Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΞΥΔΗΣ: ΜΑΧΗ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ! ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!


Οι Νικολάου-Ξύδης βρίσκονται αντιμέτωποι και στα δικαστήρια. 
Το γεγονός είναι σημαντικό και θα καθορίσει τις επερχόμενες εξελίξεις στην περιοχή. Όσο τροφοδοτείται η κόντρα και το πολιτικό μίσος ανάμεσα στους δύο άνδρες τόσο αυξάνεται το πείσμα τους και για τις εκλογές. Η κόντρα τους από τα δικαστήρια θα περάσει και στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Οι αναβολές που παίρνουν τα δικαστήρια δεν επουλώνουν το πρόβλημα, αντιθέτως το επιτείνουν, το διαιωνίζουν. Αυτό θα έχει ως συνέπεια, και να το θυμηθείτε, οι Νικολάου-Ξύδης να ξαναβρεθούν αντίπαλοι στις επόμενες εκλογές. Όσο ο Ξύδης οδηγείται από τον Νικολάου στο εδώλιο του κατηγορουμένου και όσο η δίκη δεν παίρνει ένα τέλος, τόσο το πείσμα του αυξάνεται. Ο Ξύδης θα ξανακατέβει στις επόμενες εκλογές εξαιτίας του Νικολάου. Και επειδή ο Νικολάου το έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι θα κατέβει έτσι κι αλλιώς στις επόμενες εκλογές, να είστε σίγουροι 100% ότι ο Ξύδης δεν θα τον αφήσει. Θα σταθεί απέναντί του. 
Αυτή την ψυχρή πολιτική εκτίμηση καλά θα κάνουν να την λάβουν σοβαρά υπόψιν τους όλοι οι επίδοξοι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Κεχρής, Τίγκας, Αποστολόπουλος πρέπει να σκεφθούν πολύ σοβαρά τι θα πράξουν ο καθένας από την πλευρά του. Εάν αποφασίσουν να κατέβουν πρέπει να ξέρουν ότι απέναντι στο εκλογικό παιχνίδι θα βρίσκονται οι Ξύδης-Νικολάοιυ. Αυτοί θα καθορίσουν τους όρους του επόμενου αγώνα. 
Ακόμη και η Καφαντάρη που προαλείφεται για υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, πριν λάβει την απόφασή της για τα τοπικά δρώμενα , πρέπει να ξέρει ότι θα έχει πιθανότερους αντιπάλους της τούς Ξύδη-Νικολάου.
Αυτά για την ώρα...

2 σχόλια:

  1. Κείνη την αδερφάρα με το κραγιόν τι τη μοστράρετε μαζί με τους άλλους υποψηφίους Δημάρχους; Να είμαστε σοβαροί. Άντε με τα χίλια ζόρια να δεχτούμε τους υπόλοιπους για σοβαρούς, αλλά κείνη την πουστούλα... είναι ποτέ δυνατόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. wraio lipgloss foraei o upopsifios... korali-fouxia... an mporeite na grapsete poia marka kai poio noumero einai. thanx!

    ΑπάντησηΔιαγραφή