στην πραγματικότητα κρύβονταν πίσω από αυτά οικογενειακά η προσωπικά μίση ......... Στις πόλεις δρούσε για λογαριασμό του ΕΑΜ και η ΟΠΛΑ , φονιάδες που το ΚΚΕ χρησιμοποιούσε για να σκοτώνει όποιον δεν ήταν κομμουνιστής ......... Ο κομμουνιστικός Δημοκρατικός Στρατός έκανε αιφνιδιαστικά έφοδο σε πολλά χωριά και άρπαζε μικρά κορίτσια 14 , 15 , 16 και 17 χρονών και τα έκανε πόρνες για να ικανοποιεί τις ανάγκες ....... των μακελάρηδων κομμουνιστών .......... Στα αιματηρά επεισόδια τον Δεκέμβριο του 1944 οι κομμουνιστές είχαν σχέδιο να εξοντώσουν όλη την Αθήνα . Δεν πρόλαβαν όμως γιατί ο τότε πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου τους πήρε είδηση και τους έλιωσε , τους τσάκισε . Τα απάνθρωπα Εγκλήματα των κομμουνιστών σε όλη την Ελλάδα είναι Μυριάδες χιλιάδες . Έσφαζαν από ευχαρίστηση και μόνο για να ικανοποιήσουν τα άγρια ένστικτα τους . Τους άρεσε να πετούν αθώους ανθρώπους ακρωτηριασμένους και Ζωντανούς σε Ξεροπήγαδα . Οι κραυγές τους ακούγονταν μέχρι τα Ουράνια . θΡΉΝΟΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ . Γέμισαν οι κάμποι και τα χωράφια από κατακρεουργημένους ανθρώπους και το αίμα ποτάμι σκέπασε το χώμα . Γυναίκες Παιδιά Γέροντες Ιερείς Δάσκαλοι όλοι Μάρτυρες στο όνομα της πιο Διεστραμμένης ιδεολογίας που γνώρισε ο κόσμος όλος . Μάτωσαν την Ελλάδα και την έπνιξαν στο αίμα την Πατρίδα του Περικλή που Δίδαξε σε όλο τον κόσμο Αξίες και Ιδανικά . Ανάθεμα σας Καθάρματα κομμουνιστές . Κτήνη του Παραπετάσματος . Δολοφόνοι Φασίστες και Άθλια Ανθρωποειδή του Ελεεινού και Σιχαμερού Ξενόφερτου ΚΚΕ . Εκατομμύρια Έλληνες άδικα σφαγμένοι σας Περιμένουν στην άλλη Ζωή και θα σας κατασπαράξουν Μαζί με την ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ . Ανάθεμα σας Προδότες κομμουνιστές , αρουραίοι των Υπονόμων . Σκουλήκια χωρίς ανθρωπιά μέσα σας . Ραντεβού στην Κόλαση ........... Στα Γουναράδικα της Κολάσεως .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να πάτε στην Σοβιετία και στην Τουρκιά να κάνετε τις μαζοχιστικές σας συνάξεις καθάρματα μπολσεβίκοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ύπουλοι σαν τις οχιές δεν διάλεξαν τυχαία τον Δήμο Παπάγου Χολαργού οι Λεχρίτες του κκε . Τους ενοχλεί διότι ο Δήμος αυτός είναι γεμάτος Μνημεία και Ανδριάντες Ηρώων και ο κόσμος έχει ΧΕΣΜΕΝΗ την Οκτωβριανή Δικτατορία και την Παλαιολιθική ιδεολογία τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να πάτε στον Περισσό ρε τουρκομογγόλοι να εορτάσετε τους δολοφόνους σας . Άι σιχτίρ ανθέλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΚΕ = ΚΛΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ = ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ .
    ΠΑΜΕ = ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ .
    ΚΝΕ = ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΚΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΕΙΝΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΡΝΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το 1944 το ΚΚΕ έσφαξε την ηθοποιό Παπαδάκη και διαμέλισε το άψυχο κορμί της σε δεκάδες κομμάτια . Έφριξε και ανατρίχιασε όλη η ανθρωπότητα από την αγριότητα των φονιάδων της ΟΠΛΑ ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιος λογικός άνθρωπος , ποιος οικογενειάρχης θα πάει σε μια εκδήλωση που οργανώνουν φονιάδες και δολοφόνοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο υπόκοσμος του ΚΚΕ και μόνο ο Υπόκοσμος θα είναι εκεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 19313 Νοεμβρίου 2017 στις 4:20 μ.μ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ . ΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ . ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΘΡΑΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . ΖΗΤΩ ΤΟ Κ.Κ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ . ΜΑΡΤΙΟΣ 1931 ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με τους απολυμένους της Σύγχρονης Εποχής τι θα γίνει σύντροφοι ; Τους φάγατε μισθούς τρία χρόνια . Γαλέρα οι επιχειρήσεις του ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ....... ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ....... ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ....... ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ .......... ΛΕΧΡΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ........... ΒΡΟΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μάκη Βραχιολίδη το eglimatikotita gr έχει το βίντεο με 10 αληταράδες του ΠΑΜΕ ΚΚΕ να χτυπούν χωρίς έλεος έναν ανυπεράσπιστο καταστηματάρχη και την μητέρα του έξω από το Υπουργείο Εργασίας επειδή έκαναν το λάθος να τους κάνουν την παρατήρηση να χαμηλώσουν τα μεγάφωνα που έδιωχναν τους πελάτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το είδα το Βίντεο με τους κομμουνιστές να ξυλοκοπούν έναν ηλικιωμένο άνθρωπο και την μάνα του να φωνάζει ντροπή σας . Αυτοί είναι καθάρματα δεν έχουν μέσα τους ανθρωπιά . Δεν έπρεπε ο Δήμαρχος να τους δώσει το Δημαρχείο . Μεγάλο λάθος Αποστολόπουλε . Πρόσεχε γιατί είναι ικανοί να το κάψουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΡΟΣΤΑΝΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ3 Νοεμβρίου 2017 στις 7:36 μ.μ.

    Τον Μάρτιο του 1921 στην Ναυτική Βάση της Κροστάνδης 25 Ναυτικά Μίλια έξω από την Αγία Πετρούπολη χιλιάδες Κόκκινοι Ναύτες εξεγέρθηκαν και ζήτησαν από τους Μπολσεβίκους του Λένιν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και λίγη Γη να καλλιεργήσουν για να μην πεθάνουν από την πείνα . Με ένα Μανιφέστο 15 θέσεων και έχοντας μαζί τους εκατοντάδες χιλιάδες φτωχούς εργάτες και αγρότες μέλη του Κ. Κ. Σοβιετικής Ένωσης ξεσηκώθηκαν έχοντας τα όπλα στα χέρια τους . Αμέσως οι Μπολσεβίκοι τους αποκήρυξαν και τους αποκάλεσαν αντεπαναστάτες και συνωμότες . Έστειλαν έναν μακελάρη Στρατηγό τον Μιχαήλ Τουχατσέφσκι με 50.000 άντρες του κόκκινου στρατού . Η άθλια οικονομική κατάσταση εξαγρίωσε περισσότερο τους εξεγερμένους και μετέφεραν τα μεγάλα θωρηκτά Πετροπαβλόσκφ και Σεβαστοπόλ έξω από την Αγία Πετρούπολη . Η σφαγή που επακολούθησε σήμανε και το τέλος της Ρωσικής Επανάστασης . Οι κομμουνιστές Επαναστάτες πολέμησαν γενναία και τσάκισαν τους Μπολσεβίκους . Η Μόσχα έστειλε νέες επίλεκτες Δυνάμεις του κόκκινου Στρατού για να υποτάξει τους εξεγερθέντες . Δυστυχώς τα πλοία δεν μπόρεσαν να κινηθούν γιατί η Θάλασσα είχε παγώσει . Για τρεις εβδομάδες άνδρες του κόκκινου στρατού έσφαζαν αδιακρίτως γυναίκες , παιδιά , κομμουνιστές και όποιον έβρισκαν μπροστά τους . Γέμισαν οι αγροί με διαμελισμένα άψυχα κορμιά κόκκινων Ναυτών . Και το αίμα να κυλάει μέρες πολλές σαν ποτάμι μέχρι της Πύλες της Κολάσεως . Οι Ναύτες της Κροστάνδης δεν ήταν ένα συνηθισμένο στρατιωτικό σώμα . Ήταν οι περίφημοι κόκκινοι Ναύτες του Λένιν - 1905 , 1917 - που είχαν στηρίξει την Οκτωβριανή Επανάσταση όσο κανένας άλλος . Η κόκκινη Πετρούπολη πνίγηκε στο αίμα . 150.000 χιλιάδες κομμουνιστές μαζί με αγρότες και Ναύτες σφάχτηκαν σαν αρνιά χωρίς κανένα έλεος . Μπολσεβίκοι φονιάδες έσφαζαν κομμουνιστές Ναύτες πίνοντας Βότκα και κόκκινοι Ναύτες έσφαζαν Μπολσεβίκους σε μια απερίγραπτη σφαγή που οι κάμποι και τα λαγκάδια βάφτηκαν κόκκινα . Γέμισαν τις φυλακές και χιλιάδες στρατόπεδα με χιλιάδες μελλοθάνατους και κολασμένους προλεταρίους . Η κόκκινη Πετρούπολη έσβησε από τον χάρτη και οι κραυγές εκατοντάδων χιλιάδων δολοφονημένων από τα ΚΤΗΝΗ τους κομμουνιστές του Λένιν , ακόμη και σήμερα ακούγονται ........... ουρλιάζοντας ζητώντας Δικαιοσύνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν, λέω, ΑΝ ήθελε τον χώρο του δημαρχείου ένας άλλος πολιτικός φορέας, λέμε τώρα, που δεν είναι "αρεστός" στους "δημοκράτες του αριστερισμού", λόγου χάρη η...Χ.Α, που εκπροσωπεί νόμιμα, χιλιάδες ψηφοφόρους στην Βουλή, περισσότερους από το κκε, θα μπορούσε να πραγματοποιήσει ειρηνικά την εκδήλωση; Μήπως οι "ευαίσθητοι αντιφασίστες κκέδες" θα το έκαναν..."καλοκαιρινό" και θα γινόταν το...
    "έλα να δεις, γιατί είναι και για σένα...;"
    Τα λέω αυτά, γιατί "θυμάμαι" πως τα έκαναν "λαμπόγυαλο", οι θολοκουλτουριάρηδες-μπαχαλάκιδες, όταν ήθελαν να μιλήσουν ως προσκεκλημένοι, οι Α.Γεωργιάδης και Μ.Βορίδης, έξω από το δημαρχείο του Χολαργού! Και όχι μόνο...
    Και για να το ξεκαθαρίσω άπαξ, Χρυσή Αυγή ΔΕΝ είμαι,
    ούτε και θα γινόμουν ψηφοφόρος τους ποτέ, διότι δεν είναι Εθνικιστικό κόμμα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ούτε Πατριωτικό κόμμα, αντιθέτως μάλιστα, ως "πολιτικός φορέας" κάνει μέγιστο κακό στον Γνήσιο Ελληνικό Πατριωτικό χώρο...!
    Όμως, την..."δημοκρατία του Αριστερού Ναζισμού" δεν την αντέχω, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά διότι, έχω πλήρη επίγνωση για τον κομμουνιστικό "παράδεισο" και την "οκτωβριανή επανάσταση" των μπολσεβίκων, καθώς και τα αμέτρητα εγκλήματά τους που συνέβησαν στον ``δρόμο για την εγκαθίδρυση της δικτατορίας του προλεταριάτου΄΄!
    Και τις..."καλές προθέσεις του Γερμανού πράκτορα" της οικογένειας Rothschild, τον "ηγέτη" των μαρξιστών, Lenin.

    Κανείς ΔΕΝ θέλει να θυμάται την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ των Μπολσεβίκων του Stalin, ούτε καν στην ίδια την Ρωσία, που εκκολάφτηκαν τα τέρατα του κομμουνισμού...
    "εμείς" εδώ στο Χολαργό, "οι δημοκράτες", όχι μόνο θυμηθήκαμε την..."επανάσταση" αλλά το "γλεντάμε" κι'όλας!!!

    Χαιρετίσματα στον σ.Ρεμούνδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλος κωλοτούμπας ο σύντροφος .

      Διαγραφή
    2. Έχεις απόλυτο δίκιο στην παρατήρησή σου για τούς χαρακτηρισμένους ως "ανεπιθύμητους" από το ΚΚΕ

      Διαγραφή
  26. Ο ΧΡΟΥΣΤΣΟΦ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ4 Νοεμβρίου 2017 στις 8:25 π.μ.

    Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΣΕ Νικήτας Χροτστσόφ στο 20 Συνέδριο του κομμουνιστικού κόμματος αποκάλυψε τρομαχτικά γεγονότα για τα εγκλήματα του Στάλιν εναντίον του Σοβιετικού Λαού . Ο Χρουστσοφ αποκάλεσε τον Στάλιν ΚΤΗΝΟΣ και είπε ότι αυτό το Κτήνος δολοφόνησε 33 εκατομμύρια αθώους πολίτες . Από αυτούς τα 20 εκατ. ήταν μέλη και στελέχη του ΚΚΣΕ . ΕΜΒΡΌΝΤΗΤΟΙ οι σύνεδροι άκουσαν και είδαν τους 100 πρώτους απελευθερωθέντες κομμουνιστές κρατουμένους από τα κολαστήρια του Στάλιν να αποκαλύπτουν φρικιαστικά πράγματα για την κτηνωδία του Δικτάτορα που αιματοκύλησε τον κόσμο . Αυτό το Κτήνος εδώ στην χώρα μας οι ντόπιοι εκπρόσωποι ξένων συμφερόντων τιμούν και νοσταλγούν . Το ΚΚΕ είναι ένα φασιστικό κόμμα με Σκοταδιστικές ιδέες που θέλει ξανά να λεηλατήσει την Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τους 500 απολυμένους συντρόφους εργαζόμενους από τις επιχειρήσεις του ΚΚΕ Σύγχρονη Εποχή , Ριζοσπάστης , 902 , Τυποεκδοτική κλπ το κόμμα του Λαού τους έχει γραμμένους εδώ και πολύ καιρό . Όλοι αυτοί οι φουκαράδες δούλευαν για πολλά χρόνια στα κάτεργα και τις γαλέρες του ΚΚΕ με μισθούς Πείνας και Μπαγκλαντές [πολλοί δήθεν εθελοντικά] . Το ΚΚΕ τα τελευταία 5 χρόνια το ΚΚΕ τους έφαγε μισθούς και και ένσημα . Τους απέλυσε χωρίς αποζημίωση ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εύχομαι την Κυριακή να γίνει κατακλυσμός πάνω από το Δημαρχείο και να μην πλησιάσει κανείς στην βρομο εκδήλωση τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή