Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Η ΣATΑNIKH ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ. ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΦΛΟΜΠΕΡ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ


tymfristou egklima

Νέες παπαδιές ανοίξαμε Σαββατοκύριακο. Όπως είχε προφητέψει ο αναγνώστης "#6 ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΛΛΑΣ 13-10-2012 16:50
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ.... ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ....ΟΠΩΣ Η ΠΑΠΑΔΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.... ΑΝΤΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ...χχαχχαχαχαχα", η 42χρονη Αλεξάνδρα Μ. για λόγους ισχυρής ερωτικής αντιζηλίας έπεισε τον 45χρονο εραστή να σκοτώσει τον άντρα της.
"Μαζί το είχαμε αποφασίσει. Ανεβήκαμε στον τρίτο, μπήκαμε μέσα, τον είδαμε να κοιμάται και αυτός πάτησε τη σκανδάλη του φλόμπερ-αεροβόλου που παίρνει τα μεγάλα φυσίγγια. Κοιμόμασταν μαζί αρκετό καιρό στον πρώτο όροφο. Εμείς τον σκοτώσαμε", φέρεται να ομολόγησε στην αστυνομία η κυρία Αλεξάνδρα.
Και από εδώ και πέρα θα έχουμε άλλες ιστορίες. Ανοίξαμε δουλειές. Εισαγγελέας, ανακριτής, ανακλήσεις ομολογιών, ο ένας θα ρίχνει τα βάρη στον άλλον.
Αυτά λοιπόν τα νέα της Αλεξάνδρας που δεν ήξερε τι θα πει άντρας. Ήξερε και παραήξερε και το καταλάβαινε μέρα νύχτα. Είχαν αναστενάξει τα κρεβάτια.
Η κοινωνία είναι συγκλονισμένη και όλοι έπεσαν από τα σύννεφα, όπως πάντα λένε σε τέτοιες υποθέσεις οι γείτονες.
Το θέμα είναι ότι οι κοινωνικοί αρμοί έχουν χαλαρώσει επικίνδυνα, βλέπουμε πάλι υποθέσεις εγκλημάτων πάθους του 1980 και αυτό βάζει τους πάντες σε ιδιαίτερη ανησυχία.
Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος αλλά υπάρχουν και εμβαθύνσεις που χωράνε πολύ συζήτηση.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου