Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!


politeknoi-diamartyria

Σαμαρά, πάρε αναδρομικά πίσω όλα τα οικογενειακά επιδόματα. Από την ημέρα που γεννήθηκαν τα παιδιά μέχρι σήμερα να τα πάρεις όλα πίσω και να τα δώσεις στην Μέρκελ! Κι αν αδυνατούν να σου τα γυρίσουν, χώσε τους όλους φυλακή!
Με αυτό το πολιτικό υποκείμενο στο τιμόνι της χώρας, που προσποιείται τον Πρωθυπουργό αλλά είναι τσιράκι της Μέρκελ, όλα να τα περιμένεις. Τιμωρεί τις οικογένειες που έχουν παιδιά. Όσο πιο πολλά παιδιά, τόσο μεγαλύτερο φόρο βάζει. Καταργεί τα επιδόματα και εξαθλιώνει τις ελληνικές οικογένειες με ρυθμό πολύ γρηγορότερο από αυτόν του ΓΑΠ.
Εμείς προτείνουμε στον Σαμαρά, προκειμένου να δείξει ακόμη καλύτερη διαγωγή προς την Μέρκελ, να αφαιρέσει όλα τα οικογενειακά επιδόματα που δόθηκαν στις πολύτεκνες οικογένειες, από την ημέρα που θεσπίστηκε το μέτρο. Να τους τα πάρει αναδρομικά από την ημέρα της γεννήσεως των παιδιών. Θα μαζέψει πολλά λεφτά για να τα δώσει στην Μέρκελ. Και αν δεν μπορούν να τα επιστρέψουν οι πολύτεκνες οικογένειες, τότε να τους χώσει όλους φυλακή! Και η τρόικα να διατάξει την απέλασή τους. Να εκκενωθεί δηλαδή η Ελλάδα από τις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες. Όπως θα εκκενωθούν τα νησιά που έχουν λιγότερο από 150 κατοίκους, να απελαθούν από την χώρα και οι τρίτεκνες-πολύτεκνες οικογένειες.
Ξέρεις πόσα λεφτά θα γλιτώσει η χώρα Σαμαρά; Θα απαλλαγεί από ένα μεγάλο φορτίο, έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις την επανεκκίνηση που υποσχέθηκες και να φέρεις την πολυπόθητη ανάπτυξη στην χώρα!
Είδες Σαμαρά;
Α ρε ελικόπτερο που σου χρειάζεται να πας στον αγύριστο!!!
Υ.Γ. Ανεξάρτητα από το πόσο αστείο μπορεί να φαίνεται το σενάριο αυτό, δεν είναι καθόλου αστείο. Ήδη, η βάρβαρη φορολόγηση των οικογενειών με παιδιά, τις οδηγεί είτε στην μετανάστευση είτε στην εγχώρια εξαθλίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου